Jméno pro placentu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4622
12.1.15 21:02
@Blackova.K píše:
co když to bude dívka?

tak to bude Adolfka :jazyk: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
12.1.15 21:03

Inéééé!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
12.1.15 21:03
@terien píše:
Placenta bude Lotka (jako vzpomínka na lotosový porod) a dítě Luisa. Budou tak spojeni nadosmrti :hug:

Taky jsem zamáčkla slzu :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
12.1.15 21:04

Chtělo by to něco fakt výjimečného. Přece jenom se placenta nesuší každý den :think: Teď mě napadlo jedno jméno, které mě udivilo už na člověku, tím spíš na placentě: Co takhle Brutus? Ale právě si tím nejsem moc jistá, pořád vě mně ten ženský rod navozuje představu, že placenta musí být holka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
@Antonie Bolavá píše:
Těď je otázka, jestli je vhodné, vzhledem k situaci (lotosový porod), aby byla placenta rozverná :think: I když hrubá se bude těžko rodit, to zas jako jo…

Jsem z toho celá rozrušená. Vrací se mi vzpomínky na mé porody a mám hlavu plnou výčitek, že jsem placenty neuchránila a neuložila dětem do albíčka…bojím se že mi to třeba jednou vyčtou :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5073

Jedině Kunigunda!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
N0
76

No vzhledem k tomu že tento typ porodu je přirozený a nenásilný, hledám hodně přírodní jméno, staré…od vikingů nebo Irské nebo…chápete, aby syn za pár let chápal význam této věci jako božský a silný…pod „placenta“ si toho asi moc nepředstaví..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851

A co po někom z rodiny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
12.1.15 21:05
@Blackova.K píše:
to je krásné, uplně mě to dojalo :andel:

Jsem věděla že to oceníš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
@kacenka.sks píše:
@Antonie Bolavá :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:…asi me to tak dostalo, že to jednou nestačilo :lol:…já měla co dělat vymyslet jméno pro syna :D :D..ještě tyhle starosti :D
Že? Já kdybych měla pojmenovat ještě tři placenty… :nevim: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622

Ježíš, tohle mě tak zvedlo náladu. Dneska jsem se cítila pod psa. Zakladatelko posilam ti hubana :*.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
12.1.15 21:06

Jo holka tady se pochopení nedočkáš. Mě by zajímalo jak ten kousek placenty na nalepení do alba budeš jako vypreparovávat. Vezmeš nůžky a kousek ustřihneš, pak usušíš na balkoně nebo v troubě? Zajímá mě ten postup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
@Nsoci píše:
Chtělo by to něco fakt výjimečného. Přece jenom se placenta nesuší každý den :think: Teď mě napadlo jedno jméno, které mě udivilo už na člověku, tím spíš na placentě: Co takhle Brutus? Ale právě si tím nejsem moc jistá, pořád vě mně ten ženský rod navozuje představu, že placenta musí být holka…
:think: zajímavý názor, já se spíš přikláněla k tomu jaké pohlaví se narodí :think: ale asi máš pravdu PLacenta- dívka :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630

@N0 no, my ale neumíme vikingsky :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
N0
76
12.1.15 21:07