Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky chtěla bych se zeptat jestli vyvolávačka muže poskytnout falešně pozitivní vysledek těhu testu,minulý týden jsem na ní ve středu byla,měla jsem totiž už 40dc test jsem měla negativní tak jsem se objednala,dr mi udělala ultrazvuk nic na něm neviděla jen trochu tekutiny na ni konstatovala že je to asi prasklá cistička.Dočetla jsem se ale že na začátku těhu je v děloze patrná tekutina ve které jseou bunky ze kterych se pakj vyvíjí mimi,takže opravdu nevím co si o pozitivním testu myslet.jestli někdo máte s tímto zkušenost napište mi prosím. moje dr totiž nepoznala ani moje první těhu.
Já být tebou, tak zkusím jiného dr. Taky nevím co jinak poradit…
Třeba se opravdu neplete… Jen bych se zkusila zeptat na názor i jinde… Ale pokud nejsi spokojená, tak dr. určitě změň. Není nad to mít gynekologa, kterého se můžeš na cokoliv zeptat a který ti vychází vsříc - zvláště v těhotenství!
ahoj barbara, vyvolavacka je progesteron, nie hcg, cize na 100% nesposobuje pozitivny tehu test.
doky na utz dokaze spoznat tehu, az ked mas hcg cez 1000 jednotiek, a to by Ti uz test ukazal, takze sudim, ze ked si u neho bola, tak si bola kratko po oplodneni.
vyvolavacka tehu podporuje ![]()
ak chces mat istotu, tak si skoc do labaku nechat zobrat krv na hcg, stoji to cca 200 czk a vysledky by mali byt cca do hodiny, ako kde.
moj osobny nazor je, ze si tehu, takze gratulujem ![]()
soldi píše:
ahoj barbara, vyvolavacka je progesteron, nie hcg, cize na 100% nesposobuje pozitivny tehu test.doky na utz dokaze spoznat tehu, az ked mas hcg cez 1000 jednotiek, a to by Ti uz test ukazal, takze sudim, ze ked si u neho bola, tak si bola kratko po oplodneni.
vyvolavacka tehu podporuje
ak chces mat istotu, tak si skoc do labaku nechat zobrat krv na hcg, stoji to cca 200 czk a vysledky by mali byt cca do hodiny, ako kde.
moj osobny nazor je, ze si tehu, takze gratulujem
Tak dalece tomu nerozumím, takže mně ber barbaro s rezervou
![]()
soldi tak díky vubec jsem nevěděla co ta vyvolávačka je zač ani jak funguje byla jsem na ni poprvé,tak snad jsem opravdu těhu ![]()
kamarádka taky byla u dr, ta těh. neviděla píchla vyvolávačku, do 14 dnů nic, pozitivní test, a pak už dr těhot. potvrdila.
Můj sen, dozvědět se o těhotenství tak pozdě, nemsuela bych se v prvním trimestru nervovat.
Zdravím ![]()
jsem tu úplně nová a chtěla bych se zeptat jak to dopadlo u Barbary, zítra jdu taky na vyvolávací injekci tak jsem z toho docela rozčarovaná, jsem 35DC a bazální teplotu mám už 15 dní vysokou přes 37,3- 37,5 těhotenský test je negativní.
Snažíme se s manžou 7 měsíc tak jsem zvědavá co mi pan DR řekne ![]()
ahoj Luccy-89,
tak já jsem na tom úplně stejně jako ty. 35DC, test negativní a bazální teplota je kolem 36,9. a ve středu jdu na kontrolu… jsem taky zvědavá co mi řekne Dr. ale u mě to je hormonální kolika si myslím. mám 5 měsíců po vynechání HA.
Ahojky Curlynie,
já jsem šla na vyvolávačku a po cestě k DR jsem začala špinit a pak se mrcha rozjela.. ale měla jsem bazální teplotu zvýšenou ještě 3 dny po tom a ted mi spadla na 36,6.
Držím palečky aby jsi měla //
a pak napiš jak jsi dopadla
Jsem tu úplně nová… Už přes rok se snažíme o mimi poslední menstruace měla být 27.10. a nic tak 31.10. vyvolávačka a dodnes nic ( 4.11. ) HCG 31,5 ale prý to může být i po té inj? Příští odběr mám za týden a pak se prý uvidí estli se zvýší, ale to asi nevydržím… Myslíte, že můžu být těhotná když je hodnota hcg tak nízká? A fakt musím čekat týden?
Moc děkuju!!!
@moramisa za dva az tri dny jdi na krev jako samoplatce a budes mit jasno ![]()
Jinak predpokladam ti pichli agolutin a ten by test na hcg ovlivnit nemel