Parní vařič a mixér Eta Mimi na příkrmy – zkušenosti

15
13.4.25 13:45

Parní vařič a mixér Eta Mimi na příkrmy - máte zkušenosti?

Ahoj maminky,
používáte na příkrmy pro miminko parní vařič a mixér Eta Mimi? Jak jste s ním spokojené? Čistí se dobře? Uvažovala jsem i o tom od Phillips Avent, ale hodně maminek si stěžuje, že se špatně čistí, tak by mě zajímalo, jestli je v tom Eta lepší… Budeme brzy zavádět přílrmy, tak chci být připravená :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21783
13.4.25 14:49

Já ti nevím, za mě zbytečnost do kuchyně. Na dětské vaření ti klidně stačí nerezový hrnec a mixér. A pak budeš mít děti, co nevezmou doma připravené jídlo do pusy a stejně budete na skleničkách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eva2610
13.4.25 14:54

Já vím, že se na to neptáš, ale přijde mi to jako úplná zbytečnost. Jestli máš doma tyčový mixer, tak ten se čistí dobře a úplně stačí. Stejně je to tak na tři měsíce…

• Citovat
  • Upravit
22295
13.4.25 15:16

Stačí jakýkoliv hrnec a vidlička, kterou jídlo rozmačkáš a nůž, kterým nakrájíš maso.
Pokud chceš připravovat v páře, použij pařáček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11196
13.4.25 15:53

Za mě zbytečnost. Nehledě na to, že moje děti do roka příkrmy v podstatě nestrcily do pusy (domácí, kupovane), tak je to stejně věc na chvíli. Stačil mi tyčovy mixér, který aspoň v kuchyni vyuziju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.4.25 17:38

:roll: další krám do domu na pár měsíců :nevim:. Co s tím pak?
Já příkrm vařila. Po čase, sem tam něco na másle nebo oleji.

• Citovat
  • Upravit
2771
13.4.25 17:51
@nozu píše: Více

Presne tak. Já mixovala malé jidlo tycovym mixerem v shakeru na protein a moc nepapala. Teď jsem ji to začala jen mačkat vidličkou a basti krasne. Nechce vůbec takové kasičky.

Jestli nemáš mixér, kup si obyčejný za 200Kč a víc neinvestuj. Raději za ty penízky kupo miminku něco pekneho ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1516
12.7.25 22:15

Tak já i když je už příspěvek starší - třeba pro někoho, kdo bude koukat nově, doporučuju všema deseti. U prvního syna 7 let zpět jsem měla twistshake mixér, teď u dcery mám etu mimi, je totiž naprosto stejnej jako ten twistshake.

Pro mě je naopak pohodlný, že si nemusim špinit žádný nádobí, zadělávat varnou desku apod. V mixéru to napařim, rovnou rozmixuju, pak to jen opláchnu a rovnou třeba vysterilizuju co je potřeba. Je malej, takže se hezky vejde do šuplíku, kde mam i dětský nadobí. Další velká výhoda je, že má dvě patra na napařování, takže když jsem už dělala maso-zeleninový příkrmy dole jsem napařovala maso, nahoře zeleninu. :palec:
Takže napařuje, mixuje, sterilizuje, ohřívá.

Meje se dobře. :palec: To bylo první co jsem kupovala když jsme věděli, že přijdou příkrmy a nelituju. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
30.7.25 07:03

@EmM13 Pomalu dáváme dohromady výbavu a eta mimi se mi líbí, protože je multifunkční. Plánujeme mixér pořídit hned do začátku hlavně kvůli funkci sterilizátoru, myslíte že je ok? Nebo vidíte nějaký rozdíl oproti samostatnému sterilizátoru? Děkuji 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1516
31.7.25 04:59

@baru1525 Těžko říct, já jsem sterilizátor nikdy nepoužívala. :nevim: Já v tomhle jela starou školu a všechno jsem vždycky vyvařovala. :lol: Až teď, co vařim příkrmy tam občas hodim dudlík nebo něco a přijde mi to fajn. Ale uplně si nemyslim, že je nutný ho pořizovat do základu, přece jen, jeho základní funkce je vařit, né sterilizovat. Asi bych v tomhle ohledu přemýšlela, že je zbytečné ten mixér tímto opotřebovávat. Ale samozřejmě, konečné rozhodnutí je na vás. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí