Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Siam
a jak se bude jmenovat kluk? necháte si to říct? já jsem chtěla holčičku moc ![]()
No chtěla jsem Theodora, ale ještě se nám líbí Antonín, Jonáš…Já bych teda dala Lojzíka, ale nemám šanci to prosadit
Já taky chtěla holčičku a vyšlo to. Tak snad ten Lojzík bude ![]()
@Siam
minulý týden jsem byla v obchoďáku a nějaká paní volala na chlapečka Edó
tak jsem se otočila a tam stál raubíř v džínách a v košili s vestičkou a taky jsem z toho byla úplně hyn
Tonda je taky dobeééj
a Lojzu znám jen dospělýho
každý jméno je hezký, když se hezky řekne ![]()
Ahoj,
máme Josefínu. Říkáme jí Josefka, Jose, Pepi a někdy Josífek. Znám Josefínu, které je 26. Té říkají nejčastěj Jose.
@Drogheda
mě se líbí Pína a i Fína
a taky jí někdy říkám Pepíčková
a až bude velká a nebude se jí to líbit ať si říká, jak bude chtít ![]()
@eva0209 píše:
@hmvpapir
ahojky, tak pořád jsi nezměnila názor na Pepinkujá tedy néé a jsem stále v očekávání
dnes jsem 40+5 a holčičce se nechce ven
chodím ob den na monitor a v pátek jdu ještě asi do poradny a pokud se to nehýbne do víkendu, tak mám na apríla (to budu 41+3) nástup do nemocnice na vyvolání
tak aprílová Josefína Miláčková bude terno, cóó? už teď se tomu usmívám
no tak to by bylo bombovy, tak at hezky jeste vydrzi. Milackova ne pobavilo ![]()
Tak holky moje, ted už nic nezmněním, Pepina je od 28.3. od 20.01 na světě a je k sežrání a všichni kolem z toho čurali jak je v kombinaci s příjmením Miláčková skvělé
![]()
@eva0209 moooc blahopreji, tak at je Pepinka zdrava a dela vam jenom radost a zadnou starost. Kombinace jmen je vazne dokonala ![]()
@eva0209 píše:
Tak holky moje, ted už nic nezmněním, Pepina je od 28.3. od 20.01 na světě a je k sežrání a všichni kolem z toho čurali jak je v kombinaci s příjmením Miláčková skvělé![]()
![]()
![]()
Malé Josefínce přeji jen to nejlepší v životě. Příjmení je boží
.