Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Kamarádka má Pepču.
(Josefínku, samozřejmě.) Říkají jí i Sefi. Mně se to náhodou líbí. A z blijících smajlíků si nic nedělej, přečti si diskusi „jaké jméno bych nikdy nedala“ nebo tak nějak a uvidíš, že vkus je různorodý. Navíc se mění. Teď je Josefínek relativně dost a třeba já jsem na něj změnila názor, co má kamarádka tu holčičku. Z mírné averze na prima jméno. Tak kašli na to co ostatní. ![]()
@kacatko523 Pepíček - to je krásný!!! Znám dvojčata Tondu a Frantu, rošťáci k pohledání a to jméno nim sedne jak *** na hrnec ![]()
Alice Bendová má klučíka Vašíka. To se taky jen tak nevidí a přitom je to tak pěkné ![]()
@Krrysa mně se jméno moc líbí, sice mám pár lepších adeptů které bych holčičce chtěla dát, ale Josefínka by mi vůbec nevadila…možná i spíš naopak ![]()
V dnešní rozmanitosti jmen, se nebojím nějakýho výraznýho posměchu. na každý jméno se něco najde, pravda, něketrá k tom mjí blíž. ale vzhledem k tomu, že dneska se nosí od anetky až po melisu, zachariáše apod, tak sad budou děti k jménoům tolerantnější
![]()
@Levandule121 já takhle změnila názor, když jsem poznala kloučka huga
jne mi přišlo trochu přžes čáru, když se někdo ptá na jméno pro své dítě, dát zrovna k tomu blijícího smajlíka, tak sem se divila, že až blití by jméno cizího dítěte vyvolalo
![]()
@Krrysa Já ležela v porodnici s paní co měla Huga. Sousedka měla kocoura Huga tak mi to přišlo divný, ale člověk si zvykne ![]()
@Krrysa jméno je moc pěkné
Vždy se najde někdo komu se líbit nebude a s blijících smajlů si nic nedělej, vypovídá to jen o jejich inteligenci.
Já osobně bych Josefínu nedala, ale myslím si, že to není špatné jméno. Na každém jméně se něco najde. Každý má jiný vkus a když dá někdo např. Kevin Vopršálek, tak co.
@Hr4sek22 já k jménu hugo žádnou asociaci neměla, ale nikdy by mě nenapdalo ho dát, přímo se mi to nelíbilo… ale tomu klučíkovi to tak strašně sedělo, že mě to úplně dostalo a čekat kluka a nemít příjmení od h, klidně hugíska dám
![]()
@jessikka starsi je Frantisek a je to cert, Pepca nebude jiny. A kdyz bude treti kluk, bude Antonin, to uz je jiste. A holcicka, byla by pekna Tonicka a nebo Karolinka. Josefinku mam uz v Josefovi:)
Já bych to jméno nedala, nemám k tomu příjmení… Jinak jméno se mi líbí, ale jen jako Josefka.. Nemám ráda zkratky a různý úpravy jmen…natož zdrobneliny…