Jogurtové mléko
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Jogurtové mléko
Ahoj holky,
mám následující problém: moje holčička ze dne na den úplně přestala pít nutrilon a ani žádné jiné UM nechce. Ze zoufalství jsem zkoušela kdeco, ale ani normální mléko nechce. Včera přinesl manžel z obchodu jogurtové mléko a toho vypila naráz 200 ml. Když jsem dneska zašla do supermarketu, tak jsem bohužel nenašla žádné, které by nebylo se sníženým obsahem tuku, což je asi problém. Nemáte s těmito mléky, některá zkušenost? Budu vděčná, za každou radu.
Natálka+šklebounci (14 m)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj Natalko
mám dvě holčičky a i když jedí jogurty a pijí kravské mléko dostávají už od 16 měsíců kefírové mléko. Je nízkotučné, vyrábí ho mlékárna Valašské Meziříčí ve dvou příchutích jahodové a meruňkové(450g).Zatím s nim mám dobré zkušenosti, protože jsme s ním zlikvidovali salmonelu, kterou jedna onemocněla a pak byla dlouho bacilonosičem. Já ho kupuji v delvitě, ale určitě ho budou mít i jinde. UM přestali pít v roce.
Bobulka + 2broučíny (18m)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, malá taky kravské ani žádné um nechce. Jogurtové vypije. Za den má buď domácího pribiňáka 200 g, nebo jogurt 150 g, nebo tvaroh s ovocem a jogurtem 150 g + jogurt. mléko nebo km vyšlehané s banánem, obojí tak 200 ml. Tyčinku sýra sní denně. Km dávám do oběda, to jí nevadí. Stačí jí to tak? Víc jak ty 2 mléčné věci do ní nedostanu
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co mlekozfarmy-nejezdi k vam?
jinak snizeny obsah tuku nevadi, vadi chemicke sragorky, to, ze odeberou smetanu neni zadny chemicky proces, moje deti nejradeji mleko z lidlu, maji to jako dezert
- načítám...
- Citovat
- Zmínit