Josefínka? Líbí?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
24.2.13 18:45

Máme doma Josefku a její jméno je úžasné. Je to naše Pepi, Pepule, Jozi, Jozulka, Josefka, Jo (čteno Džou), Josefine (Džousefin) - miluje to a my také. S negací jsem se u jejího jména nesetkala.

• Citovat
  • Upravit
1598

@Makinaa007 :-D mně zase vždycky napadnou kondomy :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473

Švagrová má Josefínu, říká jí Josa, Josefka, Josinka… Je to krásné jméno a není až tak neobvyklé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
24.2.13 18:46
@hmvpapir píše:
@Ali-Ali No to se mi právě líbí :-), Jenža pak si říkám, aý bude v pubertě a dospělá a ve škole, jak to budou děti brát apod…

to moc neres, deti jsou schopne se posmivat kvuli cemukoliv a zase Jozefina je sice malo caste, ale zadne stupidni jmeno typu Esmeralda (bez urazky)…
mi se taky moc libi ta „Pepina“. jinak ja jsem zase u holcicka uvazovala o Antonii, ale mame kluka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
24.2.13 18:46
@Anonymní píše:
Máme doma Josefku a její jméno je úžasné. Je to naše Pepi, Pepule, Jozi, Jozulka, Josefka, Jo (čteno Džou), Josefine (Džousefin) - miluje to a my také. S negací jsem se u jejího jména nesetkala.

Děkuju, tohle jsem potřebovala slyšet :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
24.2.13 18:47

Mně se líbí i tvary Pepi, Pepina, Pepča i píšu foneticky „Džou“ „Džouí“ „Džousefin“.. od tohoto jména se mi líbí zdrobněliny i patvary i amerikanizmy fakt všechny :)

Příspěvek upraven 10.05.13 v 22:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370

Pepina :poblion: ale je to vaše dítě. Mě se to nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438

@hmvpapir :lol: a ještě jsem si vzpomnela na pecko jako z doby před 100 lety, které se jmenuje Josefina. Ale to už asi půjde mimo tuhle generaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.13 18:49
@Budrum píše:
Josefínka je krásné jméno, ale když někdo řekne Pepina, tak se mi ježí všechny vlasy na hlavě! :D

A my jí Pepina taky občas řekneme a už nám to vůbec nepřijde divné (před jejím narozením se mi to taky nelíbilo). A ještě je to Pepuška, Papulka, Pepulín a když si z ní děláme legraci, je to náš Pepík.

Už je to školačka na prvním stupni, bez problémů v kolektivu kvůli jménu. Je to štíhlá blondýnka a její jméno se k ní báječně hodí.

• Citovat
  • Upravit
1315
24.2.13 18:50

Já taky miluju tyhle jména. Mně se strašně moc líbí, taky jsem nad ním uvažovala, kdybych měla třetí dítko. Podle mně je to nádherné jméno a na každém jménu si kdokoliv něco najde.Tak že za mně určitě ano. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1400
24.2.13 18:50

Segra je Josefina a ve svych 17ti si zasadne nechava rikat Fina. Ve skole s tim absolutne nikdo nema problem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jn
197
24.2.13 18:52

Líbí, moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
24.2.13 18:55

Záleží na tobě. Mě osobně se jméno moc líbí. Problémem pro mě by bylo, že jí ostatní budou říkat Pepo nebo Pepino :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
24.2.13 18:55

Mně se moc líbí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Everyone
24.2.13 18:56

Mně se nelíbí..vždycky si říkám, že by rodiče měli dát takové jméno, aby se za něj dítě jednou nemuselo stydět, což si u Josefíny (Pepičky) nejsem úplně jistá. Jen můj názor, pokud se líbí vám, tak jej dejte :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze

Poradna porodní asistence