Josefínka? Líbí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1598
19.10.13 13:40

@Lesina Mockrát děkuji :-) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
19.10.13 15:19

@hmvpapir moc gratuluju :kytka: Josefínka je kouzelná holčička :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
perfect day
19.10.13 15:59
@hmvpapir píše:
@perfect day Tak myslím, že i kdyby tam bylo jekékoliv jiné křestní jméno, tak stejně tam bude Miláčková a jak píšeš o nějaký slibný kariéře, tak by to bylo stejné. Každopádně má pak možnost se přejmenovat - kvůli nějaký kariéře, i když je to podle mě blbost.

jej tak jesofina uz je na svete. Gratuluji!! No a mas pravdu, ze Josefina je sama o sobe krasne a vznesene jmeno a k me obave z kombinace s prijmenim–az bude velka, tak se vam vda:)) Promin, jestli to bylo moc prisne, myslela jsem, ze je to debata o budoucim jmenu.

ja jsme ted tehotna a skoro nikomu se nelibi Nina, kterou chci asi dat, takze je to jedno, hlavne at jsou jako ripy!!! :srdce:

• Citovat
  • Upravit
1598
19.10.13 16:42

@perfect day
Josefínka je na světě, ale Miláčková je jiná Josefínka :-D. Děkuji :-) Ano pochopitelně já počítám i s budoucností, aby jméno bylo dobře zapamatovatelné, originální, české a aby se za to dítě nremuselo stydět. Což v pubertě asi stejně bude, jako každý dítě. S tím se holt počítá :-), i kdyby se jmenovala třeba Jana. Jinak Nina se mi líbí. Chválím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
19.10.13 16:43

@maraida Děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
19.10.13 18:09

@hmvpapir :palec:, kouzelná holčinka s kouzelným jménem. :kytka:
Ať vám dělá jen samou radost :kytka: :kytka: :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
19.10.13 20:01

@radúna Jee, moc děkujeme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
19.10.13 20:46

@hmvpapir Ahoj, už jsem viděla malou Josefínku na fb u manžela :kytka: je krásná :potlesk: co na ní Viktorka? :think:
@perfect day Ahoj, Miláčková Josefína je má dcera a musím říct, že jsi asi jediná koho znám, že se mu příjmení nelíbí :lol: jak říkáš sama, je to každého věc a při každém jménu se někomu něco vybaví :think: CV ing. Josefína Miláčková příjde směšný Tobě. slyšela jsem, že by měla hezké jméno i do filmu pro dospělé :lol:..já při jménu Nina vidím pihatou, zrzavou východní němku a věřím tomu, že bude Tvá dcera nádherná a jedinečná pro Tebe, stejně jako je ta má pro mne :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
19.10.13 20:55

@eva0209 Děkuji :-) a Viktorka najednou dospěla, mi přijde. Dá se s ní víc mluvit atd nebo konečně chodí na nočník, snaží se sama oblíkat, no šikulka :-). Jinak na Pepinku je báječná, pomáhá mi s přebalováním, občas přijde, že ji chce dát pusinku. Je to velká pomocnice :-) Velká ségra :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
19.10.13 21:33

@perfect day Ninujsme měli mít my…anechali si jí rozmluvit :,( Máme Natálku..jen jí dejte..je to úžasné jméno :palec:

• Citovat
  • Upravit
Jersey8
22.10.13 22:45

Blahopřání

MOC MOC MOC blahopřeji! Ať je Josefínka zdravá a vy všichni ať jste šťastní! :srdce: :)

• Citovat
  • Upravit
Jersey8
22.10.13 22:51

NINA je hezké jméno, od té doby, co se líbí mé 13leté dceři (je pevně rozhodnuta, že bude mít dceru Ninu :D ), se mi líbí ještě víc.
A NATÁLKA je taky hezké, uvažovala jsem v těhotenství i o něm. Ale už máme splněno :) - kluka i holku, tak už se jen dívám na „mimišky“ druhých. Ať jsou všechny děti šťastny :srdce:!

• Citovat
  • Upravit
23.10.13 13:35

Josefina je krásné a má i krásné zdrobněliny - Jožka, Sefi, Finn, Finetta :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
23.10.13 15:17
@Jersey8 píše:
MOC MOC MOC blahopřeji! Ať je Josefínka zdravá a vy všichni ať jste šťastní! :srdce: :)

Děkuji moc :-) Nápodobně pochopitelně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
23.10.13 15:19

@Marjorie_Simpson Děkuji :-). Ale máme českou verzi s dlouhým í - Josefína. Takže Finn, Finetta u nás určitě nebude fungovat. Nám se líbí Pepina, pepi, Pepča :-) Fínka, Josífka, atd :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze