Jméno Rút

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1793
12.12.18 16:09

Nelíbí..já se tak jmenovat, za trest..ale každého věc. Díky mami a tati, že mám normální české jméno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
12.12.18 16:39
@pocker píše:
Nelíbí..já se tak jmenovat, za trest..ale každého věc. Díky mami a tati, že mám normální české jméno.

Tak kazdej to mame jinak. Ja bych trpela jako Jitka, Jarmila, Kamila, Marie apod. Navic maloktere jmeno je opravdu ceske, takze tady ty vylevy jsou opravdu zbytecne 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
12.12.18 17:02
@Klára Šum.
@Klára Šum. píše:
jojo , určitě to bude kluk a řeším to zbytečně :-D , děkujeme

Né já myslím, že nám vyleze kluk! :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5006
12.12.18 17:18
@RyBANA píše:
Tak kazdej to mame jinak. Ja bych trpela jako Jitka, Jarmila, Kamila, Marie apod. Navic maloktere jmeno je opravdu ceske, takze tady ty vylevy jsou opravdu zbytecne 8)
:potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
12.12.18 17:21

Máme Rút, znamená to přátelská. Říkáme jí Rútěnko, Rútí, Rútko.Jako lidem se to nelíbí :lol: Mě je to ale fuk ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
12.12.18 17:30

@miluver tak ja nemyslim uplne male deti,ty berou vse..posmesky zacnou kolem 2.tridy. pracovala jsem ve skole a tam to tedy jelo ve velkym :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
12.12.18 17:35
@Celina píše: Dnes se všichni předhání, čím šílenější jméno, tím lépe, spousta rodičů tím řeší svoje komplexy.

Nejen dnes, to tak bylo vždycky. Čím mají rodiče větší průvan v hlavě, tím víc kreativity projeví při vymýšlení jména :-) Jedni takoví se koukali na seriál, jedno jméno se jim tam strašně líbilo a kluk se teď jmenuje Stýv :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61088
12.12.18 18:03
@Jar Jar píše:
Nejen dnes, to tak bylo vždycky. Čím mají rodiče větší průvan v hlavě, tím víc kreativity projeví při vymýšlení jména :-) Jedni takoví se koukali na seriál, jedno jméno se jim tam strašně líbilo a kluk se teď jmenuje Stýv :-)
:mrgreen:
Ja teda pro holku mela taky vybrany jméno ktery jsem si zamilovala diky serialu.. A dokonce tam padla i rut :mrgreen: ale hrdinka si vybrala to mnou vybrany..
Ale je to normalni jmena ktery se tu ted hooodne chytlo :mrgreen: myslim, ze spousta lidi bude vedet :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
12.12.18 18:10
@RyBANA píše:
Tak kazdej to mame jinak. Ja bych trpela jako Jitka, Jarmila, Kamila, Marie apod. Navic maloktere jmeno je opravdu ceske, takze tady ty vylevy jsou opravdu zbytecne 8)

Tak vsichni vime, jak je mysleno to ceske jmeno ;) tohle tu zazniva taky pokazde a taky zbytecne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
12.12.18 18:11
@Celina píše:
Evokuje mi to nějakou německou brýlatou Hildu, nevím proč :lol:
Jinak jméno hrozný, ale to je jen můj názor. Dnes se všichni předhání, čím šílenější jméno, tím lépe, spousta rodičů tím řeší svoje komplexy. Kdyby všichni dávali Análii nebo Ohňana, je mi to fuk :pankac:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
12.12.18 18:38
@Kukacka123 píše:
Tak vsichni vime, jak je mysleno to ceske jmeno ;) tohle tu zazniva taky pokazde a taky zbytecne :mrgreen:

Ano v Cesku zdomacnele…coz za chvili budou i ty jeste nedavno hroozne exoticky Sofie, Victorie atd. Kdo vi, jestli priste nebude boom se jmenem Rut a bude se tak jmenovat kazda druha holcicka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
12.12.18 18:41

@a12 seriál z profilovky? :lol: Taky mě to jméno okouzlilo, ale nakonec jsme nedali, máme Ester :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lendie
12.12.18 18:42

@Klára Šum. To mi zas tak k sobe nejde :( ale stejne se vlastne jako holka jednou vda … takze je to take jedno :D ..

• Citovat
  • Upravit
a12
61088
12.12.18 18:43
@Fiducia píše:
@a12 seriál z profilovky? :lol: Taky mě to jméno okouzlilo, ale nakonec jsme nedali, máme Ester :srdce:

Jojo :mrgreen:
Ona ho tam monica tak nádherně rekla :srdce: laska na prvni poslech :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
12.12.18 18:49

@a12 jojo, měla jsem to stejně :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek