Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dáši, ted máš krásněj metřík a ty srdíčka budou taky 2 a krásný
![]()
Dášo promin, jestli jsem tě nějak urazila, mě se ten metřík fakt moc líbí..... kde je???
vandamara píše:
Dášo promin, jestli jsem tě nějak urazila, mě se ten metřík fakt moc líbí..... kde je???
Já nevim,já ho snad vidim ..
Ahojky přidám se sem k vám jestli můzu
5.2 jsem našla na testíku // Dnes bych měla být 5+1 podle posledni menzes. K doktorovi jsem objednaná až na 20.2 tak snad to rychle uteče už se nemůžu dočkat..
Ahojky, tak jak jsem už psala, objevila jsem si 2 // tento týden a obvoďačka mi to rovnou potvrdila, když jsem tam zrovna šla na předoperační. (které tím pádem padá)
. Tak nevím, jestli už mám volat na gyndu, jestli ještě není brzo?? Jak vy jste to dělaly? Hned po zjištění 2 // jste volaly k Dr.?
Jinak mě občas bolí břicho a píchá v prsou, jinak na sobě nic nepociťuji.
Mě se fakticky neukazuje a ukazuje se vám můj??? Já ho vidím, ale tvůj Dáši nee ![]()
vítám nové příchozí těhulky, já volám k dr vždy hned, stejně tě objedná dle toho, jak bude v děloze něco vidět… ale už budeš mít termín a budeš se mít na co těšit
ha, ted už ho vidím
Co mimískové? Určitě v pohodě, u nás taky…už ani nešpinim ![]()
vandamara píše:
ha, ted už ho vidímCo mimískové? Určitě v pohodě, u nás taky…už ani nešpinim
Já špinim,včera docela dost,dneska růžový výtok
Tak sedim a polehávám ![]()
Ahoj,můžu se k vám přidat?já našla tak v únoru // devět dní před vynechanou ms k dr jsem se objednala včera a to až na 28.2. Jinak MS mi nemá přijít 14.2.
já mám ten růžovej výtok taky, ale jen vevnitř (i kyž dneska nee), zjistim to, když zavádim utrogestan, dr mi řekl, že to je malinko, že to neva. U mě je to tim, že je mimi právě uhnízděný nizko. Musím ležet, sedět nee, ale sedim a ležim. Páč ty proleženiny si schovám do hrobu
… jak bereš ten ascorutin?
2-2-2 a můžeš i víc, já jak začnu zase spinit, vezmu i tři najednou a pak se to zastaví…