Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@hmvpapir a taky je bohužel běžný, že bude ve třídě anastazia, josefína, a pak pět nelinek nebo nellinek, pět terezek a sedm matyášů… jsou to vlny prostě..
@Sonreir myslim, ze dcera Svetlany Nalepkove je Pepina.Me se Josefína líbí, ne teda ve variantě Pepča apod.,ale jako Josefinka nebo Fína (tak říká Klus té své dcerce)
Příspěvek upraven 29.03.14 v 10:05
@Krrysa píše:
@hmvpapir a taky je bohužel běžný, že bude ve třídě anastazia, josefína, a pak pět nelinek nebo nellinek, pět terezek a sedm matyášů… jsou to vlny prostě..
Přesně! A Natálek, i těch Viktorek. Vždycky je nějakých jmen málo a pak najednou boom.
Me se libi jmena, Alexandra(sasa),viktorka je mimochodem pekne jmeno..chtela jsem Annu, Nakonec jsem se ridila dobrym pocitem a davam Sofii. Hlave ze se to jmeno libi tobe
@Andy27 píše:
Me se libi jmena, Alexandra(sasa),viktorka je mimochodem pekne jmeno..chtela jsem Annu, Nakonec jsem se ridila dobrym pocitem a davam Sofii. Hlave ze se to jmeno libi tobe
O Alexandře jsme přemýšleli, už když jsem čekala první dceru. Že by to bylo po křtěném jménu mojí tchýně. Ale jakmile jsem manželovi řekla, že Alexandra je Saša, tak ho to přešlo
![]()
Neni i nejaka písnička, něco jako 10 děti s Josefinou? o učitelce ve školce myslim
Příspěvek upraven 29.03.14 v 10:14
@hmvpapir jo, an natálku bych úplně zapoměla
stačí, když se člověk podívá na místní fotoalba, vede naše natálka a náš malý matyáš ![]()
@Krrysa Matyáš je i můj synovec
. A Adámků je taky hrozně moc. Mají několik kamarádek
![]()
@hmvpapir Josefina je krásné. Pepina uz zas tolik ne..teda podle me. ![]()