Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Z uvedených jmen je mému uchu nejlibější
Beata Linartová
Nela bych nevolila, jednak spousta dětí má s hláskou „l“ problém (podobně jako „r“ a ačkoliv z toho vyroste, není to hezká kombinace)
@Sofi87
O Klarce se nepise, protoze tu uz pritel s predesleho vztahu ma ![]()
@Sova Klára
Sofinku s Nelou mi celkem zamita i pritel. Klidne dejte dalsi navrhy
budu rada
Vsem dekuji za nazory, vetsina se teda shoduje s tim nasim nebo teda hlavne tatinkovim a to je Beatka - ta byla jako prvni varianta na ktere jsme se tak nejak schodli. Ted budu teda vypadat asi jako nejvetsi blbec, ale uvazuji nad tim, jak ji rikat, krom Beatko a Beo…
@Girls96 píše:
Vsem dekuji za nazory, vetsina se teda shoduje s tim nasim nebo teda hlavne tatinkovim a to je Beatka - ta byla jako prvni varianta na ktere jsme se tak nejak schodli. Ted budu teda vypadat asi jako nejvetsi blbec, ale uvazuji nad tim, jak ji rikat, krom Beatko a Beo…
proboha a kolik dalších variaci by sis představovala?
tři jsou snad víc než dost…
@Girls96 ahojky Beatka je pěkné…oslovovat můžeš Beuško, Beo, Bei-nko…a co třeba Anežka Linarková…
@nelinka204
Bei-nka nebo „bejinka“ tak nejak me to prave taky napadlo, ale trosku mi to pripada jako osloveni pro Isabelu. Anezku ma ted sousedka (tyden „starou“), takze tu ne, proroze uz by bylo preAnezkovano, tak jako me napadla Dominika - ale muj bratr je Dominik, od peitele synovec je Dominik, jeho pritelkyne je Dominika a nevlastni sestra ma syna Dominika, takze uz by bylo predominikovano ![]()
Když jedu v MHD, tak mám pocit, že se přesně takhle jmenují dneska všechna děvčata. Ježí se mi z toho už chlupy. Beata se začíná taky rozjíždět. A jméno Nikolas je mega hrůza. Ještě tak tady navrhovaná Anita by šla, když už teda něco podobného tomu, co jsi psala.