Objevení // únor 2012

2183
9.2.12 07:20

Objevení // únor 2012

Holky co jste objevili // sem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6193
9.2.12 07:54

:)Potvrzeno z krve v únoru :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
9.2.12 07:57

Ahoj.
Konečně se našel někdo, kdo toto téma založil. Běžně pročítám spoustu diskusi, ale do žádné přesně nezapadám. :oops:
V nedělí 8.02 odpoledné jsem objevila prvního dušíka. Teď testuji každý den a už mám jasné //. :lol: MS jsem měla dostat včera a zatím nic. Tak doufám že se udrži prcek. A syn bude mít sourozence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
9.2.12 08:03

tak holky gratuluju,mě minulé těhotenství nedopadlo dobře a v listopadu jsem byla na revizi.Tak doufám,že teď to konečně už vyjde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6193
9.2.12 08:12

A jak se cítíte? Nějaké změny nebo tak.Jak mám v popisku,tak taky minulost níc moc,tak hurá do budoucnosti,kde nás čekají miminka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
9.2.12 08:20

Holky, kdy jste objevily //? Máte to potvrzeny doktorem? Kdy tam půjdete?
A jinak velká gratulace :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
9.2.12 08:20

Taky se hlásím v uterý objevené // :dance: :dance: :dance: !!!!! Teprve příští týden KO u lékaře. Ale jinak zvětšené prsa - manžel si to pochvaluje :P :lol: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
9.2.12 08:37

Holky prosím vás jak se podívat do profilu uživatele, pokud „Uživatel má zamknutý kompletní profil“? Neumím to zatím :oops: :oops:
Na KO k lékaři jdu také přišti týden. Možná někomu se zdá že to je moc brzo, ale já musím.
Loní jsem prodělala 5 operací, z toho 4 byly v oblasti břicha (slepák, kolostomie atd). Naposled jsem byla operovana 28.12.2011, a to už mi odstranili jeden vejcevod. Na silvestra jsem byla v nemocnici. :zed: Dali mi půl roku na otěhotnění a jinak na umělé oplodnění. Počkali jsme do první MS. Tá byla 12.01.2012 a teď //. Je to zázrak :dance:
Co se týče přiznaků, tak mám „malou“ podprsenku, mravenčení v prsou, žaludek „jak na vodě“. Prostě běžný ;)
Vítám nováčky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6193
9.2.12 08:45
TETANA píše:
Holky prosím vás jak se podívat do profilu uživatele, pokud „Uživatel má zamknutý kompletní profil“? Neumím to zatím :oops: :oops:
Na KO k lékaři jdu také přišti týden. Možná někomu se zdá že to je moc brzo, ale já musím.
Loní jsem prodělala 5 operací, z toho 4 byly v oblasti břicha (slepák, kolostomie atd). Naposled jsem byla operovana 28.12.2011, a to už mi odstranili jeden vejcevod. Na silvestra jsem byla v nemocnici. :zed: Dali mi půl roku na otěhotnění a jinak na umělé oplodnění. Počkali jsme do první MS. Tá byla 12.01.2012 a teď //. Je to zázrak :dance:
Co se týče přiznaků, tak mám „malou“ podprsenku, mravenčení v prsou, žaludek „jak na vodě“. Prostě běžný ;)
Vítám nováčky :kytka:

Pokud je uzamčený profil,tak se nepodíváš,jedině pokud si tě dotyčná/ý přidá do přátel.
Jinak já jsem bez příznaků,jen prsa mě bolí,jinak nic :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
9.2.12 09:07

Já teď volala doktorovi a na kontrolu jdu příští týden ve čtvrtek.Jinak příznaky žádný,ale já jsem asi 4+3 takže na to je ještě moc brzo,akorát mě pořád bolí břicho jako bych to měla každou chvíli dostat. :think: Tak snad je to normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6193
9.2.12 09:11
chelsea001 píše:
Já teď volala doktorovi a na kontrolu jdu příští týden ve čtvrtek.Jinak příznaky žádný,ale já jsem asi 4+3 takže na to je ještě moc brzo,akorát mě pořád bolí břicho jako bych to měla každou chvíli dostat. :think: Tak snad je to normální.

Kdy byla poslední MS a po kolika dnech jsi jí dostávala? At nemusím dopočítávat :) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
9.2.12 09:24
dagmariana píše:
A jak se cítíte? Nějaké změny nebo tak.Jak mám v popisku,tak taky minulost níc moc,tak hurá do budoucnosti,kde nás čekají miminka :)

Konečně se mi podářilo nastavit zobrazení podpisu uživatelek :zed: :zed: :oops:
Je mi moc líto co tě potkálo :hug: Ale jak pišeš „hura do budoucnosti …“ :pankac:
A velka GRATULACE k tak vysokému HCG :potlesk: :potlesk: :potlesk: to snad budou dvojčata :think: Nebo v kolikátém jseš týdnu????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6193
9.2.12 09:27
TETANA píše:
dagmariana píše:
A jak se cítíte? Nějaké změny nebo tak.Jak mám v popisku,tak taky minulost níc moc,tak hurá do budoucnosti,kde nás čekají miminka :)
Je mi moc líto co tě potkálo :hug: Ale jak pišeš „hura do budoucnosti …“ :pankac:
A velka GRATULACE k tak vysokému HCG :potlesk: :potlesk: :potlesk: to snad budou dvojčata :think: Nebo v kolikátém jseš týdnu????

Jsem 16-tý den po KETu,takže asi tak 4tt+3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6193
9.2.12 09:29
TETANA píše:
Ahoj.
Konečně se našel někdo, kdo toto téma založil. Běžně pročítám spoustu diskusi, ale do žádné přesně nezapadám. :oops:
V nedělí 8.02 odpoledné jsem objevila prvního dušíka. Teď testuji každý den a už mám jasné //. :lol: MS jsem měla dostat včera a zatím nic. Tak doufám že se udrži prcek. A syn bude mít sourozence.

v neděli ale nebylo 8.2. to bylo ve středu,vím to moc dobře,seěla jsem hodinu u zubaře :( :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
9.2.12 09:37
dagmariana píše:
TETANA píše:
dagmariana píše:
Jsem 16-tý den po KETu,takže asi tak 4tt+3

Tak to fakt vypadá na dvojčatka :palec: :palec:
S diskusí co jsem četla holky v 4tt+pár dní mívaly (+/-)1000jednotek. Gratuluji!!!!!!!!!!!!!
Jestli počítám spravně tak jsem 4tt+0. Měřím BT, a pořad mám vysokou. Třeba dnes 37,1. Holky a vy měřite teploty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí