Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
To je opravdu mozne? MS V prvních měsících?… Cítím se totiž tak nějak těhotně
ms prisla slabsi ale ne uplne slaba druhy den skoncila den se vratila a ctvrty skoncila.
tak u mě to nakonec těhu nebylo..ale když jsem opravdu otěhotněnla, tak MS nepřišla, ale dorazilo krvácení v 8tt což mi lékař vysvětlil, že je to v období menstruace která by přišla, kdybych nebyla těhotná.. bylo to 1 den krvácení, potom pár dní špinění které sláblo..
Aha, me je ted poslednich par dni spatne hlavne od zaludku. A mota se mi hlava, picha me v prsach..zaclo to par dni po te slabsi MS… Takze uvidime. Zrovna se nedostanu do mesta pro test takze to necham byt.:)
@Anonymní píše:
Aha, me je ted poslednich par dni spatne hlavne od zaludku. A mota se mi hlava, picha me v prsach..zaclo to par dni po te slabsi MS… Takze uvidime. Zrovna se nedostanu do mesta pro test takze to necham byt.:)
u mě jasný příznak hned po vynechání MS bylo bolení břicha jak při menstruaci, bílý hustý výtok a bolení prsou.. nevolnosti přišly až později..
Holky, kdy jste po porodu dostaly první menstruaci, teda myslím, ikdyž jste kojily.Asi mám blbý dotaz, ale můžu žena otěhotnět, ikdyž po porodu ještě nedostala mentruaci a stále kojí???
Přeji hezký den, vím že už se to tu probíralo nekolikrát, ale přesto prosím o radu. Jsem po dvou konizacich delozniho cipku.
26.7.2014 jsme se snazili s maželem o miminko. Od 30.7. me bolely prsa, a tlak v podbřisku byl taky neobvikly. 4.8.2014 jsem dostala menstruaci, silnou, bolestivou. Mame dceru u te toto neznám, vše se povedlo bez menses a bez bolesti…nevím zda se nám to nepovedlo ci je problem jinde, zda muzu menstruovat i k tehotenstvi…jsme z toho nestastní uz 10mesicu cekame a stale resime pujde nepujde, zdravotní stav… a ted kdyz konecne dala doktorka zelenou, prisla dalsi vec co neznam…:/… dekuji za jakoukoliv radu… ![]()
Omlouvám se za anonym, ale po zkušenostech je to mé choulostivé téma.
Kde začít "normálně mám 26dc-27dc TEĎ to bylo před minulý měsíc 29DC nyní tento měsíc to bylo nejdelší cyklus po dobu 12ti let co MS mám a to bylo 32DC.
MS byla zpožděná a na tt jsem měla ducha.Ms trvala 5 dní, ale i po ms mě pně v podbříšku a mám celkem citlivé bradavky. Ovulace byla pozděni zhruba 19-20DC.
Může se stát zázrak a můžu být těhotná? Test doma mám, ale má ho cenu dělat?
Rozhodně to má cenu si ho udělat
kolik ženských normálně menstruuje v těhotenství ![]()
@sokolova.marticka No mám celkem strach nečekám od toho nic. Včera jsem si dokonce studovala břicho, že ho mám nějaké větší, ale.. :-/ No nebude to opravdu zbytečné?¨vím, že spousty maminek má menstruaci v době těhotenství, ale že by zrovna já? :-/ no nevím
@Jannys hele takhle ti nikdo neřekne jestli můžeš/nemůžeš být těhotná. Pokud jsi v minulém cyklu měla sex bez ochrany tak je pravděpodobnost že ano
a pokud jsi na testu měla ducha, tak se ta pravděpodobnost zvyšuje. Testy nejsou tak drahé, takže vyzkoušej a uvidíme ![]()
Test ti vyšel negativní? tak to je mi líto, je možné, že embryo odešlo s ms, ale příště se zadaří ![]()
Určitě se to podaří
taky jsme se snažili několik měsíců a nic a pak jsem měla cyklus, který byl úplně jasně anovulační, prostě nesmysl abych těhotná byla no a fakt se to povedlo
takže to nevzdávej, určitě se to podaří, a testy dělej až po vynechané ms, je to mnohem lepší než před ![]()
@sokolova.marticka Já to tak dělám naštěstí jedno dítě mám, ale chtělo by to už konečně i druhé. No uvidíme snad se zadaří
@Lucie0311 Muj nazor, nejsi tehotna… vydrz, nepocitej dny cyklu a vse okolo… jsou to casto nervy… kdyz si budu pozorovat prsa a podbrisek, tak mi taky behem par hodin prijdou siiiilene citlive apod.
drzim palce ![]()