Místo MS špinění a časté?

Anonymní
18.8.10 10:40

Místo MS špinění a časté??

Milí snažilky, chtěla bych se poptat na Váš názor. V listopadu 2009 jsem vysadila HA, od té doby jsem měla MS pravidelnou cca 28 až 30 dní, pila jsem i kontryhelový čaj, který mi vyřešil špinění před MS. Po půl roce však u mě došlo k totálnímu rozházení MS cyklu, takže v současné době vůbec nevím, který den cyklu je, apod. Poslední, klasickou MS jsem měla na konci května, poté se v půlce cyklu (14DC) objevilo špinění, které trvalo cca 2 týdný a přešlo ve velmi krátkou a slabou MS, pouze jeden den jasná krev, jinak špinění.
Poté následovala prohlídka u lékaře, který mi nejprve z ultrazvuku sdělil, že to vypadá, že jsem těhotná, že mám zvýšenou děložní sliznici a poslal mě na krevní testy, které však těhotenství nepotvrdily. Moc mě to zklamalo, protože s přítelem bychom si mimi moc přáli.
Cyklus trval pouze 20 dní a přišla (13.7.) téměř klasická MS, což mě překvapilo. A teď nastává můj problém, protože MS (aspoň si myslím) přišla opět po 19 dnech (tj. 1.8.), ale měla podobu pouhého špinění, které trvalo několik dní. Rohodla jsem se brát to jako MS a od jejího počátku počítám nový (současný) cyklus, dnes je 18 DC.
Myslíte, že by to mohl být příznak těhotenství? Nebo spíše hormonální porucha? Jsem z toho zoufalá, protože mi to způsobuje akorát nepříjemnosti, neustále chodím s připravenou vložkou, protože nevím kdy to přesně dostanu. Budu ráda za každý Váš názor a radu, omlouvám se pokud můj dotaz působí zmateně :-) .
 Soňa

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17359
18.8.10 10:46

ahoj, co viem, tak taketo rozhadanie cyklu sposobuje aj pitie kontryhelu.

mal by sa pit tri mesiace len prvu polovicu cyklu- do ovulacie, a potom si dat na chvilu pauzu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.10 10:49

Ahojky Soldi, jj s tím kontryhelem to vím, od té doby, co se mi cyklus takhle rozházel, jsem ho přestala pít.

• Citovat
  • Upravit
17359
18.8.10 10:50

a hormonalny profil Ti gyn nerobil?

za menstruaciu sa pocita len cervena krv.

spinenie moze nastavat aj z presakovania sliznice- stava sa to vtedy, ked nedochadza k ovulacii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.10 10:53

ne hormonální profil mi lékař nedělal, chystám se k němu až v září, v současné době mám docela hodně stresu, tak ty potíže s MS přikládám tomu. Jen jsem chtěla vědět, jestli se něco podobného nepřihodilo i jedné z Vás.

• Citovat
  • Upravit
17359
18.8.10 10:55

no, ja som tak spinievala, ked som nemala dlhodobo ovulaciu (po vysadeni hak mi zblbol cyklus). nepritomnost ovulacie moze byt sposobena aj stresom.

sla by som na Tvojom mieste aspon na vyvolavacku, spinenie nie je dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.10 10:58

Asi máš pravdu, trošku jsem si myslela, že by to mohlo být těhu, ale je to jenom moje touha, nejspíš :-) . Jinak děkuji za radu, k lekaři zajdu co nejdříve to bude možné.

• Citovat
  • Upravit
17359
18.8.10 10:59

no, moze to byt tehu, ale to by Ti uz tehu test ukazal.
ak je to tehu, tak vyvolavacka ho len podpori. :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.10 11:03

Ten jsem si nedělala, protože ani nevím, kdy by mi měla MS dorazit či nedorazit :-D . Poslední těhu test jsem si udělala hned po té prohlídce, kdy u mě lékař pojal podezření, že jsem těhu, vyšel však negativní. Trošku se toho bojím, že budu zklamaná, tak si testování zakazuji :-)

• Citovat
  • Upravit
6926
23.7.11 14:17

Ty jo tady se dočítám, že špinění způsobuje i nepřítomnost ovulace. Fakt?? To jsem nevěděla. 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí