Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, chtěla jsem se Vás zeptat, zda se některé z Vás nestalo, že jste byly těhotné a přesto dorazila MS? Pokud ano, byla MS normální, nebo jiná (např. slabší, kratší, přišla dřív či později…). Moc děkuji za každou odpověď.
Ahoj, ja ji mela teda jen prvni dva mesice, ale mela. proto by me ani v duchu nenapadlo ze muzu byt tehotna. A byla normalni jako kazda jina.
Ahoj, já ji měla taky, sice jen první měsíc, ale přišla mi naprosto normální, proto jsem se u dr. divila, když mi řekl, že jsem v 7.tt ![]()
ahoj hamiks, nemerias nahodou BT? ta Ti ukaze tehu aj ked mas ms ![]()
Ahoj ja ji taky mela prvni 2 mesice uplne normalni takze sem byla pekne prekvapena kdyz sem zjistila ze sem tehotna ale prijemne ![]()
a co ta ta teplota ma presne udelat?
soldi píše:
ahoj hamiks, nemerias nahodou BT? ta Ti ukaze tehu aj ked mas ms
susann, v normalnom cykle, ked prichadza ms, tak teplota klesne- tak o dve az tri desatiny a ostane dole, potom dalej postupne klesa- ako u koho. niekomu padne hned, niekomu to ide postupne.
v pripade, ze je zena tehotna, tak ostava teplota hore, resp. moze klesnut napr. o dve desatiny na den ci dva, ale potom zas stupne.
Ahojky, tak moje současná bazalní teplota je 36,9, měřím teprve 3 den, takže to je v mém případě stejně zbytečné. Dle posledních cyklů, které mi trvaly vždy 19 dní, bych měla zítra dostat MS, vzhledem k tomu, že MS vždy předcházelo několika denní špinění, které se prozatím neobjevilo, tak nevím, kdy MS čekat???
Navíc u sebe již několik dní pozoruji lehký bílý výtok, což samozřejmě nic nemusí znamenat ![]()
ahoj, hamiks, tak meraj aj nadalej, mozno to bude nadejne.
dlzka cyklu zalezi od ovulacie. pokial mas cykly 19 dni, tak plodne dni mas cca 2-5 den cyklu, takze v podstate cez ms.
ale ovulacia sa moze posunut aj neskor.
kolko dni pred ms zvyknes spinit?
ak nie si tehu a spinenie bude pokracovat, konzultovala by som to s dok. predmenstruacne spinenie signalizuje nedostatok progesteronu.
Ahoj Soldi, špinění začne vždy tak 2 až 3 dny před MS a dnes pořád nic a to už by měla dorazit MS. Dneska jsem ale naměřila pouhých 36,7, takže asi z toho nic nebude ![]()
mate zkusenost, jestli je ms spise hnedsi nebo krvave cervena?
ak je krv hneda, znamena to, ze je to stara krv- vtedy je to len spinenie.
ak je krv cervena, je to cerstva tecuca krv- vtedy je to menstruacia.
Ahoj:) taky jsem ted předešlé 2 měsíce měla normálně menstruaci,testy mám negativní,ale to nic neznamená nemám akorát hormon v moči..prý, ale ted už jsem nedostala MS 17 dní a na neštěstí jsem v cizině takže nemužu k doktorovi na krev, dá se ještě nějak zjistit těhotenství?Děkuju:)
ahojte holky..
měla jsem pozdě OVU..2dny před předpokládanou MS, která dorazila přesně, trvala jen den, potom velmi slabé, spíš špinění..dnes jsem 12DC, mám pořád motání hlavy a nevolnost..které znám z předešlích těhu, tak mi to nedalo a jen pro klid jsem si udělala test, stejně jsem byla přesvědčená že bude sněhobílí, ale on tam byl duch..jsem z toho dost v šoku, protože u předchozích jsem měla vždy vynechání MS za první příznak..tak jsem se chtěla jen pozeptat jestli to měl někdo taky tak a co z toho bylo?? ![]()
díky.. ![]()
To je opravdu mozne? MS V prvních měsících?
… Cítím se totiž tak nějak těhotně
ms prisla slabsi ale ne uplne slaba druhy den skoncila den se vratila a ctvrty skoncila. ![]()