Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@kouřící králík píše:
@bozska-mrcha![]()
a to ještě netuší co jsou prdíky
no tak to jí zbourá úplně ![]()
@kouřící králík píše:
@bozska-mrchane, vydá knihu
tedy já nechci být nedůvěřivá, ale tahle asi prdíky nerozlouskne
![]()
@kouřící králík @bozska-mrcha jak tak píšete o těch prdících, tak mě napadlo, jestli bude mít taky každý prd své jméno ![]()
@mmuerka píše:
@kouřící králík @bozska-mrcha jak tak píšete o těch prdících, tak mě napadlo, jestli bude mít taky každý prd své jméno
tak to jí nebude stačit kalendář
a bude to dělit na holky a kluky, když to budou synovi prdíky ![]()
@mmuerka píše:bude, si piš, ale jména budeme vymýšlet my
@kouřící králík @bozska-mrcha jak tak píšete o těch prdících, tak mě napadlo, jestli bude mít taky každý prd své jméno
@bozska-mrcha píše:
tedy já nechci být nedůvěřivá, ale tahle asi prdíky nerozlouskne![]()
dáme jí šanci ![]()
@bozska-mrcha malý prdíky holčičky, velký chlapečci. To zní logicky, ne?
![]()
@kouřící králík to bude pocta, jestli prd vyšlý ve 2 ráno dostane jméno ode mě ![]()
@mmuerka no logiku by to mělo. Jinak všímáte si dámy, že čím zapeklitější problém, tím snáze se řeší zde v kolektivu
tady se prostě vyřeší všechno od sušené placenty až po islámský stát
myslím, že sem by se měli otáčet všechny zpravodajské služby světa, protože jedině tady se skrývá pravda
i kdyby šlo ve skutečnosti o houno
Musím říct, že už jsem se dlouho tak nepobavila, až jsem brečela ![]()
Co se týče američanů a oslavy první menstruace, jak tu zazanělo před pár stránkami, věřím tomu. Sama si pamatuju na seriál z pubertálních let, kde se to řešilo. To mě ani tak nepřekvapilo. Ale lotosový porod jsem si musela vygooglit, neznám to a nejsem na žádné alternativy.
Sušit placentu, dávat jí jméno a lepit do alba je taky trochu mimo mé chápání, ale nezesměšňuju nikoho..Já jsem se pobavila nad zdejšími příspěvky.
@bozska-mrcha píše:
@mmuerka no logiku by to mělo. Jinak všímáte si dámy, že čím zapeklitější problém, tím snáze se řeší zde v kolektivutady se prostě vyřeší všechno od sušené placenty až po islámský stát
myslím, že sem by se měli otáčet všechny zpravodajské služby světa, protože jedině tady se skrývá pravda
i kdyby šlo ve skutečnosti o houno
@kouřící králík píše:
to by šlo, budeš mít volněji v mražáku, taková šňůra z pupku zabere místa. Konečně vím, k čemu je to dobrý, na jelita![]()
@kouřící králík já to tušila, ale známe to…jak někdo moc ví, hned je nebezpečnej a betonový polobotky přeci jen kapku tlačí a táhnou ke dnu ![]()
Dámy, už jsem se v těch stránkách ztratila. Došla zakladatelka k tomu jménu? ![]()