Jméno Ráchel Vlachová

Napsat příspěvek
Velikost písma:
rokris
9.3.19 11:48
@Anonymní píše:
A co Linda Vlachová?
:palec: To je pěkné!
  • Citovat
  • Upravit
9.3.19 11:50
@Anonymní píše:
A co Linda Vlachová?
:palec: hezké, Kláru nedávej, je to karmické jméno a už tomu i začínám věřit. Všechny Kláry co znám jsou tlusté a mají i jiné problémy.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3998
9.3.19 11:51

Ráchel Vlachová je dobrý, ta Glorie to už je moc i na mě. Mně by se líbila i ta Nina Vlachová, Karin Vlachová, Ester Vlachová atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3998
9.3.19 11:51
@Anonymní píše:
A co Linda Vlachová?

super, hezký moc :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.19 11:53

@lamicina

Jo a co když ji budou říkat k***o :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
561
9.3.19 11:55

Bože ale proč? Proč chtějí lidi svým dětem dávat taková excentrická, výstřední, cizí nebo neobvyklá jména? A obzvlášť k normálnímu českému příjmení… To si jako myslíte, že tím zajistíte svému dítku zářnou budoucnost? Nebo jste v životě ničeho nedosáhli a myslíte si, že když se takto vyřádíte na svých dětech, tak budete konečně něco víc? :nevim:
Když se Vám to tak líbí, tak jděte na matriku a to jméno pojměte za svoje.
Ráchel samo o sobě není škaredé jméno, ale k Vašemu příjmení je to opradu jako pěst na oko… Tou Glorií jste to ale zabila úplně… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3767
9.3.19 11:56
@Bellatrix Lestrange píše: :palec: hezké, Kláru nedávej, je to karmické jméno a už tomu i začínám věřit. Všechny Kláry co znám jsou tlusté a mají i jiné problémy.

Nechápu, že tohle může někdo brát vážně. Já znám Kláru - je jí skoro čtyřicet, má skvělou práci, skvělého manžela, dvě zdravé děti, je krásná a štíhlá a neustále cestuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.19 11:58

@lorelai947
Spíš se mi nelíbí jména který má každá druhá holka na světě. A myslím že když mám tu volbu dát jméno podle sebe, tak chci aby se mi líbilo a ne když zavolám v parku sofinko nebo lauriko tak se otočí trictvrte parku..

• Citovat
  • Upravit
3998
9.3.19 11:59
@Anonymní píše:
@lamicinaJo a co když ji budou říkat k***o :mrgreen: :mrgreen:

no tomu nejde zabránit. Já mám celkem běžně dávané jméno a taky se mi v určitém věku děti posmívaly respektive vymýšlely nadávky. Kdo je blbej a bude se druhému smát kvůli jménu, tak vždycky něco najde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
9.3.19 12:00

nesedí mi to ani foneticky (výslovnost), stylově už vůbec ne :nevim: Něco jako Ryan Trávníček nebo Samantha Kudláčková :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
9.3.19 12:02
@Bellatrix Lestrange píše: :palec: hezké, Kláru nedávej, je to karmické jméno a už tomu i začínám věřit. Všechny Kláry co znám jsou tlusté a mají i jiné problémy.

my máme v rodině Kláru, která je vysoká, štíhlá a vypadá minimálně o dset let mladší :think: Ale to jméno bych taky nedala, komplikovaná výslovnost :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
9.3.19 12:04
@Anonymní píše:
@lorelai947
Spíš se mi nelíbí jména který má každá druhá holka na světě. A myslím že když mám tu volbu dát jméno podle sebe, tak chci aby se mi líbilo a ne když zavolám v parku sofinko nebo lauriko tak se otočí trictvrte parku..

A co Petra, Pavla, Jaroslava, Milada, Andrea, Jana tahle jména momentálně moc nefrčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
9.3.19 12:06

jo za mě ta Linda, Karin či Ester jsou pěkné k Vlachová

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
9.3.19 12:06

@lorelai947 mně třeba zrovna Ráchel excentrické vůbec nepřijde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21529
9.3.19 12:21
@Monchichik píše:
Prostě české příjmení si žádá české jméno, jinak je to prostě divné…

A treba nemecke prijmeni si zada nemecke jmeno? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko