Jsem divná? Hormony?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
466
17.9.12 17:04

@Denisa313 Ne nebyvala, ale pred tim sem nebyla v byte s touhle fenou, i kdyz doma u mamky jednu mam beha po zahrade, tak je uplne jina nez tahle, byla tyrana a i po vykastrovani je agresivni. Tuhle sem byla nemocna pritel mi dal pusu a ona se uplne najezila, takze ta zarlivost na sebe bude asi oboustrana.

Navic ji vsichni rozmazlujou a ja na to nikdy nebyla, takze mam vuci ni i mensi averzi. Ze staci aby si knikla a ma co chtela, nebo kdyz neco nesni tak se ro za hodinu vyhodi a da se ji neco jinyho. To je pro me k nepochopeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
17.9.12 17:13

@mmuerka jo to mam taky treba dnes sem si zpomnela na ples a hned bulelea :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5938
17.9.12 17:30

@BEcherovka počkej, jak si po porodu budeme samy o sobě myslet, jak jsme se chovaly jako krávy… :) ale ty miminka nám za ty zblázněný hormony stojí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
17.9.12 17:43

@BEcherovka na žárlení feny bych se více zaměřila a řešila to, s ohledem na příchod miminka,,co až přítel se bude mazlit s ním, hrát si s ním na zemi? ježení značí agresy ne žárlivost :cert: probrala bych to i s chlapem,,co se týče žárlení tvého myslím si že jsou to normální hormony, ale chování feny není úplně tak normální a může to způsobovat menší i větší problémy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
30.9.12 13:43

Ahoj kočky, když jsem četla příspěvek zakladatelky diskuse, tak mi úplně bylo do pláče. Někdo si stýská nad nevyžádanou pozorností, které je prostě moc a já mám spíš opačný problém. Jsem na MD s 1,5 ročním synkem a v podstatě vše je normální. Že je uvařeno, uklizeno, vypráno, vyžehleno, atd. A to, že jsem těhotná (21tt) v podstatě nikoho z rodiny nezajímá. Vím, že to je normální, ale mrzí mě, že se třeba mamina nebo sestra nebo bratr nezeptá, jak se cítím, jestli je vše v pořádku a jak to prožívám. Moc ráda bych se jim třeba pochlubila, že jsem v poradně poslouchala tlukot srdíčka, že mi UTZ screening vyšel dobře a tak. Ale bohužel. Tak vše říkám jen manželovi a holkám tady na e-miminu. Ale víte, rodina je rodina… tak je mi trochu smutno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí