Josefínka? Líbí?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Sandra752
19.10.13 11:08

@hmvpapir Je úžasná a krásné jméno…Naše druhá bude po Taťkovi(Josef) Josefínka, a nebo Andělka… :kytka:

• Citovat
  • Upravit
perfect day
19.10.13 11:47
@hmvpapir píše:
Jersey8 asi vás zmátla fotka té holčičky :-) Ta je jiné maminky. Ale má celé krásné jméno: Josefínka Miláčková :mrgreen: :palec:

nevím, jestli je josefínka tvoje kocicka, ale predstav si, kdyby ti bylo 35, mela slibne rozjetou kariéru ve velké firmě nebo chtela dosáhnout na nejakou fajn pozici a mela CV s vekým nadpisem: Ing. Josefína Miláčková..já bych padla smíchy, kdybych na tohle jméno narazila.

některá jména jsou faj n do kočáru, ale pak je to over.

• Citovat
  • Upravit
MarkétkaBeruška
19.10.13 12:03

Jéééé, tak je tak moc moc moc krásná a roztomiloučká moc gratuluji a moc pěné jméno :) :* :srdce:

• Citovat
  • Upravit
33
19.10.13 12:17

Ahoj všechny :-)
Pro syna, který má nyní 2 měsíce, jsme také zvolili neobvyklé jméno - Maxmilián, zatím se každému líbí. Kdybychom měli holčičku, byla aby po mé babičce - Emilia.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stazinka09
19.10.13 12:20

@hmvpapir
:kytka: gratulace
hezké jméno pro hezkou holčičku :palec: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
1854
19.10.13 12:27
@perfect day píše:
nevím, jestli je josefínka tvoje kocicka, ale predstav si, kdyby ti bylo 35, mela slibne rozjetou kariéru ve velké firmě nebo chtela dosáhnout na nejakou fajn pozici a mela CV s vekým nadpisem: Ing. Josefína Miláčková..já bych padla smíchy, kdybych na tohle jméno narazila.některá jména jsou faj n do kočáru, ale pak je to over.

Tak zrovna ta Josefina se mi smesna nezda vubec.. a s prijmenim toho clovek moc neudela. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stazinka09
19.10.13 12:30
@Lolllo píše:
Tak zrovna ta Josefina se mi smesna nezda vubec.. a s prijmenim toho clovek moc neudela. :nevim:

vidím to stejně. No jedině se dobře vdát :mrgreen: tzn. vybrat miláčka s důstojnějším příjmením :think:

• Citovat
  • Upravit
1854
19.10.13 12:32

Stokrat radeji bych dala Josefinu nez tolik oblibenou Miu.. coz mi zni jako kdyz kočka blbě mňoukne. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
19.10.13 13:15
@hmvpapir píše:
Ahoj všem, tak 15.9. se nám narodila Josefínka :-)

Moc gratuluji, ať vám malá Jozinka roste ke zdraví, štěstí, kráse a moudrosti. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
19.10.13 13:31

@Sandra752 Děkuji moc. Jo mám ráda taková klasická česká jména. Josífek je taky fajnovej :-). A Andělku jednu znám, sice ne osobně. Ale je to moc hezký jméno, taky moc nevídaný :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
19.10.13 13:33

@perfect day Tak myslím, že i kdyby tam bylo jekékoliv jiné křestní jméno, tak stejně tam bude Miláčková a jak píšeš o nějaký slibný kariéře, tak by to bylo stejné. Každopádně má pak možnost se přejmenovat - kvůli nějaký kariéře, i když je to podle mě blbost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
19.10.13 13:34

@MarkétkaBeruška Děkuji, děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
19.10.13 13:36

@Dobra.duse Maxmilián je německý jméno, ale taky se mi moc líbí. Každopádně Maxíků taky v ČR pěkně roste… I Emilia je hezký :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
19.10.13 13:37

@stazinka09 Moc děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
19.10.13 13:39
  • načítám...