Jogurtové mléko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
100
15.2.05 13:12

Jogurtové mléko

Ahoj holky,
mám následující problém: moje holčička ze dne na den úplně přestala pít nutrilon a ani žádné jiné UM nechce. Ze zoufalství jsem zkoušela kdeco, ale ani normální mléko nechce. Včera přinesl manžel z obchodu jogurtové mléko a toho vypila naráz 200 ml. Když jsem dneska zašla do supermarketu, tak jsem bohužel nenašla žádné, které by nebylo se sníženým obsahem tuku, což je asi problém. Nemáte s těmito mléky, některá zkušenost? Budu vděčná, za každou radu.
Natálka+šklebounci (14 m)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12
6.3.05 18:10

Ahoj Natalko
mám dvě holčičky a i když jedí jogurty a pijí kravské mléko dostávají už od 16 měsíců kefírové mléko. Je nízkotučné, vyrábí ho mlékárna Valašské Meziříčí ve dvou příchutích jahodové a meruňkové(450g).Zatím s nim mám dobré zkušenosti, protože jsme s ním zlikvidovali salmonelu, kterou jedna onemocněla a pak byla dlouho bacilonosičem. Já ho kupuji v delvitě, ale určitě ho budou mít i jinde. UM přestali pít v roce.
Bobulka + 2broučíny (18m)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
25.1.13 09:20

Ahoj, malá taky kravské ani žádné um nechce. Jogurtové vypije. Za den má buď domácího pribiňáka 200 g, nebo jogurt 150 g, nebo tvaroh s ovocem a jogurtem 150 g + jogurt. mléko nebo km vyšlehané s banánem, obojí tak 200 ml. Tyčinku sýra sní denně. Km dávám do oběda, to jí nevadí. Stačí jí to tak? Víc jak ty 2 mléčné věci do ní nedostanu :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
25.1.13 09:39

A co mlekozfarmy-nejezdi k vam?
jinak snizeny obsah tuku nevadi, vadi chemicke sragorky, to, ze odeberou smetanu neni zadny chemicky proces, moje deti nejradeji mleko z lidlu, maji to jako dezert

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí