Josefínka? Líbí?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4637
29.3.14 13:39

Pepina mi prijde jako pojmenovani ciperne holky, co ma pro strach udelano, leze po stromech a chytra je jak opice. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
29.3.14 13:44

Tak presne takovou holcinu si pod tim jmenem taky predstavuju :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
29.3.14 13:48

@Andy27 No vidis, cili sama pozitiva. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
29.3.14 13:48

Ted me napada, jestli ona to neni asociace s Pipi Puncochatou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
29.3.14 14:32
@St. Estephe píše:
Pepina mi prijde jako pojmenovani ciperne holky, co ma pro strach udelano, leze po stromech a chytra je jak opice. :mrgreen:

Přesně, mě taky, taková holčina rošťanda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
29.3.14 14:39

Ale zase josefína ve mě evokuje do cela éterickou bytost :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5454
29.3.14 14:47

Josefínku bych klidně dala, Pepča se mi nelíbí, ale měla jsem spolužačku Josefínu a říkali jsme jí Fíňo a to se mi líbilo strašně, díky tomu jsem jménu přišla na chuť :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
29.3.14 19:55
@Krrysa píše:
@Levandule121 já takhle změnila názor, když jsem poznala kloučka huga :mrgreen: :mrgreen: jne mi přišlo trochu přžes čáru, když se někdo ptá na jméno pro své dítě, dát zrovna k tomu blijícího smajlíka, tak sem se divila, že až blití by jméno cizího dítěte vyvolalo :?: :?:

Tak co si budeme povídat, ten inkriminující smajlík nevypovídá ani tak o jméně samotném, jako právě o jeho autorkách. :zed: Já mám za vzor nejpodivnějších povolených jmen podle Knapové mužské jméno „Kolombín“ a ani tehdy, ani kdyby to bylo třeba jméno „Pršipes“, ani nikdy jindy bych nedala tento smajlík…

Moje děti mají jména podobného typu. A můj názor na ně obecně vystihuje článek Honzík, nebo Rufus? (Bohužel mi na mobilu nejde dát odkaz, ale myslím, že to na Google hned vyjede.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
29.3.14 20:20

Miluju ty „DIVNÁ JMÉNA“ :mrgreen: Mě se hrozně líbí Violeta, Melinda, Eliáš :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1598
29.3.14 21:10
@Krrysa píše:
@hmvpapir a v kolikátém tt ses rozhodla pro pepinku :?:

Nevím v kolikátém konkrétně týdnu, ale bylo to už asi ve 3. měsíci :-D :mrgreen: Už takhle brzy jsme měli jasno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
29.3.14 21:12
@St. Estephe píše:
Pepina mi prijde jako pojmenovani ciperne holky, co ma pro strach udelano, leze po stromech a chytra je jak opice. :mrgreen:

Nooo, tak to zatím sedí. Pepi čipera je, a taky pěkně tvrdohlavá a cílevědomá, pilná :-). Má ráda lidi kolem sebe, nerada je sama. A leze všude, kde je něco zajímavýho :-D :mrgreen:. Je celá manžel :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
29.3.14 21:13
@St. Estephe píše:
Ted me napada, jestli ona to neni asociace s Pipi Puncochatou…

Možná ano, když jsem četla ty vlastnosti, najednou jsem viděla Pipi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
31.3.14 21:06

@Krrysa ahój, tak to je naše Josefína ;-) S jménem jsem spokojená a spíš se tedy líbí :srdce: Už jsem taky párkrát četla tady, že je to strašný… Řeknu Ti to takhle :pankac: :think: v porodnici s Pepinou byla holčička Izabela Perla Vochomůrková :oops: je to každé maminky věc a nenechala by jsem si od nikoho do toho kecat :mrgreen: jmenuji se Eva- moje jméno se mi nelíbí a ani nikdy ňák extra nelíbilo…srandy, jako kde je Adam a nebo Evička v tričku :roll: srandu si děti udělají z čehokoliv :lol: Určitě jsou horší jména- dle mého :mrgreen: cizí jméno a k tomu české příjmení, tak z toho se válím smíchy zase já :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jóóó a o Josefínce jsme mluvili hned od začátku :dance: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
2.4.14 17:48

@eva0209 Izabela Perla Vochomurkova? No tak radsi asi nic. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
2.4.14 18:14

Mně se líbí. Josefina, Julie a Anna, to jsou moje favoritky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze