Objevení // únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6193
15.2.12 12:59

Ahojda,čekání je hrozné,ale třeba pro mě,když vím,že přirozeně to nepůjde a další // můžu najít jen při dalším IVF a za spoustu peněz je vidina katastrofální a když to 3× nyvyjde???Dalších 60 000.-kč a více nemáme :(Potom je to teprve čekání :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
15.2.12 13:03

Ááááááááááááá Dáša se nám ozvala, teda ty mi dáváš, jak jste na tom??? Já ted začla zase malinko špinit,pobolívá mě bříško, tak doufám, že bude vše ok. Co u tebe????? Jsem napnutá celej den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6193
15.2.12 13:05
vandamara píše: Ááááááááááááá Dáša se nám ozvala, teda ty mi dáváš, jak jste na tom??? Já ted začla zase malinko špinit,pobolívá mě bříško, tak doufám, že bude vše ok. Co u tebe????? Jsem napnutá celej den

V noci jsem se hrozně spotila,úplně durch,taky trošku špinim,ale hnědě a v noci mě bolelo břicho,dost.Jinak dobrý,občas mi je na :poblion: Jinak furt stejné a jak ty?VAN

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
15.2.12 13:08

tak to jsme na tom úúúplně stejně. Tak snad přečkáme do další kontroly. ty jdeš kdy? Já 27.2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6193
15.2.12 13:09
vandamara píše:
tak to jsme na tom úúúplně stejně. Tak snad přečkáme do další kontroly. ty jdeš kdy? Já 27.2.

Já 24 a 28.2.na gennet a k obvodní gyndařce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
15.2.12 15:26
bettule píše:
To je stejně hrozné, jak člověk nemá nikdy pořádně klid. Nejdříve se bojíme, zda vůbec otěhotníme a kdy. Když už se to povede a najdeme ty vytoužené //, tak se zase bojíme, zda to přečká kritické 3 měsíce. Potom další měsíce…zda bude porod v pořádku a stále něco dokola :). Já se hrozně těšila, až budu mít pozitivní test a nakonec tomu nemohu pořád uvěřit :)

Přesně tak, člověk ten klid prostě nemá. Já se pozitivního testu nemohla dočkat, taky už jsme to řešili přes Car, ale nakonec se nám zázrakem zadařilo bez jejich pomoci. :) No asi i psychika hrála hodně svou roli..
Zítra jdu ke svýmu gyn. obvoďákovi, tak uvidíme, co uvidí :) . Snad bude vše ok. Myslela jsem, že mě ještě budou chtít vidět v Caru, ale prý už ne. Že mám jít rovnou k tomu svýmu Dr., tak to mám aspoň kousek od baráku a nemusím courat do Phy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14688
15.2.12 15:40

Já jdu na ko 21.2.2012.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1873
15.2.12 20:29

Ahojky…zitra mame pred sebou kontrolu a zacinam mit obavy z cesty…mame to 170 km a snehu tu je vsude mrrrte… Ale snad si pojedeme pro dobre zpravy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2410
15.2.12 20:34

Cože? To budeš celý těhu dojíždět takovou dálku? To tě chci vidět na konci s pupkem sedět v autě 1,5hodiny- nezávidím.To jsi neuvažovala nad tím přejít k jinýmu dr. blíž?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1873
15.2.12 20:36

Nene cele tehu ne… Jen pocatek… Byla jsem na ivf,tak si pohlidaji start a pak me predaji k moji gyndarce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2410
15.2.12 20:38

tak to jo. To už je mi jasný, držím palečky, ať to dobře dopadne :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1873
15.2.12 20:40

Moooooc diky..... Snad jo… Dneska se poprve duch na testu zmenil ve vyraznou // ,,dalnici,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4969
15.2.12 21:33

Holky, už je vám špatně? Kdy to začalo? Jsem v 5. týdnu a pořád na sobě nic necítím, můžu jíst všechno, smrady mi nevadí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2410
15.2.12 21:38

Dámy založila jsem uzavřenou skupinu říjňátka 2012, tak kdo má vážný zájem se přidat, ozvěte se. Ale prosím jen vážné zájemkyně, které budou přispívat pravidelně!
Děkuji :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
16.2.12 08:06
Bony píše:
Dámy založila jsem uzavřenou skupinu říjňátka 2012, tak kdo má vážný zájem se přidat, ozvěte se. Ale prosím jen vážné zájemkyně, které budou přispívat pravidelně!
Děkuji :potlesk:

ráda se přidám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí