Menstruace v těhotenství, může být stejná nebo slabší?

7882
18.8.10 16:57

Menstruace v těhotenství

Ahoj holky, chtěla jsem se Vás zeptat, zda se některé z Vás nestalo, že jste byly těhotné a přesto dorazila MS? Pokud ano, byla MS normální, nebo jiná (např. slabší, kratší, přišla dřív či později…). Moc děkuji za každou odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1614
18.8.10 17:04

Ahoj, ja ji mela teda jen prvni dva mesice, ale mela. proto by me ani v duchu nenapadlo ze muzu byt tehotna. A byla normalni jako kazda jina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
18.8.10 17:25

Ahoj, já ji měla taky, sice jen první měsíc, ale přišla mi naprosto normální, proto jsem se u dr. divila, když mi řekl, že jsem v 7.tt :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
18.8.10 18:01

ahoj hamiks, nemerias nahodou BT? ta Ti ukaze tehu aj ked mas ms :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
18.8.10 18:03

Ahoj ja ji taky mela prvni 2 mesice uplne normalni takze sem byla pekne prekvapena kdyz sem zjistila ze sem tehotna ale prijemne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
18.8.10 18:34

a co ta ta teplota ma presne udelat?

soldi píše:
ahoj hamiks, nemerias nahodou BT? ta Ti ukaze tehu aj ked mas ms :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
18.8.10 19:01

susann, v normalnom cykle, ked prichadza ms, tak teplota klesne- tak o dve az tri desatiny a ostane dole, potom dalej postupne klesa- ako u koho. niekomu padne hned, niekomu to ide postupne.

v pripade, ze je zena tehotna, tak ostava teplota hore, resp. moze klesnut napr. o dve desatiny na den ci dva, ale potom zas stupne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7882
19.8.10 10:47

Ahojky, tak moje současná bazalní teplota je 36,9, měřím teprve 3 den, takže to je v mém případě stejně zbytečné. Dle posledních cyklů, které mi trvaly vždy 19 dní, bych měla zítra dostat MS, vzhledem k tomu, že MS vždy předcházelo několika denní špinění, které se prozatím neobjevilo, tak nevím, kdy MS čekat???
Navíc u sebe již několik dní pozoruji lehký bílý výtok, což samozřejmě nic nemusí znamenat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
19.8.10 16:28

ahoj, hamiks, tak meraj aj nadalej, mozno to bude nadejne.
dlzka cyklu zalezi od ovulacie. pokial mas cykly 19 dni, tak plodne dni mas cca 2-5 den cyklu, takze v podstate cez ms.
ale ovulacia sa moze posunut aj neskor.

kolko dni pred ms zvyknes spinit?
ak nie si tehu a spinenie bude pokracovat, konzultovala by som to s dok. predmenstruacne spinenie signalizuje nedostatok progesteronu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7882
20.8.10 05:52

Ahoj Soldi, špinění začne vždy tak 2 až 3 dny před MS a dnes pořád nic a to už by měla dorazit MS. Dneska jsem ale naměřila pouhých 36,7, takže asi z toho nic nebude :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
20.8.10 20:54

mate zkusenost, jestli je ms spise hnedsi nebo krvave cervena?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
21.8.10 10:18

ak je krv hneda, znamena to, ze je to stara krv- vtedy je to len spinenie.

ak je krv cervena, je to cerstva tecuca krv- vtedy je to menstruacia.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
27.10.11 20:26

Ahoj:) taky jsem ted předešlé 2 měsíce měla normálně menstruaci,testy mám negativní,ale to nic neznamená nemám akorát hormon v moči..prý, ale ted už jsem nedostala MS 17 dní a na neštěstí jsem v cizině takže nemužu k doktorovi na krev, dá se ještě nějak zjistit těhotenství?Děkuju:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1483
2.2.12 20:26

ahojte holky..
měla jsem pozdě OVU..2dny před předpokládanou MS, která dorazila přesně, trvala jen den, potom velmi slabé, spíš špinění..dnes jsem 12DC, mám pořád motání hlavy a nevolnost..které znám z předešlích těhu, tak mi to nedalo a jen pro klid jsem si udělala test, stejně jsem byla přesvědčená že bude sněhobílí, ale on tam byl duch..jsem z toho dost v šoku, protože u předchozích jsem měla vždy vynechání MS za první příznak..tak jsem se chtěla jen pozeptat jestli to měl někdo taky tak a co z toho bylo?? :)
díky.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.3.13 09:20

To je opravdu mozne? MS V prvních měsících? :-O… Cítím se totiž tak nějak těhotně :) ms prisla slabsi ale ne uplne slaba druhy den skoncila den se vratila a ctvrty skoncila. :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex