Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj
.Nevíte někdo, prosím, zda existuje něco od značky Joalis, co by mělo pozitivní vliv na endometriozu? Mam s Joalisem jen ty nejlepsi zkusenosti, ale nevím, zda existuje i neco na tuto nemoc.Jsem po neuspesnem 3 IVF ( z druheho mame chlapecka), ale mame jeste zmražená vajíčka a chtěla bych pred transferem nějakou alternativu. díky
@Simca424 Jestli něco najdeš, tak pisni. Mám endometriozu 3.stupně. Zázrakem se podařilo 1.IVF a máme půlročního chlapečka. Vajíčka žádný nemám. Měla jsem jen 2 v dobré kondici a ty jsem si zavedla. No a až přestanu kojit, tak mě čeká další laparo.
Holky, kdyz jste po prvnim tehotenstvi, nebude pravdepodobne endometrioza uz vylecena?
@crazy0 ja byla po tehotenstvi na odstraneni vejcovodu a nasli mi tam i endometriozu. Rikal, ze neni velka a ze je mimo vajecniky, ale mam strachč ze to ovlivni muj dalsi transfer embrya a ze se nezahnizdi @lucie.edgar . slysela jsem o caji, ale radeji bych kapky
Ja jsem kvuli endometrioze musela podstoupit ivf, zadarilo se a podle lekare je velka pravdepodobnost, ze ji tehotenstvi vyleci, tak doufam…
Já mám odstraněný pravý vaječník i vejcovod a část i z druhé straný. Ta endoška mi to sežrala. Po 6-nedělí mi doktorka říkala ať si nedělám raději naděje, že by zmizela po těhu. Menstruaci zase mám, tak se může zase dělat. Uvidíme po laparu.
@crazy0 emdometrioza není léčitelná a je to náhoda a štěstí když zmizí. Já bych byla šťastná, kdyby zmizela, ale nevěřím tomu. Ale doufám.