Jméno pro placentu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8142
12.1.15 21:42
@Angua píše:
Já to říkám furt, že bylo lepší, když lidem hrozila smrt hlady. Neměli čas vymýšlet pi*oviny :lol:

Mohli by snist susenou placentu :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
12.1.15 21:42
@AndilekOli píše:
Holky, kurňa, vy to vůbec neberete vážně. Chápete to mystické spojení mezi placentou a dítětem? Nebo jste tak zanesené toxiny, že tu energii necítíte? No nedivila bych se, ten dnešní uspěchaný svět.

ignoruj je, já taky ignoruju ty hloupé příspěvky. A je mi za ně stydno :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
12.1.15 21:43

:lol: :lol: :lol: :lol: buď plodovka nebo jsem se počurala, říkej ji kočko jak chceš třeba zdislavo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
12.1.15 21:43
@SIMONA1234 píše: :think: :think: Já ho kojila…to je jako MÁLO…??? Nedělej si srandu z kojomatky!

Kocoura?? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
12.1.15 21:44
@Blackova.K píše:
Jak je dlouhá pupeční šňůra? třeba by mohla mít Thor svůj pelíšek vedle postýlky :think:
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
@AndilekOli píše:
Holky, kurňa, vy to vůbec neberete vážně. Chápete to mystické spojení mezi placentou a dítětem? Nebo jste tak zanesené toxiny, že tu energii necítíte? No nedivila bych se, ten dnešní uspěchaný svět.

No ja nevim jak by na me doktor u porodu koukal, kdybych mu rekla, ze az tu placentu dostane ven a zkontroluje at mi kus urizne, ze ji chci ususit a dat do alba… :think: by me asi odvezli hned na psycharnu :| :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5099

No, pobavila jsem se dostatecne :D
Co je lotosovy porad taky nevim a mam uz tri deti. Placentu jsem nevidela myslim ani jednu a vuuubec mi to nechybi.
To sou teda starosti… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
@Hanka79 píše:
To jo, zachvilku si budou chtit nektere zaramovat kus delohy nebo jedno varle od chlapa… :roll: :mrgreen:

Osobně by mi přišlo velmi vkusné „usušit“ mezi dvěma sklíčky a zarámovat zbytek ejakulátu, kterým bylo počato dítě. S datem, hodinou, místem a aktuální fází měsíce samozřejmě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
12.1.15 21:45
@AndilekOli píše:

Já to beru úplně vážně i ten smrad musí byt mysticky, skoda ze já o to přišla ach jo :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5073
@Hanka79 píše:
No ja nevim jak by na me doktor u porodu koukal, kdybych mu rekla, ze az tu placentu dostane ven a zkontroluje at mi kus urizne, ze ji chci ususit a dat do alba… :think: by me asi odvezli hned na psycharnu :| :lol:

To bys mu samozřejmě neříkala, to bys přece měla v porodním plánu :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
@Antonie Bolavá píše:
Kocoura?? 8o
:mrgreen: Nooo…lahvičkou…ale ty čůzy mi to nevěřily…a nazvaly mě kojomatkou!!! Před půl rokem…pořád si tu křivdu živě vybavuji… :,(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
12.1.15 21:46
@Hanka79 píše:
No ja nevim jak by na me doktor u porodu koukal, kdybych mu rekla, ze az tu placentu dostane ven a zkontroluje at mi kus urizne, ze ji chci ususit a dat do alba… :think: by me asi odvezli hned na psycharnu :| :lol:

Tak rodim doma a je to, co se budeš zpovídat nějakýmu felčarovi, kterej tomu nerozumí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
12.1.15 21:47

@misinka79 fuj, já nezkušená jsem se u prvního porodu mrkla :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
12.1.15 21:47
  • načítám...