Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Taky už asi tři dny špiním. Celkem se bojím, protože když jsme naposledy začala po pozitivním testu špinit, tak to bylo do týdne pryč. ![]()
ledulaz píše:
Ja ted do utery taky spinila ( cca 9 dnu) a snad pry to obcas tak byva… Kamaradka mi uzasne zvedla naladu se svym vysvetlenim: ,,to vis… Prcek si tam uklizi a hazi to ven lopatou… Vzdyt tam bude skoro 9 mesicu!!!,,
To HCG po třech dnech tak vysoké???
dagmariana píše:ledulaz píše:To HCG po třech dnech tak vysoké???
Ja ted do utery taky spinila ( cca 9 dnu) a snad pry to obcas tak byva… Kamaradka mi uzasne zvedla naladu se svym vysvetlenim: ,,to vis… Prcek si tam uklizi a hazi to ven lopatou… Vzdyt tam bude skoro 9 mesicu!!!,,
Nene..UZ jsem to opravila,byl to preklep… Ale stejne mam trosinku obavy,jestli to neni malo…
ledulaz píše:dagmariana píše:Nene..UZ jsem to opravila,byl to preklep… Ale stejne mam trosinku obavy,jestli to neni malo…ledulaz píše:To HCG po třech dnech tak vysoké???
Myslím,že je to moc dobrý ![]()
Keeez by… asi me mate to,ze mam ty kontroly tak casto za sebou… Oni me hlidaji,protoze ta prvni hodnota pry byla hranicni a spis to vypadalo spatne… Ale jsem desne rada… A modlim se,aby to tak slo i dal… A jak se citis ty? Ja uz jsem ted v poho,ale ted do utery mi bylo docela blbe…
Ahoj,jsem tady právě čerstvě nová
) už přes rok se snažíme o první mimi,min.rok se těhotenství ukončilo samo v úplným začátku(stačila jsem si ho nechat akorát potrvdit po týdnu vynechání menses z krve a do 4 dní špinění a …no nevyšlo to)tento měsíc jsem 4 dny před termínem menses testla a vyšel slabý duch ,dnes již //
mám strach a modlím se ,aby to vyšlo..říkám si ,že se snad nezopakuje stejná věc 2×..takže jsem se rozhodla k Vám přidat ..třeba mi to pomůže myslet pozitivně.Dítě si přejeme.Andrea
..jinak testila jsem se dopředu takhle poprvé..byli jsme min týden lyžovat a od pátku večera jsem zvracela..cesta autobusem zpět do Čr byla zvláštní..žaludek na vodě a to přetrvalo až do úterka..říkala jsem si že to není normální,buďto chřipka,nebo se to povedlo..nechci to zakřiknout:o/
Tak tichucko gratuluju… Abychom to nezaplasily… Hlavne klid… Nic netahat a nedelat,at.ma moznost se bublinka v tobe poradne zabydlet!!! A drzim pesticky… Ja teda zatim jeste nezvracela /nastesti/ ale jinak mam za sebou asi 9 dni spineni a docela velkych jakoby menstruacnich bolesti briska a podbrisku… U me je to ale malinko jinak diky ivf a hormonum…tak kdyby nahodou,tak neplas a nestresuj…skoc si radsi ke svymu gyn.
Děkuji..víš mám takovou tu skrytou radost..dnes mám termín menses,ale říkám si že čárky na testu by mohly být jasný:o) při předchozím jsem neměla žádné příznaky a odešlo,tak klidně budu zvracet
) jen když to bude v pořádku..doktorovi zavolám v příštím týdnu a uvidím co mi řekne ,je moc fajn..byla bych pravda klidnější mít potvrzené těhu z krve..víc se mnou teď stejně nezmůže je to čerstvý,takže podle mě nemá smysl ani ultrazvuk..
Jo tak to mi povidej… Ja se taky bojim tesit… Takze vim o cem pises… Kazdou kontrolu prochazim jako dalsi metu… Jsem hrozne rada,ze si vzdy odvezu dobre zpravy a snad to tak bude i dal…
Budu ti drzet pesticky a hlavne pak dej vedet…jsem zvedava aj za tebe…
co vy na to ? Dnes 17.2. mám termín menses.A.( ducha ze 14.2. nepřidám jelikož fakt nejde vyfotit,ale byl:o)
Já tobě taky! doufám,že se tady budeme potkávat do té doby ,než si budeme přeposílat fotky miminek
)..přede mnou je ještě spousta met,které ty už máš za sebou,ale budu věřit,že je všechny „dáme“!!