Jsem bezradná, co k 20.narozeninám?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2698
8.9.13 18:53

@K-Black téééda taky super :D :palec: koukám, že taky šprýmaři :D ale tohle je pecka :) já na to do smrti nezapomenu :D to je něco jiného, než když se to oznámí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
8.9.13 18:59

@Edita2 jo bylo to parádní, poprvé jsem letěla a děti taky. No zážitek super, hnedka turbulence :lol: muž byl doma, teda v práci.

• Citovat
  • Upravit
1103
8.9.13 19:01

Hmm nevím jestli bych překvápko zvládnul, :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
majkaakajka
8.9.13 19:01

…asi Ti moc neporadím…mne by stačilo mať iba tých 20 rokov, ani darček by som nepotrebovala :) :) :)

• Citovat
  • Upravit
K-Black
8.9.13 19:09
@majkaakajka píše: …asi Ti moc neporadím…mne by stačilo mať iba tých 20 rokov, ani darček by som nepotrebovala :) :) :)
:mrgreen: a bude nás asi víc ;)
  • Citovat
  • Upravit
3368
8.9.13 19:36

Poukaz na focení u nějakého profi fotografa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
8.9.13 20:26

Co třeba domluvit nějakou vizážistku, která by jí udělala kurz líčení, nebo s ní šla nakupovat.
Jestli se ráda pěkně obléká, tak poukaz do nějakého dobrého módního salonu.
Něco v zážitkové agentuře.
Jestli ráda dobře jí, tak poukaz pro ní (a třeba ještě jednu, dvě kamarádky) do nějaké luxusní restaurace.
Předplatné nějakého časopisu - o PC, videohrách, nebo co má ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1657
8.9.13 20:31

Co treba nejakou hezkou flashku http://www.fotodarky.cz/…viratka.html ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
8.9.13 20:33

A nenapadl vás nějaký šperk? 20 mi bylo nedávno a dostala jsem od rodičů řetízek z bílého zlata. U nás se ke kulatým narozeninám dává něco, co zůstane napořád a slouží jako připomínka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27265
8.9.13 20:35

@makapi z toho bych fakt ve 20 nadšená nebyla. Ačkoli nechala jsem se nafotit jako dárek mému muži k nějakému výročí a fotky jsou z toho pěkný, ale myslím, že to byly nervy nejenom pro mě, ale i pro fotografa a to to byl známý a nebyly to akty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
8.9.13 20:40
@jenika1 píše:
Nech ji udělat knížku z fotek od dětství po tu dvacítku.

To jako dvacítka co sedí furt u počítače asi neocení :nevim:

• Citovat
  • Upravit
14079
8.9.13 20:48
@Deninina píše:
A nenapadl vás nějaký šperk? 20 mi bylo nedávno a dostala jsem od rodičů řetízek z bílého zlata. U nás se ke kulatým narozeninám dává něco, co zůstane napořád a slouží jako připomínka :)

Tak jestli je nosí, tak ano. Já jsem třeba úplně nešperková :nevim:, nosím jen snubák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3368
8.9.13 20:50

@lleennttiillkkaa já ve 20 asi taky ne, ale teď mě mrzí, že nemám nějaký hezký fotky z těch dob :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
9.9.13 07:19

@Milli No to je pravda, těžko se vybírá dárek pro někoho bez zájmů. Měla jsem takovou spolužačku, buď se učila, nebo seděla u počítače. Ale ta byla extra divná. Zajímala se jen o Japonsko, chtěla kluka Japonce a večery trávila sledováním pohádek anime a jinými nesmysly. A takovému člověku se opravdu dárek vybrat nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
9.9.13 08:29

@Deninina - jojo, některý obdarovávaný nám to fakt neulehčují :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný