Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Nelíbí..já se tak jmenovat, za trest..ale každého věc. Díky mami a tati, že mám normální české jméno.
@pocker píše:
Nelíbí..já se tak jmenovat, za trest..ale každého věc. Díky mami a tati, že mám normální české jméno.
Tak kazdej to mame jinak. Ja bych trpela jako Jitka, Jarmila, Kamila, Marie apod. Navic maloktere jmeno je opravdu ceske, takze tady ty vylevy jsou opravdu zbytecne ![]()
@Klára Šum. píše:
jojo , určitě to bude kluk a řeším to zbytečně, děkujeme
Né já myslím, že nám vyleze kluk!
![]()
@RyBANA píše:
Tak kazdej to mame jinak. Ja bych trpela jako Jitka, Jarmila, Kamila, Marie apod. Navic maloktere jmeno je opravdu ceske, takze tady ty vylevy jsou opravdu zbytecne
Máme Rút, znamená to přátelská. Říkáme jí Rútěnko, Rútí, Rútko.Jako lidem se to nelíbí
Mě je to ale fuk ![]()
@miluver tak ja nemyslim uplne male deti,ty berou vse..posmesky zacnou kolem 2.tridy. pracovala jsem ve skole a tam to tedy jelo ve velkym ![]()
@Celina píše: Dnes se všichni předhání, čím šílenější jméno, tím lépe, spousta rodičů tím řeší svoje komplexy.
Nejen dnes, to tak bylo vždycky. Čím mají rodiče větší průvan v hlavě, tím víc kreativity projeví při vymýšlení jména
Jedni takoví se koukali na seriál, jedno jméno se jim tam strašně líbilo a kluk se teď jmenuje Stýv ![]()
@Jar Jar píše:
Nejen dnes, to tak bylo vždycky. Čím mají rodiče větší průvan v hlavě, tím víc kreativity projeví při vymýšlení jménaJedni takoví se koukali na seriál, jedno jméno se jim tam strašně líbilo a kluk se teď jmenuje Stýv
@RyBANA píše:
Tak kazdej to mame jinak. Ja bych trpela jako Jitka, Jarmila, Kamila, Marie apod. Navic maloktere jmeno je opravdu ceske, takze tady ty vylevy jsou opravdu zbytecne
Tak vsichni vime, jak je mysleno to ceske jmeno
tohle tu zazniva taky pokazde a taky zbytecne ![]()
@Celina píše:
Evokuje mi to nějakou německou brýlatou Hildu, nevím proč
Jinak jméno hrozný, ale to je jen můj názor. Dnes se všichni předhání, čím šílenější jméno, tím lépe, spousta rodičů tím řeší svoje komplexy. Kdyby všichni dávali Análii nebo Ohňana, je mi to fuk
@Kukacka123 píše:
Tak vsichni vime, jak je mysleno to ceske jmenotohle tu zazniva taky pokazde a taky zbytecne
Ano v Cesku zdomacnele…coz za chvili budou i ty jeste nedavno hroozne exoticky Sofie, Victorie atd. Kdo vi, jestli priste nebude boom se jmenem Rut a bude se tak jmenovat kazda druha holcicka.
@a12 seriál z profilovky?
Taky mě to jméno okouzlilo, ale nakonec jsme nedali, máme Ester ![]()
@Klára Šum. To mi zas tak k sobe nejde
ale stejne se vlastne jako holka jednou vda … takze je to take jedno
..
@Fiducia píše:
@a12 seriál z profilovky?Taky mě to jméno okouzlilo, ale nakonec jsme nedali, máme Ester
Jojo ![]()
Ona ho tam monica tak nádherně rekla
laska na prvni poslech ![]()