Objevení // únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2183
12.2.12 07:24
vandamara píše:
Holky, které jste zažily potrat? Jsk to proběhlo? Do nemocnice jsem nejela, šli jsme na to maškarní a i nakoupit a už ani kapička krve, tak nechci plašit a zase bejt za vola. Myslím, že když je to potrat, tak ženská krvácí hodně a dlouho, ne???

Já potrat zažila,ale v 8 tt,ale asi to probíhá stejně.Kdyby jsi potratila tak to fakt poznáš,nehledě na to,že já krvácela tak,že jsem měla na hodinu 5 vložek.Tohle fakt může být hematom :think: Hlavně se holky nebojte a co nejdřív jděte k doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6193
12.2.12 09:42

Tak jsme včera se silným krácením skončili na pohotovosti,hrozně mě bolelo břicho,ale na ultrazvuku vše v pořádku,tak snad to už bude v pohodě,jinak se už zbláznim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
501
12.2.12 09:46

Ahoj! Ráda bych se přidala. Našla jsem // 7. února :dance: :dance: :dance: , ale myslím, že jsem tak v 8. týdnu, jen jsem to neodhalila hned. No a zatím nic moc nového. Špatně mi nebývá, jen trochu cítím prsa a pořád mám bolesti jako před ms. K doktorce jdu teprve v úterý, byla pořád nemocná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
12.2.12 09:50
dagmariana píše:
Tak jsme včera se silným krácením skončili na pohotovosti,hrozně mě bolelo břicho,ale na ultrazvuku vše v pořádku,tak snad to už bude v pohodě,jinak se už zbláznim…

ahooooojky, tak to jsi mě i uklidnila, jupíííííííí gratuluju a držím pěsti, at už je vše jen a jen v pořádku. :hug: :hug: :hug: :hug: jak já na tebe myslela. I v noci :-D Jsem nemohla spát a hlídala každý píchnutí. A ono nic, ani špinění ani bolesti. Mluvila jsem dnes se zdravotní sestřičkou, kamarádkou a ta říkala, že se to takhle zezačátku stává a není to potrat… tak snad tam i to naše miminko je. A 100% to bude chlap, protože jen ti zlobí už v děloze :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
12.2.12 09:59

Ahojky tak to je super že jste v pořádku :hug: :hug: Mě taky pobolívá v podbříšku ale zatím nešpiním nic tak snad to k tomu patří… Nevím proč ale pořád se hlídám a to taky asi není dobré. Tak jen doufám že už budete holky v pořádku :hug: :hug: :hug: tak se opatrujte :* :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2410
12.2.12 12:17

to ráda slyším, že to dobře dopadlo. Ať mimískové rostou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4969
12.2.12 15:00
dagmariana píše:

Jsem ráda, že je vše OK a snad to tak i vydrží ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
12.2.12 17:13

Vandy neboj se a odpočívej.Moje mamka když čekala ségru tohle zažila každý měsíc první tři měsíce těhu.Doktor jí řekl,že některé maminky mají i pravidelnou MS po dobu třech měsíců.....

Pevně věřím,že budete s mimiškem v pořádku. A jak je Ti teď,něco nového????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
12.2.12 17:22

jé, děkuju za povzbuzení :palec: Ten dnesek tak pomalu utíká… už chci vědět, na čem jsme. Jsme na tom ted tak, že od včerejška nešpinim, nekrvácím, nemám bolesti a bazální teplota se drží nahoře, tak snad mimísek žije a je v pořádku. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
12.2.12 17:55
vandamara píše:
jé, děkuju za povzbuzení :palec: Ten dnesek tak pomalu utíká… už chci vědět, na čem jsme. Jsme na tom ted tak, že od včerejška nešpinim, nekrvácím, nemám bolesti a bazální teplota se drží nahoře, tak snad mimísek žije a je v pořádku. :srdce:

není zač, to je jasné že Tě povzbudím aspoň trošku.Dej zítra vědět jak jsi dopadla :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
12.2.12 18:11
vandamara píše:
jé, děkuju za povzbuzení :palec: Ten dnesek tak pomalu utíká… už chci vědět, na čem jsme. Jsme na tom ted tak, že od včerejška nešpinim, nekrvácím, nemám bolesti a bazální teplota se drží nahoře, tak snad mimísek žije a je v pořádku. :srdce:

Držíme moc moc palečky at zítra všechno dobře dopadne :-) :srdce: :srdce: a dej určitě vědět :hug: :hug: myslíme na vás :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
12.2.12 18:16

Holky moje jen ty nevolnosti ráno :-( tohle jsem u prvního těhu neznala,ale ty lízátka celkem zabírají…a odpo chrním min.dvě hodinky,to nevím jak zítra neusnu v práci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
12.2.12 18:18
veveřinka píše:
Holky moje jen ty nevolnosti ráno :-( tohle jsem u prvního těhu neznala,ale ty lízátka celkem zabírají…a odpo chrním min.dvě hodinky,to nevím jak zítra neusnu v práci :lol:

kolikátý jsi týden ?? me bylo u předchozího těhu dost špatně a liza moc nepomáhaly:-( ale ted zatím ok teda obcas je me :poblion: ale najím se a dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
12.2.12 18:21
Raady píše:
veveřinka píše:
Holky moje jen ty nevolnosti ráno :-( tohle jsem u prvního těhu neznala,ale ty lízátka celkem zabírají…a odpo chrním min.dvě hodinky,to nevím jak zítra neusnu v práci :lol:
kolikátý jsi týden ?? me bylo u předchozího těhu dost špatně a liza moc nepomáhaly:-( ale ted zatím ok teda obcas je me :poblion: ale najím se a dobrý

No právě že teprve tak třetí podle krve.Na ultrazvuk jdu 22.2. ale špatně mi bylo hned,jsem tušila že se to konečně povedlo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
12.2.12 18:21

Raady a kolikátý jsi Ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie