Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojda,čekání je hrozné,ale třeba pro mě,když vím,že přirozeně to nepůjde a další // můžu najít jen při dalším IVF a za spoustu peněz je vidina katastrofální a když to 3× nyvyjde???Dalších 60 000.-kč a více nemáme
Potom je to teprve čekání ![]()
Ááááááááááááá Dáša se nám ozvala, teda ty mi dáváš, jak jste na tom??? Já ted začla zase malinko špinit,pobolívá mě bříško, tak doufám, že bude vše ok. Co u tebe????? Jsem napnutá celej den
vandamara píše: Ááááááááááááá Dáša se nám ozvala, teda ty mi dáváš, jak jste na tom??? Já ted začla zase malinko špinit,pobolívá mě bříško, tak doufám, že bude vše ok. Co u tebe????? Jsem napnutá celej den
V noci jsem se hrozně spotila,úplně durch,taky trošku špinim,ale hnědě a v noci mě bolelo břicho,dost.Jinak dobrý,občas mi je na
Jinak furt stejné a jak ty?VAN
tak to jsme na tom úúúplně stejně. Tak snad přečkáme do další kontroly. ty jdeš kdy? Já 27.2.
vandamara píše:
tak to jsme na tom úúúplně stejně. Tak snad přečkáme do další kontroly. ty jdeš kdy? Já 27.2.
Já 24 a 28.2.na gennet a k obvodní gyndařce
bettule píše:
To je stejně hrozné, jak člověk nemá nikdy pořádně klid. Nejdříve se bojíme, zda vůbec otěhotníme a kdy. Když už se to povede a najdeme ty vytoužené //, tak se zase bojíme, zda to přečká kritické 3 měsíce. Potom další měsíce…zda bude porod v pořádku a stále něco dokola. Já se hrozně těšila, až budu mít pozitivní test a nakonec tomu nemohu pořád uvěřit
Přesně tak, člověk ten klid prostě nemá. Já se pozitivního testu nemohla dočkat, taky už jsme to řešili přes Car, ale nakonec se nám zázrakem zadařilo bez jejich pomoci.
No asi i psychika hrála hodně svou roli..
Zítra jdu ke svýmu gyn. obvoďákovi, tak uvidíme, co uvidí
. Snad bude vše ok. Myslela jsem, že mě ještě budou chtít vidět v Caru, ale prý už ne. Že mám jít rovnou k tomu svýmu Dr., tak to mám aspoň kousek od baráku a nemusím courat do Phy.
Ahojky…zitra mame pred sebou kontrolu a zacinam mit obavy z cesty…mame to 170 km a snehu tu je vsude mrrrte… Ale snad si pojedeme pro dobre zpravy…
Cože? To budeš celý těhu dojíždět takovou dálku? To tě chci vidět na konci s pupkem sedět v autě 1,5hodiny- nezávidím.To jsi neuvažovala nad tím přejít k jinýmu dr. blíž?
Nene cele tehu ne… Jen pocatek… Byla jsem na ivf,tak si pohlidaji start a pak me predaji k moji gyndarce…
tak to jo. To už je mi jasný, držím palečky, ať to dobře dopadne ![]()
Moooooc diky..... Snad jo… Dneska se poprve duch na testu zmenil ve vyraznou // ,,dalnici,,
Holky, už je vám špatně? Kdy to začalo? Jsem v 5. týdnu a pořád na sobě nic necítím, můžu jíst všechno, smrady mi nevadí ![]()
Dámy založila jsem uzavřenou skupinu říjňátka 2012, tak kdo má vážný zájem se přidat, ozvěte se. Ale prosím jen vážné zájemkyně, které budou přispívat pravidelně!
Děkuji ![]()
Bony píše:
Dámy založila jsem uzavřenou skupinu říjňátka 2012, tak kdo má vážný zájem se přidat, ozvěte se. Ale prosím jen vážné zájemkyně, které budou přispívat pravidelně!
Děkuji
ráda se přidám ![]()