Objevení // únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
501
13.2.12 16:45

o já zatím nezvracím, ale každým dnem je mi hůř a hůř a mám pocit že zvracet brzo začnu. Taky mám hrozně citlivá prsa, nebo mi rostou, nebo já nevím. Prostě mám pocit, že mi překáží. Jo a taky žízeň a neuvěřitelná chuť na sladké. Jsem zvědavá co bude dál, a hlavně zítra na ultrazvuku… A v kolikátém týdnu holky jste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2410
13.2.12 21:27

já jsem v šestém týdnu a jsem objednaná k dr. na příští pátek. To už snad bude i se srdíčkem :srdce: . Špatně mi není a naštěstí ani v předchozím těhu nebylo - uff
To bych si nedovedla představit aby mi bylo blbě a kolem mě lítalo to moje tornádo. Teď je nemocnej a nemůžem ven, tak se plácáme doma a furt po mě skáče - po břiše :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
13.2.12 21:31

holky všem děkuju za podporu v předešlých dnech. Měli jste pravdu a vše je ok. Už máme dnes i srdíčko. více v podpisu… a držím pěsti, at si nemusíte projít tim peklem, co já. :hug: :hug: a píšu pro všechny můj nový poznatek. Bazální teplota i když krvácíte a bojíte se, že jste potratili se drží stále nahoře. Dnes jsem totiž i mamatest 10 měla už jen slabou čárku a s miminkem se předčasně rozloučila. jen ta teplota mě dávala naději. Teplota je rozhodující, testy nikoli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2410
13.2.12 21:36

Takže mám ještě pořád měřit? Zaítm jsem měřila, ale přemýšlím, že skončím. Nevím, ale po týhle informaci asi měřím dál??? :nevim:

Vandi samozřejmě moc gratuluji a je to super zpráva :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
14.2.12 07:05

Já teda teplotu nikdy neměřila, u doktora jsem taky zatím nebyla, jsem objednaná, ale podle ovu bych měla být v 25.dni, ale zřejmě se to počítá od posled. MS, takže podle jedný kalkulačky na netu mi to ukazuje, že jsem v 5 týdnu.. Tak uvidím, co až řekne doktor. Jinak Vandi super, že je vše v pořádku! :palec: Držím palce všem, ať všechno probíhá hladce tak, jak má :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6193
14.2.12 08:52

Holky,chci se zeptat.Zavádíte některá Utrogestan? Pokud ano,cítíte čípek ? Mě do včera přišlo,že si na něj sahám,že jsem uvnitř taková nateklá a včera večer a dnes ráno,jako bych ho tam neměla a bylo tam najednou spousta místa :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14688
14.2.12 10:23

Ahoj holky, já nemám dobrou zprávu…miminko je pomalejší a srdíčko mu buší pomalu. Uvidím za týden…, ale vidím to negativně, buď potratím, nebo ZT.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6193
14.2.12 10:35

Jako že je menší??? Já jsem ještě neslyšela,že by tlouklo pomaleji,třeba jen spinkalo a tím pádem bylo pomalejší,ne?? :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
14.2.12 10:36

Co blbneš tučnáková, prej se to později rozjede. v kolikátým tt jsi?? U nás taky včera slabý srdíčko, ale je. Žádnej smutek, chytli jste ho brzy, počkej příště. Kdy tě objednal? Pokud za 14 dní, bud v klidu. :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
14.2.12 10:38

Ahoj Dáši, to že necítíš cípek je správně. A to místo taky, jsem na tom stejně. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6193
14.2.12 10:39
vandamara píše:
Ahoj Dáši, to že necítíš cípek je správně. A to místo taky, jsem na tom stejně. :pankac:

Díky ,jsem ráda,že jsi to napsala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14688
14.2.12 11:20

Pobrečim si, ale jsem realista, dal mi Utrouš…, dle pm 8+5, dle dnešního utz 6+1, opožďuje se, je pomalejší. Dle ovulace / pokud ji poznám /, bych měla být 7+0-5..... Jdu za týden. Doktor říkal, že vývoj a srdíčko tam je, ale pomalé. /60/. Ten týden nepřežiju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14688
14.2.12 11:21

Jo a mám delší cyklus - 35.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14688
14.2.12 11:22

Doktor říkal 50 na 50, že to vidí na budoucí zamlklé těhu…Ach jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6193
14.2.12 11:33

Moje kamarádka měla taky holku o 14 dnů pomalejší a ted je holce 18 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí