Jméno pro placentu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6050
12.1.15 21:36

:lol: :lol: :lol: Ty bláho, až jsem se smíchy málem počůrala :lol: Mrzí mě, že jsem si neuschovala placentu :,( sušičku mám, tak jsem si mohla nadělat křížaly :P

Jinak teda představa je pro mě děsivá. A taky mi na tom nepřijde nic přirozeného :nevim: A nějak si neumím představit, že by se mi válela placenta na sušáku. A ta vůně :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
@ospalámyš píše:
možná varianta je Ne-božka, placenta bude asi částečně pohřbena a částečně nalepena do alba. Takže to docela sedí :D
:pankac: to je dost cool, asi to použiju pro ten náš pahýl :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
@Rennie.T píše: :D :palec: Horší teda kdyby to byla dvojčátka - co pak se dvěma placentama?

Ty kráso, to by bylo :think: Tak procházku by si odpustili, ale jak to dostat domů z porodnice :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5073
@Rennie.T píše: :D :palec: Horší teda kdyby to byla dvojčátka - co pak se dvěma placentama?

Bydleli jsme poblíž Lorny Vančurové, když měla čtyřčata,, a ta je prý vozila ve dvoukoláku, v každém rohu jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8142
12.1.15 21:37
@Antonie Bolavá píše:
Já mám v šuplíku jeden pupečníkový pahýl. Upadl holce v ložnici a bylo mi ho v tu chvíli líto vyhodit, tak jsem ho šoupla do šuplíku. Ale nevím, co teď řeknu starším dcerám, až se zeptají, kde mají ony své pahýly :think:
A jméno jsem mu teda nedávala, to bych měla napravit.
Má někdo nápad na jméno pro pupečníkový pahýl?

Tak to chce ale holcici jmeno, kdyz je to dcerin pupecnikovy pahyl… :lol: A nevalet v supliku.dat pekne do rodinneho alba :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
12.1.15 21:38
@SIMONA1234 píše:
8o To je můj kocour..!!! A ty to víš..!!!

no vidis to, niekto len kocura po enuje a niekto placentu..ber si priklad..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259

Tady opravdu nektery lidi vymyslej ptakoviny…susena placenta…to je mazec :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622

Mě by zajímalo, co na to říká zakladatelky chlap? A jestli se s tou placentou bude zakladatelka mazlit a tak, když bude mít to jméno a bude mít i vlastní postylku nebo se mimi bude muset dělit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
12.1.15 21:39
@Hanka79 píše:
Tady opravdu nektery lidi vymyslej ptakoviny…susena placenta…to je mazec :roll:

Já to říkám furt, že bylo lepší, když lidem hrozila smrt hlady. Neměli čas vymýšlet pi*oviny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
12.1.15 21:40

Jak je dlouhá pupeční šňůra? třeba by mohla mít Thor svůj pelíšek vedle postýlky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2043
12.1.15 21:40
@terien píše:
Ty kráso, to by bylo :think: Tak procházku by si odpustili, ale jak to dostat domů z porodnice :nevim:

A čtyři autosedačky na cestu domů? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5073
12.1.15 21:41

Holky, kurňa, vy to vůbec neberete vážně. Chápete to mystické spojení mezi placentou a dítětem? Nebo jste tak zanesené toxiny, že tu energii necítíte? No nedivila bych se, ten dnešní uspěchaný svět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
12.1.15 21:41
@Angua píše:
Já to říkám furt, že bylo lepší, když lidem hrozila smrt hlady. Neměli čas vymýšlet pi*oviny :lol:

To jo, zachvilku si budou chtit nektere zaramovat kus delohy nebo jedno varle od chlapa… :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
12.1.15 21:42
@N0 píše:
Ahoj kamarádka rodila postupem lotosový porod a já bych si to přála taky.
Vím jak placentu po porodu ošetřovat, ale chtěla bych si jí kousek usušit a nalepit do vzpomínkového alba pro syna ale nevím, jaké jí mám dát jméno…
Co myslíte?

Barbar Conan :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
12.1.15 21:42
@miisenka píše:
no vidis to, niekto len kocura po enuje a niekto placentu..ber si priklad..
:think: :think: Já ho kojila…to je jako MÁLO…??? Nedělej si srandu z kojomatky!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí