Bílý jogurt pro roční dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16276
17.6.25 20:53
@DandátkoP píše: Více

Asi tak, já mám naopak Hollandii nejradši :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
17.6.25 20:54

V tomto věku už děti určitě dostávaly choceňák. :D

• Citovat
  • Upravit
10923
17.6.25 20:56
@Dahlia0409 píše: Více

Jo, ja taky. Naucila jsem se na ni s ditetem. Ale vim, ze ne kazdymu chutna. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16276
17.6.25 20:57

Já mám ráda třeba ovocný řecký jogurt. Jednou jsem zkusila skyr a ten teda vůbec, kyselý až moc, ani jsem to nedojedla, celkově ta chuť byla nějaká divná, ale věřím, že jiným to chutná skvěle :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
krecik.dzungarsky
17.6.25 21:13

Farmář jsem měla naposledy před rokem na horách, kde nebylo nic jiného k dispozici.
V lednici máme aktuálně akorát rakouský Erlebnis, Rodopi ze Zájezdu u Kladna, Klasiky od Olmy a Mill z Rohlíku.
Hollandii nekupujeme. A konzistenci má jako zvratky, na tom si trvám. Klidně se z toho zblázni, to už je tvůj boj.

• Citovat
  • Upravit
10923
17.6.25 21:20

@krecik.dzungarsky konzistenci jako zvratky ma mozna tak Klasik, ten mi prijde naprosto nechutnej, zlatá Hollandie. To je proste fakt, na kterým si trvám. Mej se. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2519
17.6.25 21:49

Za mě je nepoživatelné cokoli od Danone, ale už roky jsem neměla odvahu znovu zkusit, třeba byla změna k lepšímu.

Hollandia selský je pro nás nejlepší, farmářský je už moc řídký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2389
17.6.25 21:54

Chocenak nebo kterykoliv jiny smetanovy.boni apod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68965
17.6.25 22:05

@krecik.dzungarsky že se o jídle nevyjadřuju vulgárně jen z důvodu, že zrovna mně nechutná, učím teda svoje děti už od batolat. A říct o normálním jogurtu, který dost lidí úplně v klidu jí, že má konzistenci jak zvratky, je prostě vrchol buranství :nevim: Nikdo ti ho nenutí, tak to nekupuj, ale používat takováhle slova pro něco, co ti nesedne chutí a konzistencí… no asi v tobě ten nebohý jogurt vzbuzuje hodně silné emoce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68965
17.6.25 22:09

Jinak já sním všecko nešizený. Nepotrpím si na takový ty odtučněný polotekutý nebo škrobem zahuštěný. Mám ráda jogurty ve skle, mám ráda smetanový, zrovna dneska jsem dělala tzatziki z řeckého jogurtu, tam snad ani jiný použít nejde. A ze zcela opačného spektra miluju skyr. Poprvé jsem ho ochutnala na Islandu a bylo mi tehdy před lety líto, že tady ho neseženu, tak jsem ráda, že došel až sem.
Jo, Miil z Rohlíku taky vyrábí Hollandia.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1056
17.6.25 22:32

Jakykoliv bily jogurt (samozrejme krome odtucneneho), moje deti to teda mely hrozne rady. Nebo jsem jim do toho primichala ovocnou presnidavku. Pak jsou taky skvele a hrozne jednoduche domaci jogurty, mame jogutovac z Lidlu, do litru mleka bez laktozy dam 5 lzicek bileho jogurtu, pridam probiotika, naleju do lahvicek, necham pres noc a mam vyborny a zdravy jogurt za 5 Kc/ks. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí