Jméno pro placentu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3198
12.1.15 22:42

Mě by třeba přišlo lepší si dám do zkumavky plodovou vodu. To mi nepříjde tak nechutný. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3993
12.1.15 22:48

Teda děvčata, pobavily jste mě dokonale :lol: :lol: přečetla jsem celou diskuzi, protože mi bylo jasný, že se opravdu zasměju a taky že jo :mrgreen: ZAKLADATELKO jako je to samozřejmě každého věc co a jak udělá s placentou. Z mého pohledu je to trošku bio sci-fi :nevim: Jinak vzpomněla jsem si na příběh své kamarádky, jejíž manžel to k porodu nestihnul. Na porodní sál doběhl až když už byla jejich dcera na světě a placenta ležela odložená na stolku v míse. A on přiběhl ke své ženě, poděkoval jí za porozenou dcerku a povídá jí: „Zlato, viděla jsi? Támhle na stole v rohu leží v míse kus zkaženýho hovězího masa“ :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
12.1.15 22:49
@trybitka píše:
Mě by třeba přišlo lepší si dám do zkumavky plodovou vodu. To mi nepříjde tak nechutný. :think:

A nebo první hovínko na památku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
12.1.15 22:50

Sice jsem se pěkně nasmála, ale nějak pořád nechápu význam. Nevím proč zakladatelka hledá vikingské nebo jaké jméno. Píšou, že ani porodní báby nenechávaly placentu takto vysychat a zvířata to přeci hned překousnou :think: Je asi pravda, že příroda to má tak vymyšlené, že ten porod opravdu může proběhnout bez jakéhokoliv zásahu. Ale nepřijde mi to nijak prospěšné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
12.1.15 22:51

@orionk taky možnost :D ta první stolice je taková pěkně mazlavá :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
12.1.15 22:53

Proti gustu žádný dišputát, o tom žádná. Ale skutečně se zakladatelko domníváš, že se syn nebude spíše za toto stydět? Byť svou matku miluji, tak si nedokážu představit, že by mi ukazovala kus své placenty. Cítila bych se potupně a to bych jako žena i matka měla mít pochopení - zvlášť pro svou mámu, se kterou jsem neměla problém řešit věci v dospívání, ale placenta by mě asi negativně poznamenala. A co potom takový muž, který určitě nebude nadšený řešit intimní či dospívající záležitosti s matkou? Nevím. Pro sebe si to nechat na památku, ok, snažím se o pochopení.. ale mám v nitru pocit, že muži pro to takové nadšení mít nebudou. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makca87
12.1.15 22:54

Mám vedle sebe přítele a ten mi říká:,, Vám normálně na té mateřské mr. á na mozek! " :lol:. Má pravdu ten chlapec, ale pěkně jsem se nasmála takhle před spaním :mrgreen: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
6050
12.1.15 22:55
@BlueFairy píše:
Nebo výtečné smoothie :lol: :lol:
:lol: Ještě bych poradila, natáhnout pupečník na špejli a když uschne, použijeme ho jako brčko, aby to bylo beze zbytků :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
12.1.15 22:56
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1603

Teda fuj…a i když to bude usušený, neslepí se stránky v albu? Když koupíte sušené maso, je pořád takové mazlavé? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140240

Jinak mě napadlo jméno Marcel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
@orionk píše:
A nebo první hovínko na památku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Nebo na chlebíčky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
12.1.15 22:57

Mne se libi placenta jménem Vladimír Putin

• Citovat
  • Upravit
6050
12.1.15 22:57
@orionk píše:
Nebo něco jako,,odkapávač" :think: :think:

Tak, tak.. vezmi si, jak je placenta bohatá na vitamíny. Okapanou šťávu, slijeme do skleniček a zavaříme :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
12.1.15 22:58

Placentu mě v porodnici nenabídli ani u jednoho císaře :cert: :cert:, teda u třetí sekce by mě placentu dali možná tak v tekutém stavu, raději ani nenapíšu jakym termínem jí doktor nazval :cert: :cert: ale to musí pěkně smrdět ne :poblion:, někde píšou že to trvá až 7 dní a jak pak vypadá pupík? my máme schované jen identifikační náramky :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí