Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
mamci, mame jeste chvili casu - termin mame az koncem srpna, ale pomalicku jsme zacali resit jmena. Cekame holcicku (podle vseho, s jistorou to budeme vedet az tady princezna bude s nami). Bude se jmenovat po tatinkovi Linartová a mame vybrana 4 jmena pro ktere se rozhodujeme - Sofinka, Nelinka, Beatka a nebo Anetka, ktere by jste daly? Pro chlapecka mame v zaloze Nikolase. Diky za vase tipy
Nedala bych Sofie, pac jich uz mam plne zuby a taky bych nedala Nela, pac se mi to s prijmenim blbe vyslovuje.
Všechny jsou pěkné. Dala bych asi Beata. Nela se spolu s příjmením špatně vyslovuje a Sofinek je hodně.
K VASEMU PRIJMENI Beata nebo Sofie. Jiná se mi nelíbí z vašeho vyberu k prijmeni, ale vedchny 4 jsou dost frekventovana. Nela k vašemu prijmeni mi nejde.
@Girls96 Pro princeznu jedině Elza.
Ale tak všechny Vaše návrhy jsou dobré, vybíral bych i podle příjmení (aby nebylo dohromady jméno moc dlouhé, aby se často neopakovala písmena), bez jeho znalosti se mi nejvíce zamlouvá Beata nebo Nela.
Beata se mi nelíbí a ostatní 3 jména jsou na každém rohu. K příjmení je hezká Sofie. Ale jak už se tu píše, je jich všude až to jméno pomalu leze krkem. Ale jde o vás. Vy se přece musíte rozhodnout podle sebe a ne podle ukecanych maminek tady. ![]()