Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
vandamara píše:
Holky, které jste zažily potrat? Jsk to proběhlo? Do nemocnice jsem nejela, šli jsme na to maškarní a i nakoupit a už ani kapička krve, tak nechci plašit a zase bejt za vola. Myslím, že když je to potrat, tak ženská krvácí hodně a dlouho, ne???
Já potrat zažila,ale v 8 tt,ale asi to probíhá stejně.Kdyby jsi potratila tak to fakt poznáš,nehledě na to,že já krvácela tak,že jsem měla na hodinu 5 vložek.Tohle fakt může být hematom
Hlavně se holky nebojte a co nejdřív jděte k doktorovi.
Tak jsme včera se silným krácením skončili na pohotovosti,hrozně mě bolelo břicho,ale na ultrazvuku vše v pořádku,tak snad to už bude v pohodě,jinak se už zbláznim…
Ahoj! Ráda bych se přidala. Našla jsem // 7. února
, ale myslím, že jsem tak v 8. týdnu, jen jsem to neodhalila hned. No a zatím nic moc nového. Špatně mi nebývá, jen trochu cítím prsa a pořád mám bolesti jako před ms. K doktorce jdu teprve v úterý, byla pořád nemocná.
dagmariana píše:
Tak jsme včera se silným krácením skončili na pohotovosti,hrozně mě bolelo břicho,ale na ultrazvuku vše v pořádku,tak snad to už bude v pohodě,jinak se už zbláznim…
ahooooojky, tak to jsi mě i uklidnila, jupíííííííí gratuluju a držím pěsti, at už je vše jen a jen v pořádku.
jak já na tebe myslela. I v noci
Jsem nemohla spát a hlídala každý píchnutí. A ono nic, ani špinění ani bolesti. Mluvila jsem dnes se zdravotní sestřičkou, kamarádkou a ta říkala, že se to takhle zezačátku stává a není to potrat… tak snad tam i to naše miminko je. A 100% to bude chlap, protože jen ti zlobí už v děloze ![]()
Ahojky tak to je super že jste v pořádku
Mě taky pobolívá v podbříšku ale zatím nešpiním nic tak snad to k tomu patří… Nevím proč ale pořád se hlídám a to taky asi není dobré. Tak jen doufám že už budete holky v pořádku
tak se opatrujte
![]()
dagmariana píše:
Jsem ráda, že je vše OK a snad to tak i vydrží ![]()
Vandy neboj se a odpočívej.Moje mamka když čekala ségru tohle zažila každý měsíc první tři měsíce těhu.Doktor jí řekl,že některé maminky mají i pravidelnou MS po dobu třech měsíců.....
Pevně věřím,že budete s mimiškem v pořádku. A jak je Ti teď,něco nového????
jé, děkuju za povzbuzení
Ten dnesek tak pomalu utíká… už chci vědět, na čem jsme. Jsme na tom ted tak, že od včerejška nešpinim, nekrvácím, nemám bolesti a bazální teplota se drží nahoře, tak snad mimísek žije a je v pořádku. ![]()
vandamara píše:
jé, děkuju za povzbuzeníTen dnesek tak pomalu utíká… už chci vědět, na čem jsme. Jsme na tom ted tak, že od včerejška nešpinim, nekrvácím, nemám bolesti a bazální teplota se drží nahoře, tak snad mimísek žije a je v pořádku.
není zač, to je jasné že Tě povzbudím aspoň trošku.Dej zítra vědět jak jsi dopadla ![]()
vandamara píše:
jé, děkuju za povzbuzeníTen dnesek tak pomalu utíká… už chci vědět, na čem jsme. Jsme na tom ted tak, že od včerejška nešpinim, nekrvácím, nemám bolesti a bazální teplota se drží nahoře, tak snad mimísek žije a je v pořádku.
Držíme moc moc palečky at zítra všechno dobře dopadne
a dej určitě vědět
myslíme na vás ![]()
Holky moje jen ty nevolnosti ráno
tohle jsem u prvního těhu neznala,ale ty lízátka celkem zabírají…a odpo chrním min.dvě hodinky,to nevím jak zítra neusnu v práci ![]()
veveřinka píše:
Holky moje jen ty nevolnosti ránotohle jsem u prvního těhu neznala,ale ty lízátka celkem zabírají…a odpo chrním min.dvě hodinky,to nevím jak zítra neusnu v práci
kolikátý jsi týden ?? me bylo u předchozího těhu dost špatně a liza moc nepomáhaly:-( ale ted zatím ok teda obcas je me
ale najím se a dobrý
Raady píše:veveřinka píše:kolikátý jsi týden ?? me bylo u předchozího těhu dost špatně a liza moc nepomáhaly:-( ale ted zatím ok teda obcas je me
Holky moje jen ty nevolnosti ránotohle jsem u prvního těhu neznala,ale ty lízátka celkem zabírají…a odpo chrním min.dvě hodinky,to nevím jak zítra neusnu v práci
ale najím se a dobrý
No právě že teprve tak třetí podle krve.Na ultrazvuk jdu 22.2. ale špatně mi bylo hned,jsem tušila že se to konečně povedlo ![]()