Jméno Wanda nebo Vanda?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14313
7.12.22 20:13

@kikacek Vanda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
7.12.22 20:42

@Kelsey Ano, Jasmína je pěkné, děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77042
7.12.22 21:27

@kikacek z těch tvých Vanda s jednoduchým V :palec:
a Jasmína je fakt moc hezké jméno, pouvažuj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
7.12.22 21:41

Vanda. Wanda snad nemůžete myslet vážně ne? Musela by to neustále vysvětlovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
7.12.22 21:46

Wanda s dvojitým W nevypadá hezky. Kdybyste žili někde v zahraničí, kde se V čte jako F a chtěli tím zabránit tomu, aby dceři říkali Fanda, brala bych to. Ale na Slovensku je to zbytečnost. Vanda stačí.

Elisa je krásná, ale epidemie Elí pro mě všechna tahle jména úplně pohřbila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
7.12.22 23:51

Vanda :palec:

• Citovat
  • Upravit
227
8.12.22 10:11

Mám neteřinku Vandu a není hezčího jména v okolí, je to mladá něžná blonďatá slečna, která je originální i svým vystupováním a nezapadne mezi množstvím Aniček a Elišek, která jsou krásná jména, ale nyní moc častá. Není to tvrdé jméno, jak to spoustě lidí připadá. Vždy záleží na člověku, jak ho nosí. Neteřinka je na něj hrdá. Wandu používá jako přezdívku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
8.12.22 10:16

Wanda je polské jméno, ne? Ještě mají Jadwigu :)
Spíš se opravdu hodí více Vanda s jednoduchým.

• Citovat
  • Upravit
8302
8.12.22 23:24
@kikacek píše:
Ahoj holky! Jestli si pamatujete, mám holčičku Amálku. Ale před pár měsíci jsem znovu otěhotněla a měla by to být zase holčička.
Manžel by chtěl Elisu(ne Elisabeth)
a já bych chtěla Vandu nebo Wandu.
Myslím, že Vanda se hodí ze všech nejvíce, protože Amálka je taky takové České/Slovenské.
S manželem žijeme na Slovensku takže Málinka je Amalia, takže by mi nevadila ani Wanda. To se mi právě líbí k sobě, Amalia a Wanda.
Co vy na to? Vanda, Wanda nebo Elisa?

Vanda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
10.12.22 00:38

Kdybych si mela vybrat mezi Vandou a Wandou, tak urcite Vandu. Jestli Vandu nebo Elisu, tam nejsem uplne vyhranena. Oboji ma pro me svoje pro i proti. Tech Eli uz je opravdu hodne, Vanda zas pochazi od Vandalu, takze typove je to jmeno skutecne tvrdsi (i kdyz zvukove mi tvrde neprijde) a dost odlisne od jmena Amalia. Libily se mi ty navrhy od @Kelsey

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1644
10.12.22 01:28

Jednoznačně Wanda, v dětství je praktičtější Vanda, ale unikátní jména otevírají v životě dveře, a jednou vám za to dítě poděkuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
20.12.22 17:59

Me osobne se vic libi asi Wanda, ale dala bych spis Vanda. Sestry kamaradka ma 7letou Wandu, dcerka ma problem napsat sve vlastni jmeno a pry se ji za to W ve skole smejou :,(.Z tech tri jmen bych pro dceru vybrala Elisa. Pro me :) mene caste jmeno. Znam jen jednu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze