Josefínka? Líbí?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1169
23.10.13 21:58
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.10.13 20:11

Prosím, Josefíně neříkejte Pepina či Pepča! Je to jak pasačka od krav :zed: :mrgreen:
Prostě Jožka, joSEFIna a Finetta je nej. Mmch Finetta se říkalou Josefíně Štovíčkové, dceři Josefa Mánese.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
24.10.13 20:37
@Marjorie_Simpson píše:
Prosím, Josefíně neříkejte Pepina či Pepča! Je to jak pasačka od krav :zed: :mrgreen:
Prostě Jožka, joSEFIna a Finetta je nej. Mmch Finetta se říkalou Josefíně Štovíčkové, dceři Josefa Mánese.

Milá Marjorie_Simpson, ty říkej svým dětem jak chceš, ale nic nenakazuj druhým. Mně se zrovna Pepi, Pepča, Pepulka, Pepinka, Pepina, Pepík a Pepušák moc líbí.
A Pepulínka taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
24.10.13 21:19

@Marjorie_Simpson Tobě to tak může přijít, tobě se tak nemusí líbit. Mně se to tak líbí. Josefína je prostě Pepína, s tím už se nic nenadělá. Líbí se mi všechny český tvary toho jména. Byla by blbost dávat tohle jméno, aniž by se mi líbil tvar Pepina. Je to hezký český a zároven i s trochou originality. Naopak mně se nelíbí patvary Finetta, Finn - ksakru jsme přece Češi, ne?
Jinak moje starší dcera miluje pohádku prasátko Pepina :-D :mrgreen:

Jinak už je pozdě :*, svý holčičce tak říkám. Pepi, Pepinka, Pepča :mrgreen: a rozhodně mi to hezký příjde. Jinak ji už ani neřeknu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
24.10.13 21:33
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
24.10.13 21:36

Josefinka je nejkrasnejsi jmeno na svete :D U nas mi nikdy neproslo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
24.10.13 21:44
@perfect day píše:
ja jsme ted tehotna a skoro nikomu se nelibi Nina, kterou chci asi dat, takze je to jedno, hlavne at jsou jako ripy!!! :srdce:

jéé Nina je moje zamilovaný :srdce: kdyby se jednou holčička povedla tak Ninuška

edit: A Pepina je taky super :potlesk: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
2.12.13 15:12

Josefínka zní hezky, ale prakticky jí tak moc lidí říkat nebude - a Pepino pojď sem hezký není :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
2.12.13 23:15
@astrulinka píše:
Josefínka zní hezky, ale prakticky jí tak moc lidí říkat nebude - a Pepino pojď sem hezký není :D

A nám se zrovna Pepina líbí :-) Je pravda, že Josefíno jí moc neříkáme, ale kdyby se nám nelíbil tvar Pepina, tak bychom tak přeci nemohli pojmenovat dceru :-)
Její 2letá sestřička jí říká Pepíku, tak ji taky tak říkáme :-) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
2.12.13 23:35

Malý říkáme Josefíno a i Pepino-líbí se nám oboje ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fanynka <3
2.12.13 23:38

Nelíbí,chudák Josefína :-D

@hmvpapir píše:
Ahoj holky. Jak se vám líbí a nelíbí jméno Josefína? Čekáme druhý dítko, doma máme ještě Viktorku. Sice ještě nevím, zda to bude holka či kluk, ale na kluka bychom vybrané jméno měli. S manželem se nám líbí česká jména a tohle je jeden z favoritů, ke kterému se přikláníme nejvíce… Díky za vaše názory.

Pod jménem Josefína vidim starou šprtku a starou pannu v děravých hadrech který se všichni vysmívaji :( Dala bych jiný jméno ale je to vaše věc,. Chtěla jsi znát názor, tady ho máš :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2527
22.12.13 13:12

Nádherné. Ale pouze ve znění Josefína. Můj favorit.Doma to neprošlo-naštěstí čekáme kluka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
22.12.13 13:16

Líbí a moc :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.12.13 13:19

Pepina je sileny, chudak holka, jednou ti to vycte, deti se ji budou smat. Nejde o to, ze tobe se to libi, ale mysli, jak se to bude libit ji v puberte?

• Citovat
  • Upravit
12154
22.12.13 19:29
@fanynka <3 píše:
Pod jménem Josefína vidim starou šprtku a starou pannu v děravých hadrech který se všichni vysmívaji :( Dala bych jiný jméno ale je to vaše věc,. Chtěla jsi znát názor, tady ho máš :mrgreen:

Docela bych tě chtěla vidět, až se jednou potkáš s úžasným a krásným stvořením nosící jméno Josefína. Škoda, že takové názory nenosí nick nejlépe s fotkou. Nicméně se většinou za takovými názory schovávají přesně takoví, jak se prezentují… :P :P :P :P

@Anonymní píše:
Pepina je sileny, chudak holka, jednou ti to vycte, deti se ji budou smat. Nejde o to, ze tobe se to libi, ale mysli, jak se to bude libit ji v puberte?

Chudák je kravský ocas. A víš proč? Protože jezdí po ní, ale nemůže do ní… :jazyk: :jazyk:
(Všem ostatním se omlouvám za tuhle vulgaritu, ale někteří lidé jsou opravdu pokažení…)
A zrovna by mě zajímalo, jak se dá zeptat miminka, jestli se mu v pubertě bude líbit zrovna to jeho křestní jméno… :think: :think: :roll:.
Prosím, dej vědět, až na to někdo přijde. Jak se zeptat plodu v břiše těhotné ženy, které jméno by si dalo po narození…

:roll: :roll: :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko