Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
o já zatím nezvracím, ale každým dnem je mi hůř a hůř a mám pocit že zvracet brzo začnu. Taky mám hrozně citlivá prsa, nebo mi rostou, nebo já nevím. Prostě mám pocit, že mi překáží. Jo a taky žízeň a neuvěřitelná chuť na sladké. Jsem zvědavá co bude dál, a hlavně zítra na ultrazvuku… A v kolikátém týdnu holky jste?
já jsem v šestém týdnu a jsem objednaná k dr. na příští pátek. To už snad bude i se srdíčkem
. Špatně mi není a naštěstí ani v předchozím těhu nebylo - uff
To bych si nedovedla představit aby mi bylo blbě a kolem mě lítalo to moje tornádo. Teď je nemocnej a nemůžem ven, tak se plácáme doma a furt po mě skáče - po břiše ![]()
holky všem děkuju za podporu v předešlých dnech. Měli jste pravdu a vše je ok. Už máme dnes i srdíčko. více v podpisu… a držím pěsti, at si nemusíte projít tim peklem, co já.
a píšu pro všechny můj nový poznatek. Bazální teplota i když krvácíte a bojíte se, že jste potratili se drží stále nahoře. Dnes jsem totiž i mamatest 10 měla už jen slabou čárku a s miminkem se předčasně rozloučila. jen ta teplota mě dávala naději. Teplota je rozhodující, testy nikoli
Takže mám ještě pořád měřit? Zaítm jsem měřila, ale přemýšlím, že skončím. Nevím, ale po týhle informaci asi měřím dál??? ![]()
Vandi samozřejmě moc gratuluji a je to super zpráva ![]()
Já teda teplotu nikdy neměřila, u doktora jsem taky zatím nebyla, jsem objednaná, ale podle ovu bych měla být v 25.dni, ale zřejmě se to počítá od posled. MS, takže podle jedný kalkulačky na netu mi to ukazuje, že jsem v 5 týdnu.. Tak uvidím, co až řekne doktor. Jinak Vandi super, že je vše v pořádku!
Držím palce všem, ať všechno probíhá hladce tak, jak má ![]()
Holky,chci se zeptat.Zavádíte některá Utrogestan? Pokud ano,cítíte čípek ? Mě do včera přišlo,že si na něj sahám,že jsem uvnitř taková nateklá a včera večer a dnes ráno,jako bych ho tam neměla a bylo tam najednou spousta místa ![]()
Ahoj holky, já nemám dobrou zprávu…miminko je pomalejší a srdíčko mu buší pomalu. Uvidím za týden…, ale vidím to negativně, buď potratím, nebo ZT.
Jako že je menší??? Já jsem ještě neslyšela,že by tlouklo pomaleji,třeba jen spinkalo a tím pádem bylo pomalejší,ne??
![]()
Co blbneš tučnáková, prej se to později rozjede. v kolikátým tt jsi?? U nás taky včera slabý srdíčko, ale je. Žádnej smutek, chytli jste ho brzy, počkej příště. Kdy tě objednal? Pokud za 14 dní, bud v klidu.
![]()
Ahoj Dáši, to že necítíš cípek je správně. A to místo taky, jsem na tom stejně. ![]()
vandamara píše:
Ahoj Dáši, to že necítíš cípek je správně. A to místo taky, jsem na tom stejně.
Díky ,jsem ráda,že jsi to napsala ![]()
Pobrečim si, ale jsem realista, dal mi Utrouš…, dle pm 8+5, dle dnešního utz 6+1, opožďuje se, je pomalejší. Dle ovulace / pokud ji poznám /, bych měla být 7+0-5..... Jdu za týden. Doktor říkal, že vývoj a srdíčko tam je, ale pomalé. /60/. Ten týden nepřežiju.
Doktor říkal 50 na 50, že to vidí na budoucí zamlklé těhu…Ach jo
Moje kamarádka měla taky holku o 14 dnů pomalejší a ted je holce 18 ![]()