Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Antonie Bolavá píše:
Zrovna jsem se chtěla zeptat, jestli není přirozenější to sežrat. Naše čuba když rodila, tak placentu sežrala
Tom Cruise prý také
![]()
Díky za odkaz, jsou to krásná jména.
Díky i všem za rady, mám už takový zvyk vše pojmenovat… ![]()
@terien píše:
Však na sušení půjde jenom kousek
Taky to tak vidím, když už tak už ![]()
@SIMONA1234 píše:Bohužel…jen Mongolsky…
Ach… Zapomněla jsem, že na emimino chodí jen nevzdělaná spodina ![]()
@Antonie Bolavá píše:
Zrovna jsem se chtěla zeptat, jestli není přirozenější to sežrat. Naše čuba když rodila, tak placentu sežrala
Tom Cruise jí snědl taky.
Načítám citovaný příspěvek, čekejte prosím…
To bude chtít ještě jeden porod…
Příspěvek upraven 12.01.15 v 21:24
@Antonie Bolavá píše:
Ach… Zapomněla jsem, že na emimino chodí jen nevzdělaná spodina
Buď trošku citlivá při pondělním večeru, jo!
Teď jsem četla že to může trvat i týden než se placenta od dítěte přirozeně oddělí, ztěžuje to prý manipulaci s dítětem to za prvé, za druhé neumím si představit nechat týden dítě napojené na kus pomalu hnijícího orgánu, za třetí co ten zápach i při sušení to musí zapáchat. Nechejte týden kus masa v pokojové teplotě vedle děcka na posteli a pak další dobu na topení nebo parapetu, sousedi budou mít radost.
@AndilekOli píše:Že tys jim neschovala ani pramínek vlásků
Porodila jsem už 3 děti, ale o lotosovém porodu slyším poprvé - jsem nevzdělaná, jdu se zahrabat.
@Blackova.K píše:
@Antonie Bolavá koukni tady, třeba něco vybereš. Jinak budešmuset jet do Keltska a naučit se keltsky http://www.jmenaprijmeni.cz/…bohu-a-bohyn
Hmmm… Andraste…
@Fjodorka Prý je to lepší i co se týče imunity apod. Nehodlám ji mít na něj napojenou týden že
Prý stačí i pár hodinek tak chci právě vědět, zda se tento význam potvrdí a synovi to pomůže.
@terien píše: Že tys jim neschovala ani pramínek vláskůBože, jsem znechucena čeho jsou dnešní matky schopné
Asi se půjdu udat na sociálku, nemají v albu nalepené ani vlasy, ani placentu a ani předkožku. Počkat, ony vlastně nemají ani svá vlastní speciální alba.