Menstruace v těhotenství, může být stejná nebo slabší?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1483
27.3.13 09:26
@Anonymní píše:
To je opravdu mozne? MS V prvních měsících? :-O… Cítím se totiž tak nějak těhotně :) ms prisla slabsi ale ne uplne slaba druhy den skoncila den se vratila a ctvrty skoncila. :D

tak u mě to nakonec těhu nebylo..ale když jsem opravdu otěhotněnla, tak MS nepřišla, ale dorazilo krvácení v 8tt což mi lékař vysvětlil, že je to v období menstruace která by přišla, kdybych nebyla těhotná.. bylo to 1 den krvácení, potom pár dní špinění které sláblo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.3.13 10:01

Aha, me je ted poslednich par dni spatne hlavne od zaludku. A mota se mi hlava, picha me v prsach..zaclo to par dni po te slabsi MS… Takze uvidime. Zrovna se nedostanu do mesta pro test takze to necham byt.:)

• Citovat
  • Upravit
1483
27.3.13 10:04
@Anonymní píše:
Aha, me je ted poslednich par dni spatne hlavne od zaludku. A mota se mi hlava, picha me v prsach..zaclo to par dni po te slabsi MS… Takze uvidime. Zrovna se nedostanu do mesta pro test takze to necham byt.:)

u mě jasný příznak hned po vynechání MS bylo bolení břicha jak při menstruaci, bílý hustý výtok a bolení prsou.. nevolnosti přišly až později..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.12.13 09:49

Holky, kdy jste po porodu dostaly první menstruaci, teda myslím, ikdyž jste kojily.Asi mám blbý dotaz, ale můžu žena otěhotnět, ikdyž po porodu ještě nedostala mentruaci a stále kojí???

• Citovat
  • Upravit
1
5.8.14 11:45

Přeji hezký den, vím že už se to tu probíralo nekolikrát, ale přesto prosím o radu. Jsem po dvou konizacich delozniho cipku.
26.7.2014 jsme se snazili s maželem o miminko. Od 30.7. me bolely prsa, a tlak v podbřisku byl taky neobvikly. 4.8.2014 jsem dostala menstruaci, silnou, bolestivou. Mame dceru u te toto neznám, vše se povedlo bez menses a bez bolesti…nevím zda se nám to nepovedlo ci je problem jinde, zda muzu menstruovat i k tehotenstvi…jsme z toho nestastní uz 10mesicu cekame a stale resime pujde nepujde, zdravotní stav… a ted kdyz konecne dala doktorka zelenou, prisla dalsi vec co neznam…:/… dekuji za jakoukoliv radu… :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.8.14 12:03

Omlouvám se za anonym, ale po zkušenostech je to mé choulostivé téma.
Kde začít "normálně mám 26dc-27dc TEĎ to bylo před minulý měsíc 29DC nyní tento měsíc to bylo nejdelší cyklus po dobu 12ti let co MS mám a to bylo 32DC.
MS byla zpožděná a na tt jsem měla ducha.Ms trvala 5 dní, ale i po ms mě pně v podbříšku a mám celkem citlivé bradavky. Ovulace byla pozděni zhruba 19-20DC.
Může se stát zázrak a můžu být těhotná? Test doma mám, ale má ho cenu dělat?

• Citovat
  • Upravit
5.8.14 12:05

Rozhodně to má cenu si ho udělat :) kolik ženských normálně menstruuje v těhotenství :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.8.14 12:07

@sokolova.marticka No mám celkem strach nečekám od toho nic. Včera jsem si dokonce studovala břicho, že ho mám nějaké větší, ale.. :-/ No nebude to opravdu zbytečné?¨vím, že spousty maminek má menstruaci v době těhotenství, ale že by zrovna já? :-/ no nevím

• Citovat
  • Upravit
5.8.14 12:09

@Jannys hele takhle ti nikdo neřekne jestli můžeš/nemůžeš být těhotná. Pokud jsi v minulém cyklu měla sex bez ochrany tak je pravděpodobnost že ano :) a pokud jsi na testu měla ducha, tak se ta pravděpodobnost zvyšuje. Testy nejsou tak drahé, takže vyzkoušej a uvidíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.8.14 12:13

@sokolova.marticka tak já nejsem ten případ škoda

• Citovat
  • Upravit
5.8.14 12:15

Test ti vyšel negativní? tak to je mi líto, je možné, že embryo odešlo s ms, ale příště se zadaří :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.8.14 12:17

@sokolova.marticka jj snad už konečně ani je to už x měsíců

• Citovat
  • Upravit
5.8.14 12:21

Určitě se to podaří :) taky jsme se snažili několik měsíců a nic a pak jsem měla cyklus, který byl úplně jasně anovulační, prostě nesmysl abych těhotná byla no a fakt se to povedlo :) takže to nevzdávej, určitě se to podaří, a testy dělej až po vynechané ms, je to mnohem lepší než před :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.8.14 12:23

@sokolova.marticka Já to tak dělám naštěstí jedno dítě mám, ale chtělo by to už konečně i druhé. No uvidíme snad se zadaří

• Citovat
  • Upravit
754
5.8.14 12:30

@Lucie0311 Muj nazor, nejsi tehotna… vydrz, nepocitej dny cyklu a vse okolo… jsou to casto nervy… kdyz si budu pozorovat prsa a podbrisek, tak mi taky behem par hodin prijdou siiiilene citlive apod.
drzim palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital