Josefínka? Líbí?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4637
27.2.13 18:01

No, ze dospeli lide premysli, jak zesmesnit jmeno, ktere chce nekdo dat diteti, to o mnohem svedci. Pak od koho deti pochytavaji ruzne posmesky. ;) Verim tomu, ze vsichni rodice davaji jmeno s laskou, at uz jde o vsudypritomneho Jana nebo neobvyklou Timeu napr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
didcikk
27.2.13 18:06

Ne

• Citovat
  • Upravit
2160
12.3.13 21:20

Josefína

Ahojky, termín mám za 10 dní…čekáme holčičku a bude se jmenovat Josefína :-) myslím, že každé jméno je hezké, když se hezky řekne ;-) je pravda, že okolí buď kroutí hlavou a nebo je z jména nadšené…si nevybereš :-D myslím, že je hezčí české jméno než ty americká k českému příjmení :-) :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
12.3.13 21:43

@eva0209 tak to mi mluvis uplne z duse. Presne muj nazor :-) a jinak gratuluju predem a at je porod co nejrychlejsi a bez komplikaci ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
12.3.13 22:13

Je to jeden z mých favoritů na jméno:o) - Josefína, Fína, Fifi, Fifinka a Fifule.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
13.3.13 11:45

Jsem ráda, že se Josefínka líbí :lol: taky jsem přemýšlela, jak jí budeme říkat a Pepina se mi líbí taky :mrgreen: už teď jí říkám Pepíčková, Píno, Fíno, Sefí… a ve škole umí děti svý…ale já jako Eva jsem furt slyšela, kde mám Adama a na střední jsem byla Evička v tričku :? a kamarádka Barbora byla brambora a tisíce jiných… možná, že z toho jména nebude do budoucna úplně hotová, ale kdo ze svého jména byl… :think: možná, že jí zachrání příjmení Miláčková :D :lol: a i na to jsem slyšela pár reakcí, jak si může říkat uměleckým jménem Josefína Darling :roll: a můžu Vám říct, že čím víc lidem to pije krev já se víc a víc utvrzuji, že tohle jméno je pro nás úplně nejvíc nejlepší :potlesk: Pořád lepší než mít Šarlotu Vocáskovou nebo Vanessu Vomáčkovou či Esmeraldu Novákovou :potlesk: nikoho nechci urážet-je to jen můj názor :nevim: a jako bonus: můj otec má trochu nazrzlé vlasy a můj manžel od druhého stupně nosil brýle :mrgreen: kdyby náááhodou podědila všechno :srdce: nebude to paráda :) :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
13.3.13 18:30

@eva0209 Jeee, no tak to by bylo dokonalý :-D
A k těm jménům to mi taky občas zůstává rozum stát… třeba Anna Marie Černá :-D nebo Jessica Prokopová apod… Máme stejný názor :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
27.3.13 13:21

@hmvpapir
ahojky, tak pořád jsi nezměnila názor na Pepinku :think: já tedy néé a jsem stále v očekávání :dance: dnes jsem 40+5 a holčičce se nechce ven :lol: chodím ob den na monitor a v pátek jdu ještě asi do poradny a pokud se to nehýbne do víkendu, tak mám na apríla (to budu 41+3) nástup do nemocnice na vyvolání :nevim: tak aprílová Josefína Miláčková bude terno, cóó? už teď se tomu usmívám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
27.3.13 13:23
@eva0209 píše:
@hmvpapir
ahojky, tak pořád jsi nezměnila názor na Pepinku :think: já tedy néé a jsem stále v očekávání :dance: dnes jsem 40+5 a holčičce se nechce ven :lol: chodím ob den na monitor a v pátek jdu ještě asi do poradny a pokud se to nehýbne do víkendu, tak mám na apríla (to budu 41+3) nástup do nemocnice na vyvolání :nevim: tak aprílová Josefína Miláčková bude terno, cóó? už teď se tomu usmívám :lol:

Tvůj chlap se jmenuje Miláček? To je dobré :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
27.3.13 13:25

Josefínka je krásné jméno! Zrovna včera jsem uvažovala, že kdyby druhé dítko byla holčička, tak by to byla Josefína :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
27.3.13 13:26

Josefína je nádherné jméno! Kdybych měla holčičku, tak o něm taky uvažuji. Rozhodně lepší pro českou holčičku než nějaká Samantha ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
27.3.13 13:27

@Kallkapa
jo jóó můj chlap je miláček Miláček :lol: :lol: :lol: někdy s malým…někdy s velkým… :D :D :D myslím tedy M :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
27.3.13 13:28

@Peppa Pig úplně s Tebou souhlasím…pěkný český jméno ;)
@Siam
začíná jich být čím dál tím víc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
27.3.13 13:34

@eva0209 :D já bych teda raději chlapečka, ale to je na jinou diskuzi :-) mám doma Leontýnku, tak třeba Valentýnka by taky nebyla nejhorší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
27.3.13 13:39

@Siam
Valentýnka se mi líbí taky :D ten můj vybíral jméno a já kočárek-tak zněla domluva :mrgreen: líbí se mi i třeba Maruška nebo Anička, ale už se mi tolik nelíbí Anna a Marie… ale i u Pepiny jsem se s tím ze začátku krapet prala, ale teď mi to příjde dobrý :mrgreen: četla jsem tady někde, že dávají dost i Justýnku -taky to neni úplnně zlý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze