Bílý jogurt pro roční dítě
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
U nás čistě bílý jogurt taky moc nefrcel…bylo jedno jaká značka..i kdy aktivii si občas dali…nicméně pokud jsem chtěla aby snědli jogurt tak jsem musela přidat ovoce..třeba banán, jahody borůvky..to už to pak baštili…nebo pak v zimě jsem přidávala k tomu přesnídávku…úplně jsem tedy netrvala na tom aby byla bez cukru ale ty domácí byly neslazené a známá mě i zásobovala ovocnými bio kapsičkami bez přidaných cukrů a ani jedno mi děti samotné moc nechtěly…ale takhle spolu jim to chutnalo… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Náš jí bílý řecký i teď v 5 letech jen tak samotný, dokonce radši jak ovocný ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zeoli já ho normálně jim a děti taky, není důvod jim zprotivit základní chutě a cpát jim cukr do každého jídla, pak jsou děti akorát obézní…dcera má 18kg na 112cm, má i hodně pohybu a mladší 10kg ve skoro 2 letech..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně dítě začalo krást bílý jogurt v pubertě. A ne, dietu nedrží, mladšímu sourozenci zas krade lipanka. Do té doby zůstávaly tyhle věci v lednici nepovšimnuty (proto píšu krade, neb si je kupujeme pro sebe, když ze strany velkého dítěte nebyl zájem, pak se na to člověk těší, že má v lednici dva kelímky, a ony prázdné v kosi). Jako batole nejvíc milovalo takové ty jihočeské ve skle.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@unuděná píše: Více
Mě to taky v celku překvapuje. U nás se jí bílý jogurt běžně, dětem jsou 4 a kolikrát sáhnou spíš po bílém, než nějakém sladkém a to si můžou vybírat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkujimoc za typy. Já bílý jogurt jim běžně. Nemám ráda sladke jogurty
a dítěti nechci takhle brzy dávat cukry.
- Citovat
- Upravit
@Zeoli píše: Více
Mám nejradši bílou Hollandii, stejně tak dítě, dlabalo ji spokojeně ještě před 1. narozeninami. Kupujeme kilové kyblíky ![]()
Smetanové jogurty mi nechutnají, příchutě většinou taky ne. Jogurty jako jsou Kostíci dítko nikdy nechtělo ani kvůli těm „odměnám“.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak pokud je jíš sama, nakup více značek a vyzkoušej. Naše děti ho bouchaly taky, ještě o v době, kdy už jedly ovocné. Mladší si ho s chutí dá ještě dnes a to půjde do školy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Elea9 píše: Více
U nás se snad nikdy ani bílý jogurt nejedl, pamatuji si vždy jen ovocné, z bílého se dělala jen buchta
Až sama jsem je začala jíst, ale třeba s musli, samotný mi nechutná
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zeoli píše: Více
Proč ne? Mně ho dítě ji naprosto bez problému a to do něj manžel cpe různé srajdy, takže vyzkoušel fakt ledacos. Top jsou hranolky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moje děti samotný bílý jogurt nejedi. Já teda taky ne. Je to na mě kyselý. Dávám jim i sobě do jogurtu ovoce.
- Citovat
- Upravit
Taky mi dite sní bilou Hollandii. Nekdy ji do toho davam ovoce, nekdy ji samotnej.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Z konzistence Hollandia jogurtu zvrácím i jako dospělá, s ničím jiným potíže nemám. Sním všechno, tenhle jogurt ne.
Doporučuji bílý jogurt značky Erlebnis Sennerei.
Zmiňovaná Hollandia dělá Farmář jogurt, není tak nechutný jako Selský.
Obyčejný Klasik jogurt od Olmy. Jogurty bulharského typu Rodopi.
Jsem velký odpůrce smetanových a ve výsledku i tučnějších krémových jogurtů v jakémkoliv věku.
- Citovat
- Upravit
@Kasandra159 píše: Více
Miluju bílé jogurty a jím je denně, Selský Hollandia je hnus a navíc má 3, 5% tuku, to už je za mě dost. To raději Floriá active+ bílý.
- Citovat
- Upravit
@krecik.dzungarsky vidis a me prijde nechutnejsi zas farmar jogurt a selsky dobry. Chapu, ze kazdej mame jiny chute, ale i zminovana hollandia lidem chutná a je trosku zbytecny tady psát, jak je to nechutnej, hnusnej jogurt a jak z toho zvracis
100 lidi, 100 chutí. Stacilo dát jen doporuceni, tvoje zvraceni opravdu nikoho nezajima.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit