Jméno pro placentu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10287
14.1.15 20:17
@kouřící králík píše:
@bozska-mrcha:) :) a to ještě netuší co jsou prdíky 8o

no tak to jí zbourá úplně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.1.15 20:18

@bozska-mrcha

ne, vydá knihu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10287
14.1.15 20:20
@kouřící králík píše:
@bozska-mrchane, vydá knihu :think:

tedy já nechci být nedůvěřivá, ale tahle asi prdíky nerozlouskne :think: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5938
14.1.15 20:22

@kouřící králík @bozska-mrcha jak tak píšete o těch prdících, tak mě napadlo, jestli bude mít taky každý prd své jméno :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10287
14.1.15 20:24
@mmuerka píše:
@kouřící králík @bozska-mrcha jak tak píšete o těch prdících, tak mě napadlo, jestli bude mít taky každý prd své jméno :think:

tak to jí nebude stačit kalendář :lol: a bude to dělit na holky a kluky, když to budou synovi prdíky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.1.15 20:25
@mmuerka píše:
@kouřící králík @bozska-mrcha jak tak píšete o těch prdících, tak mě napadlo, jestli bude mít taky každý prd své jméno :think:
bude, si piš, ale jména budeme vymýšlet my :dance: :dance:
@bozska-mrcha píše:
tedy já nechci být nedůvěřivá, ale tahle asi prdíky nerozlouskne :think: :D

dáme jí šanci :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5938
14.1.15 20:29

@bozska-mrcha malý prdíky holčičky, velký chlapečci. To zní logicky, ne? :think: :mrgreen:
@kouřící králík to bude pocta, jestli prd vyšlý ve 2 ráno dostane jméno ode mě :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.1.15 20:30

@mmuerka

pocta to bude pro nás všechny, tady na pipilendu :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10287
14.1.15 20:41

@mmuerka no logiku by to mělo. Jinak všímáte si dámy, že čím zapeklitější problém, tím snáze se řeší zde v kolektivu ;) tady se prostě vyřeší všechno od sušené placenty až po islámský stát :dance: myslím, že sem by se měli otáčet všechny zpravodajské služby světa, protože jedině tady se skrývá pravda :potlesk: i kdyby šlo ve skutečnosti o houno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
14.1.15 20:43

Musím říct, že už jsem se dlouho tak nepobavila, až jsem brečela :lol:

Co se týče američanů a oslavy první menstruace, jak tu zazanělo před pár stránkami, věřím tomu. Sama si pamatuju na seriál z pubertálních let, kde se to řešilo. To mě ani tak nepřekvapilo. Ale lotosový porod jsem si musela vygooglit, neznám to a nejsem na žádné alternativy.
Sušit placentu, dávat jí jméno a lepit do alba je taky trochu mimo mé chápání, ale nezesměšňuju nikoho..Já jsem se pobavila nad zdejšími příspěvky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3993
14.1.15 20:44
@bozska-mrcha píše:
@mmuerka no logiku by to mělo. Jinak všímáte si dámy, že čím zapeklitější problém, tím snáze se řeší zde v kolektivu ;) tady se prostě vyřeší všechno od sušené placenty až po islámský stát :dance: myslím, že sem by se měli otáčet všechny zpravodajské služby světa, protože jedině tady se skrývá pravda :potlesk: i kdyby šlo ve skutečnosti o houno
:lol: a že tady o něj většinou opravdu jde…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.1.15 20:44

@bozska-mrcha

oni tady všichni jsou, čerpají jedině z tohoto zdroje. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.1.15 20:47
@kouřící králík píše:
to by šlo, budeš mít volněji v mražáku, taková šňůra z pupku zabere místa. Konečně vím, k čemu je to dobrý, na jelita :dance: :dance:
:dance: :dance: to bude labůžo :dance: :*
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10287
14.1.15 20:49

@kouřící králík já to tušila, ale známe to…jak někdo moc ví, hned je nebezpečnej a betonový polobotky přeci jen kapku tlačí a táhnou ke dnu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5271
14.1.15 20:52

Dámy, už jsem se v těch stránkách ztratila. Došla zakladatelka k tomu jménu? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí