Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Angua píše:
Já to říkám furt, že bylo lepší, když lidem hrozila smrt hlady. Neměli čas vymýšlet pi*oviny
Mohli by snist susenou placentu
![]()
@AndilekOli píše:
Holky, kurňa, vy to vůbec neberete vážně. Chápete to mystické spojení mezi placentou a dítětem? Nebo jste tak zanesené toxiny, že tu energii necítíte? No nedivila bych se, ten dnešní uspěchaný svět.
ignoruj je, já taky ignoruju ty hloupé příspěvky. A je mi za ně stydno ![]()
buď plodovka nebo jsem se počurala, říkej ji kočko jak chceš třeba zdislavo
@SIMONA1234 píše:![]()
Já ho kojila…to je jako MÁLO…??? Nedělej si srandu z kojomatky!
Kocoura?? ![]()
@AndilekOli píše:
Holky, kurňa, vy to vůbec neberete vážně. Chápete to mystické spojení mezi placentou a dítětem? Nebo jste tak zanesené toxiny, že tu energii necítíte? No nedivila bych se, ten dnešní uspěchaný svět.
No ja nevim jak by na me doktor u porodu koukal, kdybych mu rekla, ze az tu placentu dostane ven a zkontroluje at mi kus urizne, ze ji chci ususit a dat do alba…
by me asi odvezli hned na psycharnu
![]()
No, pobavila jsem se dostatecne ![]()
Co je lotosovy porad taky nevim a mam uz tri deti. Placentu jsem nevidela myslim ani jednu a vuuubec mi to nechybi.
To sou teda starosti… ![]()
@Hanka79 píše:
To jo, zachvilku si budou chtit nektere zaramovat kus delohy nebo jedno varle od chlapa…![]()
Osobně by mi přišlo velmi vkusné „usušit“ mezi dvěma sklíčky a zarámovat zbytek ejakulátu, kterým bylo počato dítě. S datem, hodinou, místem a aktuální fází měsíce samozřejmě.
@AndilekOli píše:
Já to beru úplně vážně i ten smrad musí byt mysticky, skoda ze já o to přišla ach jo ![]()
@Hanka79 píše:
No ja nevim jak by na me doktor u porodu koukal, kdybych mu rekla, ze az tu placentu dostane ven a zkontroluje at mi kus urizne, ze ji chci ususit a dat do alba…by me asi odvezli hned na psycharnu
![]()
To bys mu samozřejmě neříkala, to bys přece měla v porodním plánu
.
@Antonie Bolavá píše:
Kocoura??
@Hanka79 píše:
No ja nevim jak by na me doktor u porodu koukal, kdybych mu rekla, ze az tu placentu dostane ven a zkontroluje at mi kus urizne, ze ji chci ususit a dat do alba…by me asi odvezli hned na psycharnu
![]()
Tak rodim doma a je to, co se budeš zpovídat nějakýmu felčarovi, kterej tomu nerozumí.
@blecha72 píše:
@misinka79 fuj, já nezkušená jsem se u prvního porodu mrkla
Co, normální játra, ne? Já bych navrhovala úpravu na cibulce - s rýží ![]()