Parní vařič a mixér Eta Mimi na příkrmy – zkušenosti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Parní vařič a mixér Eta Mimi na příkrmy - máte zkušenosti?
Ahoj maminky,
používáte na příkrmy pro miminko parní vařič a mixér Eta Mimi? Jak jste s ním spokojené? Čistí se dobře? Uvažovala jsem i o tom od Phillips Avent, ale hodně maminek si stěžuje, že se špatně čistí, tak by mě zajímalo, jestli je v tom Eta lepší… Budeme brzy zavádět přílrmy, tak chci být připravená ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já ti nevím, za mě zbytečnost do kuchyně. Na dětské vaření ti klidně stačí nerezový hrnec a mixér. A pak budeš mít děti, co nevezmou doma připravené jídlo do pusy a stejně budete na skleničkách
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já vím, že se na to neptáš, ale přijde mi to jako úplná zbytečnost. Jestli máš doma tyčový mixer, tak ten se čistí dobře a úplně stačí. Stejně je to tak na tři měsíce…
- Citovat
- Upravit
Stačí jakýkoliv hrnec a vidlička, kterou jídlo rozmačkáš a nůž, kterým nakrájíš maso.
Pokud chceš připravovat v páře, použij pařáček.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za mě zbytečnost. Nehledě na to, že moje děti do roka příkrmy v podstatě nestrcily do pusy (domácí, kupovane), tak je to stejně věc na chvíli. Stačil mi tyčovy mixér, který aspoň v kuchyni vyuziju.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
další krám do domu na pár měsíců
. Co s tím pak?
Já příkrm vařila. Po čase, sem tam něco na másle nebo oleji.
- Citovat
- Upravit
@nozu píše: Více
Presne tak. Já mixovala malé jidlo tycovym mixerem v shakeru na protein a moc nepapala. Teď jsem ji to začala jen mačkat vidličkou a basti krasne. Nechce vůbec takové kasičky.
Jestli nemáš mixér, kup si obyčejný za 200Kč a víc neinvestuj. Raději za ty penízky kupo miminku něco pekneho ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já i když je už příspěvek starší - třeba pro někoho, kdo bude koukat nově, doporučuju všema deseti. U prvního syna 7 let zpět jsem měla twistshake mixér, teď u dcery mám etu mimi, je totiž naprosto stejnej jako ten twistshake.
Pro mě je naopak pohodlný, že si nemusim špinit žádný nádobí, zadělávat varnou desku apod. V mixéru to napařim, rovnou rozmixuju, pak to jen opláchnu a rovnou třeba vysterilizuju co je potřeba. Je malej, takže se hezky vejde do šuplíku, kde mam i dětský nadobí. Další velká výhoda je, že má dvě patra na napařování, takže když jsem už dělala maso-zeleninový příkrmy dole jsem napařovala maso, nahoře zeleninu. ![]()
Takže napařuje, mixuje, sterilizuje, ohřívá.
Meje se dobře.
To bylo první co jsem kupovala když jsme věděli, že přijdou příkrmy a nelituju. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@EmM13 Pomalu dáváme dohromady výbavu a eta mimi se mi líbí, protože je multifunkční. Plánujeme mixér pořídit hned do začátku hlavně kvůli funkci sterilizátoru, myslíte že je ok? Nebo vidíte nějaký rozdíl oproti samostatnému sterilizátoru? Děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@baru1525 Těžko říct, já jsem sterilizátor nikdy nepoužívala.
Já v tomhle jela starou školu a všechno jsem vždycky vyvařovala.
Až teď, co vařim příkrmy tam občas hodim dudlík nebo něco a přijde mi to fajn. Ale uplně si nemyslim, že je nutný ho pořizovat do základu, přece jen, jeho základní funkce je vařit, né sterilizovat. Asi bych v tomhle ohledu přemýšlela, že je zbytečné ten mixér tímto opotřebovávat. Ale samozřejmě, konečné rozhodnutí je na vás. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit