Jméno Rút

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lendie
12.12.18 13:50

Rozhodovala bych se podle sebe… Jak vidíš,někomu se líbí a někomu naopak. Vždy najdeš chválu i kritiku, i kdybys pojmenovala dítě klasicky Eliška, Anička atd…
Dej sama na sebe, svůj pocit a jestli se vám to hodí k příjmení. Ruth Nováková zní třeba dost divně.

• Citovat
  • Upravit
26574
12.12.18 13:51

nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37124
12.12.18 13:55

Mě se líbí, ale spíš ta verze Ruth. Pojmenujte jak chcete, udělat nějakou trapnou přezdívku jde snad na každé jméno :nevim: stejně tak jakože nevíš jak se bude jmenovat po svatbě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.12.18 14:02

@Lendie ano , mate pravdu , nekomu se libi , nekomu ne , prijmeni by bylo Rút Veselá , coz si myslim , ze neni az takova katastrofa ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
12.12.18 14:08
@Klára Šum. píše:
@Lendie ano , mate pravdu , nekomu se libi , nekomu ne , prijmeni by bylo Rút Veselá , coz si myslim , ze neni az takova katastrofa ;)

No :? Katastrofa ne, ale asi bych se ještě poohlédla po jiném jméně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40965
12.12.18 14:09
@Klára Šum. píše:
@Lendie ano , mate pravdu , nekomu se libi , nekomu ne , prijmeni by bylo Rút Veselá , coz si myslim , ze neni az takova katastrofa ;)

no popravdě k tomu příjmení se mi to spíš nelíbí :think: a píše se to Rút bez „h“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
12.12.18 14:09

@Klára Šum. Me to prijde v poho :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
12.12.18 14:11
@RyBANA píše:
Tak ridit se podle toho, tak se bude moje dite jmenovat TO :roll: :lol:

A nebo Bárt :lol: (fanoušci Simpsonových budou vědět - muž je miluje, tak já musím taky :P )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
12.12.18 14:14
@Klára Šum. píše:
@annasmyc prave to me taky napadlo , ruticka - kruticka :zed:

Tak ji pomenuj anglicky Ruth - čte se to krátce a k žádné krůtě to nesvádí ;) Mě by ta krůta teda nenapadla … protože se to neskloňuje. 5.pád není Rúto, ale Rút…

Jinak znám dvě a žádné z nich se nikdo nesměje. Je to biblické jméno hebrejského původu. Matka Rút byla Noemi, přel. rozkošná. Co znamená Rút nemám páru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
12.12.18 14:15

@Klára Šum. mě to přijde v pohodě, moc takových holčiček nebude, apo%n se to ve školce nebude plést

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.12.18 14:26

@Keyllah ano , byla by to normálně Rút a ne Ruth , to je cizí verze , česká je bez h. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
12.12.18 14:29

@Klára Šum. Můj chlap o tom mluvil cele tehotenstvi, az jsem si na to zvykla, ale nakonec jsme dali jiné jméno ;) za me teda ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1779
12.12.18 14:34

Moc pěkné, dala bych :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5221
12.12.18 14:34

Mne se Rút moc líbí :) Přijde mi takové něžné. Když se hodí k příjmení, tím líp. Vdávat se v dospělosti taky nemusí, nebo si může nechat své jméno, případně si vymyslet úplně vlastní příjmení, takže tuhle starost bych hodila za hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
malone.v
12.12.18 14:39

Me se libi, porad lepsi, nez aby byla sofie nebo ema jako kazda druha :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze

Poradna porodní asistence