Objevení // únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1993
16.2.12 16:54

Taky už asi tři dny špiním. Celkem se bojím, protože když jsme naposledy začala po pozitivním testu špinit, tak to bylo do týdne pryč. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6193
16.2.12 17:38
ledulaz píše:
Ja ted do utery taky spinila ( cca 9 dnu) a snad pry to obcas tak byva… Kamaradka mi uzasne zvedla naladu se svym vysvetlenim: ,,to vis… Prcek si tam uklizi a hazi to ven lopatou… Vzdyt tam bude skoro 9 mesicu!!!,,

To HCG po třech dnech tak vysoké???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1873
16.2.12 19:45
dagmariana píše:
ledulaz píše:
Ja ted do utery taky spinila ( cca 9 dnu) a snad pry to obcas tak byva… Kamaradka mi uzasne zvedla naladu se svym vysvetlenim: ,,to vis… Prcek si tam uklizi a hazi to ven lopatou… Vzdyt tam bude skoro 9 mesicu!!!,,

Nene..UZ jsem to opravila,byl to preklep… Ale stejne mam trosinku obavy,jestli to neni malo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6193
16.2.12 20:04
ledulaz píše:
dagmariana píše:
ledulaz píše:
Nene..UZ jsem to opravila,byl to preklep… Ale stejne mam trosinku obavy,jestli to neni malo…

Myslím,že je to moc dobrý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1873
16.2.12 20:10
Myslím,že je to moc dobrý :)

Keeez by… asi me mate to,ze mam ty kontroly tak casto za sebou… Oni me hlidaji,protoze ta prvni hodnota pry byla hranicni a spis to vypadalo spatne… Ale jsem desne rada… A modlim se,aby to tak slo i dal… A jak se citis ty? Ja uz jsem ted v poho,ale ted do utery mi bylo docela blbe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a77
4263
17.2.12 08:18

Ahoj,jsem tady právě čerstvě nová :o) už přes rok se snažíme o první mimi,min.rok se těhotenství ukončilo samo v úplným začátku(stačila jsem si ho nechat akorát potrvdit po týdnu vynechání menses z krve a do 4 dní špinění a …no nevyšlo to)tento měsíc jsem 4 dny před termínem menses testla a vyšel slabý duch ,dnes již // :dance: mám strach a modlím se ,aby to vyšlo..říkám si ,že se snad nezopakuje stejná věc 2×..takže jsem se rozhodla k Vám přidat ..třeba mi to pomůže myslet pozitivně.Dítě si přejeme.Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a77
4263
17.2.12 08:22

..jinak testila jsem se dopředu takhle poprvé..byli jsme min týden lyžovat a od pátku večera jsem zvracela..cesta autobusem zpět do Čr byla zvláštní..žaludek na vodě a to přetrvalo až do úterka..říkala jsem si že to není normální,buďto chřipka,nebo se to povedlo..nechci to zakřiknout:o/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1873
17.2.12 08:43

Tak tichucko gratuluju… Abychom to nezaplasily… Hlavne klid… Nic netahat a nedelat,at.ma moznost se bublinka v tobe poradne zabydlet!!! A drzim pesticky… Ja teda zatim jeste nezvracela /nastesti/ ale jinak mam za sebou asi 9 dni spineni a docela velkych jakoby menstruacnich bolesti briska a podbrisku… U me je to ale malinko jinak diky ivf a hormonum…tak kdyby nahodou,tak neplas a nestresuj…skoc si radsi ke svymu gyn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a77
4263
17.2.12 08:51

Děkuji..víš mám takovou tu skrytou radost..dnes mám termín menses,ale říkám si že čárky na testu by mohly být jasný:o) při předchozím jsem neměla žádné příznaky a odešlo,tak klidně budu zvracet :o) jen když to bude v pořádku..doktorovi zavolám v příštím týdnu a uvidím co mi řekne ,je moc fajn..byla bych pravda klidnější mít potvrzené těhu z krve..víc se mnou teď stejně nezmůže je to čerstvý,takže podle mě nemá smysl ani ultrazvuk..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1873
17.2.12 09:13

Jo tak to mi povidej… Ja se taky bojim tesit… Takze vim o cem pises… Kazdou kontrolu prochazim jako dalsi metu… Jsem hrozne rada,ze si vzdy odvezu dobre zpravy a snad to tak bude i dal…

Budu ti drzet pesticky a hlavne pak dej vedet…jsem zvedava aj za tebe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a77
4263
17.2.12 09:20

moje testíky

co vy na to ? Dnes 17.2. mám termín menses.A.( ducha ze 14.2. nepřidám jelikož fakt nejde vyfotit,ale byl:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a77
4263
17.2.12 09:26

Já tobě taky! doufám,že se tady budeme potkávat do té doby ,než si budeme přeposílat fotky miminek :o)..přede mnou je ještě spousta met,které ty už máš za sebou,ale budu věřit,že je všechny „dáme“!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1873
17.2.12 09:41

A mrkni na moje testovani…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6193
17.2.12 10:01

Holky,bude to vše OK,věřte těm prdolkům,já jim, taky věřím :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a77
4263
17.2.12 10:10

..ty jo je to fakt zázrak vidět ,jak sílí,že ?..nádhera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...