Josefínka? Líbí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1598
12.6.14 21:25

@Marjorie_Simpson No vidíte a mě se líbí i ten tvar Pepina :-) A říkáme tak dcerce, stejně jako Josífka atd. Ale Fina, Finetta se zas nelíbí mmě. Jak trumpeta. Fina - fena. Je to na každým vkusu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
12.6.14 21:26

@Marjorie_Simpson A Sefi, to už je jako Sofi, Sofie a to se mi příčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
12.6.14 21:28

@Janha Mně se ta Pepinka líbí. Víc než Josefínka :-D :mrgreen: :mrgreen:. A teda jako označení,,zprasení"… Ještě, že to neumím brát osobně :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
12.6.14 21:58

Díky za podporu holky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
12.6.14 22:00
@hmvpapir píše:
@Janha Mně se ta Pepinka líbí. Víc než Josefínka :-D :mrgreen: :mrgreen:. A teda jako označení,,zprasení"… Ještě, že to neumím brát osobně :cert:

To mi zase moc pripomina pipinku :mrgreen:
To vubec neberte osobne, ja to bezne pouzivam i u sebe, tim myslim, kdyz nekdo zdrobnuje ci komoli jmeno do tvaru, ktery mym usi neladi :) jako treba nemam rada, kdyz uz to skoro vyzniva jako nadavka kuprikladu Janica, Kikina apod. a Pepina mi bohuzel evokuje nejakou buranku a to fakt neni urazka nikoho… Ja to jmeno pro dceru puvodne opravdu taky chtela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
12.6.14 22:02

@Janha Však je to v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
12.6.14 22:06
@hmvpapir píše:
@Janha Však je to v pořádku :)

A aby toho nebylo malo, tak muj ctyrlety synovec uz me dceri nasel tolik prisernych zkomolenin… Jesteze nemam tu Josefku, ten by se vyradil, ulicnik jeden :lol: Ja jeste chtela Antonii, Tonicku, ale z toho seslo. Jsou to fakt pekna jmena a kdyz je clovek ma rad vsechny tvary, tak je to super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.6.14 15:06
@Janha píše:
No ve skolce asi ne, ale prvnak uz asi dojde z vlastni zkusenosti k tomu, ze Kryspina Florentyna Ulahova asi neni uplne tak obvykle a deti taky rychle dojdou k prezdivkam a staci ze te treba jen jedno dite zaslechne, jak nekdo rekne „jezis, Regina to je jak vagina, to bych nikdy nedala…“ a muzes si byt jista, ze to uslysi nejvetsi ulicnik ve tride :mrgreen: Moje dite nema obvykle jmeno, takze jsem do toho sla.

Jo, to je vidět že lidi stále řeší somariny :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1263
14.6.14 17:52

Ahoj, Josefina, Pepi, je krásne jméno. Také jsme o Josefine uvažovali, ale nakonec u nás vyhraje na 99% Elenka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
14.6.14 22:12
@Erkata píše:
Ahoj, Josefina, Pepi, je krásne jméno. Také jsme o Josefine uvažovali, ale nakonec u nás vyhraje na 99% Elenka.

Mám kamarádku, která má dcerku Elenku :-) A jméno vzniklo tak, že chtěli Alenku a Elišku a nemohli se stále shodnout :-D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1263
15.6.14 07:03

Jj, zatím se s Elenkou moc nesetkavam, tak uvidíme jak se rozmohne toto jméno :-).
Chci zachovat jméno od E. Má tchýně od E, já od E :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.6.14 10:54

Ano, ano

Josefina je krásné jméno. Rozhodně fandím. Až bude větší, sama si vybere, jestli si nechá říkat Josefína, nebo Pepča. Jednu jsem potkala v jesličkách a byla nádherná. Obrovská očka. Bude krasavice a to jméno by jí mohlo velmi sednout. Nezaobírala bych se, jak jí budou říkat děti ve škole. Když bude sebevědomá, tak snes e vše a když nebude, tak i kdyby mla tuctové jméno, tak si děcka dokážou vymyslet jinou přezdívku. Navíc teď je tolik jmen, které se chvilku nedávala zas se vrací. V soukromé školce, kam chodí syn: Rézinka, Ally, Eli, Alex, Andrej, Hugo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
17.6.14 10:55

Mě se taky moc líbí, kdybych měla další byla by to Antonie.

• Citovat
  • Upravit
1598
17.6.14 12:38

@rozmary Nad 3. holčičkou už jsme taky přemýšleli :-D :mrgreen: :mrgreen:, blázni, a asi by to byla Amálie. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
17.6.14 12:42

Naše Josífka/Pepinka

Jentak pro zasmání. Aktuální foto naší Pepinky. No nehodí se to k ní? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...