Spojení HA a ovulace?

6453
23.8.10 17:25

Spojení HA a ovulace?

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, stále nad tím přemýšlím, ale sama asi nic nevymyslím. Na začátku srpna jsem spojila platíčka HA, protože jedu k moři a MS mi vycházela akorát na dovolenou. Po dobrání druhého platíčka (toho navazujícího) jsem čekala na MS, ale bylo to celé podivné. Půl dne byla, pak půl dne ne. Trochu to přisuzuji spojením platíček, protože během toho jsem cca 10 dn¨í špinila. Ted ale nevím, jestli se dá použít pro výpočet OVU poslední MS, i když byla tak „mizivá“. Máte s tím některá z vás zkušenosti? Budu moc ráda za veškeré příspěvky…Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1209
23.8.10 17:50

Ahoj, myslím, že při braní HA k ovulaci vůbec nedochází. A nemělo by na to mít vliv ani spojení platíček. Doufám, že nekecám, kdyžtak mě někdo opravte :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30312
23.8.10 17:59

Myslím, že má maxak pravdu, ale jestli nejde Kamilce o ovulaci při následujícím cyklu, kde by vysadila HA. Tam bych tu MS počítala jako poslední i když byla všelijaká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
23.8.10 18:00

U nekterych HA je primo i moznost brat v kuse treba 3 platicka. Casti zen pak menstruacni krvaceni temer vymizi.
Vypocet ovulace tesne po vysazeni HA je naprosto nepresny, nikdy nevis, jak telo bude reagovat, ja mela po vysazeni prvni cyklus 50 dnu, dalsi 40 dnu, zkratka odhadnout to vubec neslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101642
23.8.10 18:04

A to byly poslední 2 platíčka? A teď se snažíte? Pokud jo, tak v prvním cyklu stejně kulový spočítáš, no ono možná ani v dalších… asi bych tomu nechala volný průběh a pak začala měřit BT nebo zkusila ovulační testy, bez toho stejně OVU těžko odhadneš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
23.8.10 18:59

Já jsem brala Logest a můj doktor mi řekl, že klidně nemusím pauzu dělat rok (tak to dělala i kupa mých kamarádek), po tom roce už by se mělo. Na konci roku jsem vysadila, že se začnem snažit a hned na začátku ledna jsem otěhotněla. Na velkém ultrazvuku ve 22.týdnu mi bylo řečeno, že po HA se nedá přesně určit datum početí, právě proto, že není jasná ta ovulace ale v mém případě to bylo jasné. HA jsem brala 10 let, dvě moje kamarádky, které zkoušely taky po 10 letech HA otěhotněly jedna za 3 měsíce a druhá až po roce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6453
23.8.10 19:16

no po dobrání navazujícího platíčka jsem přestala brát HA, tak snad se teda MS dá počítat, i když byla všelijaká.děkuju moc za názory :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.12.13 10:17

Ovulace pri HA?

Nechci kvuli tomu zakladat nove tema, tak ozivim tohle. Myslite, ze treba v dusledku antibiotik (Nutrifurintoin na močák, na netu jsme četla, že by to vliv mít nemělo na HA, ale kdo ví, že…) muze dojit k ovulaci i pres brani ha? Nikdy driv se mi to enstalo, beru ha uz 4 roky, ale tedka v pulce cyklu me dost boli podbrisek a malilinko jsem spinila dva dny - nic velkeho, ale proste se mi to nidky nedeje…a kdyby v behem te pseudoovulace? byl sex, muzu z toho otehotnet?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex