Josefínka? Líbí?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12154
25.2.13 18:56
@Leni78 píše:
Chce to myslet do budoucna, ve škole, v práci bude stejně Pepina popř. Pepička nedejbože Pepi.

A co jako?
App: zajímá mě totéž, co Lesinu: proč tolik jedu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
612
25.2.13 19:21
@Lesina píše:
Týjo, tolik jedu… Proč?

Naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3244
25.2.13 19:31

Mně se Josefína moc líbí. Pepína jde taky, ale Pepička 8o Sama se nejspíše (po dnešku už pravděpodobněji :D ) budu rozhodovat mezi pár jmény a Josefína je mezi nimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
25.2.13 20:43
@radúna píše:
A co jako?
App: zajímá mě totéž, co Lesinu: proč tolik jedu?

Radím neřešit, již jsem si dnes povšimla dvou diskuzí, které zadělává nesmyslnými, ba až přímo hloupými příspěvky. Jelikož nikdo nemůže být až tak hloupý, tak to už působí dojmem, že se nějaké patnáctileté smrádě nudí doma na jarákách.

• Citovat
  • Upravit
nikol.ondrášovka
25.2.13 21:09

Není to jed, jen sem napsala že se mi osobně jméno Josefína nelíbí, ale když měla oslovení Pepina prasátko, bylo to roztomilé. Žádná špatnost v tom nebyla. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
9867
25.2.13 21:13
@nikol.ondrášovka píše:
Není to jed, jen sem napsala že se mi osobně jméno Josefína nelíbí, ale když měla oslovení Pepina prasátko, bylo to roztomilé. Žádná špatnost v tom nebyla. :kytka:

Jj, chápu, popravdě to byla otázka spíš na Leni78 - to jméno je trochu nezvyklé, ale když se zeptáš někoho, kdo má ve svém okolí Josefku nebo Josefínku, většinou jsou reakce kladné. Mně se vždycky líbila Josefka z chalupy - večerníček O hajném Robátkovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
25.2.13 21:18
@Lesina píše:
Jj, chápu, popravdě to byla otázka spíš na Leni78 - to jméno je trochu nezvyklé, ale když se zeptáš někoho, kdo má ve svém okolí Josefku nebo Josefínku, většinou jsou reakce kladné. Mně se vždycky líbila Josefka z chalupy - večerníček O hajném Robátkovi.

taky dokážu být jedovatá, ale dneska to nebylo v týhle diskusi :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
689
25.2.13 21:24

Mne se libi tvar Josefina, Josefinka, jinak moc ee…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
25.2.13 21:30

Jméno se mi nelíbí a rodičům bych za něj teda vděčná nebyla :oops: Ale co člověk to jiná „chuť“, takže konečné rozhodnutí je stejně na Vás :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
26.2.13 11:30
@Naima píše:
Radím neřešit, již jsem si dnes povšimla dvou diskuzí, které zadělává nesmyslnými, ba až přímo hloupými příspěvky. Jelikož nikdo nemůže být až tak hloupý, tak to už působí dojmem, že se nějaké patnáctileté smrádě nudí doma na jarákách.

Ahááááááááá, už jsem doma :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
26.2.13 15:01

Tak předpokládám, že když se dospělé Josefíně nebude líbit oslovení Pepičko, že to dá najevo a okolí ji tak říkat nebude:-) Známá má kluka Josefa, ale Pepo mu neříkají, je to Josífek, Jožin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1110
27.2.13 01:06

Jééé. Josefína…já sem vždycky chtěla Pepinu, ale tohle by mi teda u přítele neprošlo :D…stejně zatím nevíme, co to bude :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neprihl1234
27.2.13 01:48

Nahodou je to krasny jmeno. A budou ji rikat tak, jak si rekne. Kdyz rekne, ze je Josefina a ne Pepina, proste se ji tak bude rikat. Kazde jmeno ma spoustu podob a je na nas jakou formu si vybereme. Dej to podle sebe a nikoho se neptej :palec:

• Citovat
  • Upravit
1110
27.2.13 02:09

Souhlas :pankac: navíc odhaduji, že se tak nebude jmenovat každé druhé dítě. alespoň bude originální :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1126
27.2.13 09:36

Ahoj holky…Josefína se mi docela líbí a podle mě se jí bude říkat tak, jak si to doma zavedete…my máme Justýnu a já tajně doufala že to bude Týnka:)…no není, máme Justýnku, Justýnu, popř. i Justu…zkracujeme Jui, Justy, Jujo..jak kdo - no v září jde do školky, tak teď už doufám, že jí Justy…vydrží, prostě už to Týna není a nebude:) a dosplělá…bude na ní, jak si nechá říkat…totéž je myslím i u Josefínky…i když tady se mi teda líbí i Pepino…Pepičko je divný…:)ale je to fakt na Vás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze