Bílý jogurt pro roční dítě
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Anonymní píše: Více
no tak to musíš vyzkoušet, nikdo neví, co tvému dítěti bude chutnat - možná žádný čistý bílý, třeba by pomohlo, kdybys tam nakrájela čerstvé ovoce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Našim dětem nejvíc chutnal tučný Kunín a Choceňák, nejsou tak kyselé jako Hollandie
Ale velmi brzy jsem jim do toho dávala různé ovoce, tak to už pak bylo jedno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nám nejvíc jel Miil od rohlíku. Pak ještě docela snesla Olmu a obyč z Tesca.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bílý jogur mi ani jedno dítě nejedlo, i když jsem se snažila. Jedine tak s rozmačkaným banánem nwbo nastrouhaným jablkem.
Tobě bílý jogurt chutná?
Ja asi nejsem dobrým vzorem. Jogurt mi přijde jako vrchol hnusu ( obzvlášť k snídani na lačno).
Dnes (ty své dospělé) děti ji jogurt s ovocem nebo s hranolou. Nejmladší (předškolní) dítě jeogury ji jedině ochucené a nejraději kostiky (podlehnu kdyz nakupujeme spolu
)
Jinak odjakživa kupuju Holandii nebo Řecky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Syn mi holý bílý jogurt taky nejedl. Sama holý nejím. Jinak mám ráda tu Hollandii, ale s něčím
To chceš dávat čistě jen holý jogurt? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nečekej, že ti bude jíst čistý bílý jogurt. Ty bys ho jedla?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkus smetanový bílý jogurt nebo řecký. Ty klasické jsou dost kyselé, naše děti to taky nejedly. Ale třeba smetanový jogurt z Lidlu jim chutnal i samotný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@TaLucie píše: Více
Nalačno se jogurt jíst nemá. Dobře, že ti nejede, tvoje tělo ví, co dělá. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně syn bílé jogurty jedl. Až teď když je zmlsaný a poznal sladkosti, tak by si ho už nedal. Můžeš přidat ovocnou složku, jak tu někdo radí. Tučný jogurt jako první mléčný výrobek bych asi moc nedávala, ale každé dítě je jiné, no ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já teda čistý bílý jogurt normálně jím, překvapuje mě, kolik lidí ne
A děti, které ještě nemají zkažené chutě sladkými pribiňáčky a nejogurty typu jogobela si obvykle taky rády dají.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkus nějaký smetanový nebo alespoň z plnotučného mléka. Dobra je i Bio Matylda, ale to už je mix jogurtu a tvarohu.
Případně do jogurtu přidej ovocné pyré. Moje děti ale měly rady od mala i obyčejné bílé jogurty, jen jsme kupovali smetanové nebo plnotučné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja jsem teda asi taky vyjimka a bily jogurt cisty normalne jim, detem bud dam samotny jako prilohu k necemu, nebo starsi syn ma rad s medem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky mi bílé jogurty jedlý od 8.mesice, choceňský a postupně jakýkoliv bílý, snažím se kupovat smetanové a ne odtučněné a čtu složení
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přimlouvám se za ovocný jogurt. Dřív se dělaly takové, které měly průhledné víčko a v něm různý křupinky. Už jsem to neviděla ani nepamatuji. Ty musely být sladké. I to dítě potřebuje něco dobrého na zoubek a ne jen striktně zdravou stravu. V přesnídávce máš taky cukr.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, jaké značky jogurtu jste začaly používat? My zkoušely Hollandia, ale ta nám nechutná. Nechci žádné sladké. Chci bílý čistý jogurt, ale aby mi ho dítě chtělo jíst. Děkuji za typy.