Jonášova metoda?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14871
30.9.13 20:24

@sluníčko08 já otěhotněla podle toho, že jsme věděla kdy je ovulace..já jí poznám podle bolestí..pak už nebylo potřeba testit jen sledovat bolesti..a co jsi měla za testy? skoropozitivní být můžou ale bere se to jako negativní..pozitivní je jen // stejně silné nebo testovací silnější..;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1056
30.9.13 20:35
@Boudice23 píše:
@sluníčko08 já otěhotněla podle toho, že jsme věděla kdy je ovulace..já jí poznám podle bolestí..pak už nebylo potřeba testit jen sledovat bolesti..a co jsi měla za testy? skoropozitivní být můžou ale bere se to jako negativní..pozitivní je jen // stejně silné nebo testovací silnější..;)

testy jsem měla z http://www.testydoma.cz/…prouzek.html a takhle vypadaly a testy vypadaly viz obrázek :nevim: blbé testy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
30.9.13 20:44

@sluníčko08 a co bylo napsáno na obalu když jsi ho rozbalila?
já měla tyhle vypadají podobně http://www.babystart.cz/…ks-20mIU.php ale z ebay..tyhle firmy v česku to nakoupí na ebay a přidají si na tom 10kč :cert: :cert: a za mě spokojenost..takovouhle čárku ti ukazoval pokaždý jo? já to teda nemůžu přiblížit ale z dálky je to fakt jako pozitivní, potřebovala bych bližší foto…ono je taky možný že máš vyskou hladinu LH hormonu pořád…a potřebovala bys míň citlivé testy..ale nejprve bych zkusila koupit třeba 2 druhy v lekárně, jestli by ti taky ukázaly takový // jako ty starý testy co jsi měla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1056
2.10.13 09:57
@Boudice23 píše:
@sluníčko08 a co bylo napsáno na obalu když jsi ho rozbalila?
já měla tyhle vypadají podobně http://www.babystart.cz/…ks-20mIU.php ale z ebay..tyhle firmy v česku to nakoupí na ebay a přidají si na tom 10kč :cert: :cert: a za mě spokojenost..takovouhle čárku ti ukazoval pokaždý jo? já to teda nemůžu přiblížit ale z dálky je to fakt jako pozitivní, potřebovala bych bližší foto…ono je taky možný že máš vyskou hladinu LH hormonu pořád…a potřebovala bys míň citlivé testy..ale nejprve bych zkusila koupit třeba 2 druhy v lekárně, jestli by ti taky ukázaly takový // jako ty starý testy co jsi měla…

ahoj :hug: :mavam: tak jsem koupila jiný ovulační test v lékárně a tahle dopadl(dělaný v 9:30) takže tam to byly blbé testy nebo moc citlivé..teď už jenom čekat až se madam uráčí přijít :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
2.10.13 09:59

@sluníčko08 jo jo asi moc citlivé máš prostě přirozeně vyšší hladinu lh ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1056
2.10.13 10:04
@Boudice23 píše:
@sluníčko08 jo jo asi moc citlivé máš prostě přirozeně vyšší hladinu lh ;)
:pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital