Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Myslím, že na Ellu už jsou lidé zvyklí, po vlně Nel, Em, Sofií, teď frčí Ella, takže bych se toho jména nebála, neobvyklé není, právě naopak
.
Máme Nellu a ve čtvrtek k ní přibude bud Nina ( jsem překvapená kolika lidem se líbí, já jsem z ní moc ráda nebyla když s ní manžel přišel ) Marika, Denisa, nebo Sofie, vybírá manžel pro mě to bude překvapení ![]()
Lola29 já chtěla místo Elly taky Ninu
a ta mi neprošla. Jinak Ella se nikomu moc nelíbila a hodně lidí jí říká Eliško, ale ona jim vždy řekne, že není Eliška, ale Ella. ![]()
Máme Anetku, chtěla jsem isabelu, přítel leontynku
a jsem ráda ze mame anetku, to jmeno k ni proste patri ![]()
@mahdalka To věřím!! Fakt mě to uplně dojalo!!! Tak moc moc přeju at je vše v pořádku, což určo bude
![]()
Mam Sebastiana, Olivera a Kristiana, holka by byla bud Sofie nebo Izabela. Pokud bude ctvrte zas kluk, tak zatim vede Alexandr…ale to je hoodne daleko:-)
My máme
Samuela a Sofii ![]()
Sandru má brácha a říkají jí Sany nebo Sanďula, sestra má Darinu a Jonáše, tak pár jmen pro inspiraci ![]()
Máme Matěje a říkáme mu Matyldo
Kdyby se narodil jako holka byl by Luciana, tak třeba to příště vyjde ![]()
@Dice píše:
@mahdalka To věřím!! Fakt mě to uplně dojalo!!! Tak moc moc přeju at je vše v pořádku, což určo bude![]()
Díky
Máme to už potvrzený i z krve a v út jdu na UTZ
Jsem mooooc ráda že se zadařilo na poprvé
@Caathy
hezká jména, nečekala jsem, že se ozve tolik maminek, takže je opravdu vážně z čeho vybírat a některý jména jsou opravdu krásný a ani by mne nenapadly