Snažení a čekání MS

11
23.8.10 07:32

snažení a čekání MS

Ahoj holky,
jsem z dne úplně poprvé :-) jsem zde, protože jsme si s přítelem řekli, že se začneme pořádně snažit o to naše první mimino. Ještě jsme s tím pořádně nezačali a už mám o 8dní opožděnou MS. jenže minulý týden test negativní. Možná je to opoždění způsobeno tím, že už to tak moc chci. ale jednoje jisté. nechci to prožívat sama… takže pokud je na tom někdo podobně… napište mi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23.8.10 08:08

Ahoj,
vloni jsme si s přítelem taky řekli že se začneme snažit o miminko..a než jsme se vůbec snažit začali byla jsem těhule :mrgreen:
To že to máš opožděné může být nervama a tak,ale kdo ví :think:
Já to sice nejdřív dostala..jen malinko..večer..a ráno nic.. cítila jsem že je něco jinak..druhý den jsem si udělala testík a hups - druhá čárka byla :andel: ..a teď už mám z druhé čárky skoro 7 měsíční holčičku :srdce:
Zkus si udělat taky testík :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
23.8.10 08:28

Evyska - a co teď, testovala jsi znovu? po 8 dnech by už mohl test něco ukázat ;) držím palce aby tam byly //

Ivy - jsem to měla u dcery podobně jako ty :)
Ještě jsme se pomalu ani nezačali snažit a najednou MS nikde. Inu řekla jsem si, že to je tím horkem, taky starostmi, jestli mám vše na výlet pod stan a taky stresy z toho, jak sháníme dovolenou na lastminute … no a po 2 týdnech na dovolené u moře mi vyrostly prsa skoro o číslo :lol: takže nám to bylo jasný ;)
na test jsem si počkala až do Čech k mému doktorovi, který to rovnou potvrdil na utz :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
23.8.10 08:46

Ivy.mystery ----dík za radu. dnes po práci si jdu pro test. ale právě, že krom té opoždené ms tomu nic nenapovídá. akorád mi bylo minulý týden dost špatně. a ani prsa mě nebolí nebo tak. ale to je divné, protože vždy před ms mě bolí. a ted nic. no uvidíme. stejně mám takové tušení, že ta potvůrka příjde co nevidět :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
23.8.10 08:49

sandrik--- test si udělám. jen se mi do tohomoc nechce :-) když to bude negativní, tak je to takové zklamání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.8.10 09:00

Jj..když je testík negativní tak je to takové vnitřní zklamání.. 4 měsíce před tím než jsem otěhotněla jsem měla taky zpooždění přes týden.. testík byl negativní a pak jsem to hned dostala..
Kdyby to bylo negativní teď,,příště to třeba vyjde :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
23.8.10 09:09

určitě to vyjde. věc se má tak, že jsme se ještě pořádně nezačali snažit. tím se uklidnuji, ale kdyby to vyšlo bylo by to více než fajn. přítel by to dostal k narozkám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
23.8.10 09:13

Držím palečky aď tam jsou // :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
23.8.10 09:26

maminka189 ---děkuji. odpo se do toho pustím. jen se bojím zklamání. je to takové první opravdové čekání :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
24.8.10 07:32

Ahoj všem. Tak mi to včera nedalo a koupila si ten test. Testovala jsem včera večer a dnes ráno a výsledek negativní. Ms stále nikde. V držím ještě do pátku a pokud to nedostanu, koupím další test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí