Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@N0 píše:
No vzhledem k tomu že tento typ porodu je přirozený a nenásilný, hledám hodně přírodní jméno, staré…od vikingů nebo Irské nebo…chápete, aby syn za pár let chápal význam této věci jako božský a silný…pod „placenta“ si toho asi moc nepředstaví..
Opovaz se dat Beowulfa- to mela byt moje mladsi dcera, kdyby byla kluk! ![]()
@N0 píše:
@Blackova.K To zní moc hezky…zdá se že máme vítěze, i když i ostatní tipy byly miléAkorát..teď si říkám, aby si při mé odpovědi " to je tvůj Thor" nemyslel, že je to třeba ztracený bratříček… Jak mu říci, kde pak skončil
tak mu to nebudeš říkat jako miminu, ale až bude chápat a pochopí souvislosti. Já byxch se toho nebála.
@N0 jmena vikingských bohů Helge, Helga a Ingvar
To jsem našla kdes na netu… Jinak nedokážu si představit jak ukazuju malému sušenou placentu a říkám jí třebas Helga
![]()
@N0 pokud ji dáš schnout na topení, tak si pak domů nesmíš zvát návštěvy. A pokud ji necháš jen tak, tak ji za pár dní můžeš svému dítěti do alba nafotit, poděkuje ti.
@N0 jmena vikingských bohů Helge, Helga a Ingvar
To jsem našla kdes na netu… Jinak nedokážu si představit jak ukazuju malému sušenou placentu a říkám jí třebas Helga
![]()
Vždycky jsem přemýšlela proč zvolit lotosový porod. Neberte to špatně, je to jen zvědavost. ![]()
@AndilekOli píše:
Případně pro chlapce Siegfried nebo Sigurd - také Germánská a mytologická. Já bych to pojala jako šanci se vyřádit.
Jooo ja dospela k tomu samemu, ale bylas rychlejsi
Mne se kdysi hrozne libil i ten Siegfried vlastne, i kdyz nevim proc, nemecky ani nijak podobne neumim ani ceknout
Diteti bych to nedala, tak tady by sel pouzit ![]()
@SIMONA1234 píše:
Pupík
To je takové obyčejné, chtěla bych něco třeba keltského. Umítady někdo keltsky??
Ty zakladatelko a nechceš tu placentu radši sníst? Je tam prý plno vitamínů. ![]()
@N0 Však říkám, dotepat ano, proč ne, někteří lidé ji zahrabávají a sází nad ní strom, proč ne, ale nepochopila jsem lotosový porod v tom smyslu, že děcko má několik dní vedle sebe v koši placentu napojenou na dítě přes nepřerušený pupečník.
@mooch píše:
Opovaz se dat Beowulfa- to mela byt moje mladsi dcera, kdyby byla kluk!
Tak Grendel!