Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@hmvpapir píše:
Jersey8 asi vás zmátla fotka té holčičkyTa je jiné maminky. Ale má celé krásné jméno: Josefínka Miláčková
![]()
nevím, jestli je josefínka tvoje kocicka, ale predstav si, kdyby ti bylo 35, mela slibne rozjetou kariéru ve velké firmě nebo chtela dosáhnout na nejakou fajn pozici a mela CV s vekým nadpisem: Ing. Josefína Miláčková..já bych padla smíchy, kdybych na tohle jméno narazila.
některá jména jsou faj n do kočáru, ale pak je to over.
Jéééé, tak je tak moc moc moc krásná a roztomiloučká moc gratuluji a moc pěné jméno
![]()
Ahoj všechny ![]()
Pro syna, který má nyní 2 měsíce, jsme také zvolili neobvyklé jméno - Maxmilián, zatím se každému líbí. Kdybychom měli holčičku, byla aby po mé babičce - Emilia.
@perfect day píše:
nevím, jestli je josefínka tvoje kocicka, ale predstav si, kdyby ti bylo 35, mela slibne rozjetou kariéru ve velké firmě nebo chtela dosáhnout na nejakou fajn pozici a mela CV s vekým nadpisem: Ing. Josefína Miláčková..já bych padla smíchy, kdybych na tohle jméno narazila.některá jména jsou faj n do kočáru, ale pak je to over.
Tak zrovna ta Josefina se mi smesna nezda vubec.. a s prijmenim toho clovek moc neudela. ![]()
@Lolllo píše:
Tak zrovna ta Josefina se mi smesna nezda vubec.. a s prijmenim toho clovek moc neudela.
vidím to stejně. No jedině se dobře vdát
tzn. vybrat miláčka s důstojnějším příjmením ![]()
Stokrat radeji bych dala Josefinu nez tolik oblibenou Miu.. coz mi zni jako kdyz kočka blbě mňoukne. ![]()
@hmvpapir píše:
Ahoj všem, tak 15.9. se nám narodila Josefínka
Moc gratuluji, ať vám malá Jozinka roste ke zdraví, štěstí, kráse a moudrosti. ![]()
@Sandra752 Děkuji moc. Jo mám ráda taková klasická česká jména. Josífek je taky fajnovej
. A Andělku jednu znám, sice ne osobně. Ale je to moc hezký jméno, taky moc nevídaný ![]()
@perfect day Tak myslím, že i kdyby tam bylo jekékoliv jiné křestní jméno, tak stejně tam bude Miláčková a jak píšeš o nějaký slibný kariéře, tak by to bylo stejné. Každopádně má pak možnost se přejmenovat - kvůli nějaký kariéře, i když je to podle mě blbost.
@Dobra.duse Maxmilián je německý jméno, ale taky se mi moc líbí. Každopádně Maxíků taky v ČR pěkně roste… I Emilia je hezký
…
@hmvpapir Je úžasná a krásné jméno…Naše druhá bude po Taťkovi(Josef) Josefínka, a nebo Andělka…