Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky Vandamara
No to je právě, že ty hodnoty nevím a proto i nervuju
Dr. mi jen řekla, že jsou ty hodnoty hraniční (slabě pozitivní)asi na hraně s mimoděložním těhotenstvím bylo myšleno? nevím
a v pátek mám dojít zase na krev. A ještě mě stresuje, že jsem dnes ráno zas testovala a čárka stejná jako před 2 dny, možná kapičku zřetelnější a to mám dnes 7.den zpoždění, jiné holky mají úplné dálnice ![]()
Tobě to také dr říkal, když jsi byla na krev?
JJ říkal, a oni hodnoty nejdou posoudit jestli je momoděložní, nebo ne. Některá má mimoděložní a hodnoty stoupaj normálně a některým pomalu. Ale ty jsi opravdu nazačátku, u tebe budou nízké. Já mimoděložní těhu měla jednou a měla jsem saaakra velké bolesti v podbřišku. Jsem lezla po zdi a měla jsem i teplotu. Ted mě chtěli zavřít do nemocnice, právě pro podezření mimoděložního a já podepsala reverz. To totiž fakt poznáš, že to není ok. Já měla při mimoděložním hcg 627 nebo 927, už nevím přesně a to v šestým týdnu. U tebe tyto hodnoty budou až tak za pár dní. Můžeš je mít i nižší, já juknu po tabulce a dám ti jí sem
No ty bolesti jsem měla také ale největší předevčírem, to jsem také málem lezla po zdi ale včera už ustupovaly a dnes zatím vůbec, ale teplotu nemám, nešpiním, nekrvácím. Podvědomě cítím, že je vše ok ale radši se nechám ujistit. Vážně jsi mi dodala trochu pozitivního myšlení, moc děkuji
![]()
já při mimoděložním slabě krvácela už pár dní po zmeškané MS. A jinak v normál těhu jsou bolesti bříška normál, trochu silnější než při ms. Ale třeba já nikdy o ms bolestech nevěděla. Ted jsem si to užila až až
dnes jsem 7+1 a je po bolestech… jen semtam špinim, ale mimčo je ok. Kup si magnesko v lekárně a budeš mit po bolestech taky. To zklidnuje bolest při roztahování dělohy.
Tak to ještě dnes skočím do lékárny budu se modlit ať hcg jde nahoru ![]()
vierra píše:
Ahojky VandamaraNo to je právě, že ty hodnoty nevím a proto i nervuju
Dr. mi jen řekla, že jsou ty hodnoty hraniční (slabě pozitivní)asi na hraně s mimoděložním těhotenstvím bylo myšleno? nevím
a v pátek mám dojít zase na krev. A ještě mě stresuje, že jsem dnes ráno zas testovala a čárka stejná jako před 2 dny, možná kapičku zřetelnější a to mám dnes 7.den zpoždění, jiné holky mají úplné dálnice
Tobě to také dr říkal, když jsi byla na krev?
Ja mela prvni vysledky taky jen tesne nad hranici… Neco jsem nekde cetla o tom,ze kdyz mas do 50 jednotek,tak je test negativni… A ja mela 58… Tak jsme dopichavali prubezne agolutin a neofollin… 2. kontrola uz 300 a pri 3. uz 900… Takze snad bude vse ok a doktorka se sama priznala,ze v to malem ani nedoufala…
Dám určitě vědět
Ahoj ledulaz
tak možná to mám trošku podobné jako ty, tak budu doufat a hcg snad do pátku poroste. Nejhorší je vždy čekat na ty výsledky ty 2 hodiny mi vždy připadají jak 2 roky
To samé bylo včera, měla jsem volat po 2h a když jsem volala, tak vysledky ještě nebyly, volám po hodině, tak Dr. byla obědě volala jsem po další hodině tak jim spadla síť. Musela jsem se smát i když jsem byla nervy…říkala jsem si, že asi ten výsledek nemám znát ![]()
vierra píše:
Dám určitě vědětAhoj ledulaz
tak možná to mám trošku podobné jako ty, tak budu doufat a hcg snad do pátku poroste. Nejhorší je vždy čekat na ty výsledky ty 2 hodiny mi vždy připadají jak 2 roky
To samé bylo včera, měla jsem volat po 2h a když jsem volala, tak vysledky ještě nebyly, volám po hodině, tak Dr. byla obědě volala jsem po další hodině tak jim spadla síť. Musela jsem se smát i když jsem byla nervy…říkala jsem si, že asi ten výsledek nemám znát
Tak budu drzet pesticky… S tim cekanim to znam… Od 8 rano vzdycky vydrzet do 13:00 je k nevydrzeni…
Ahojky maminy, tak jsem dnes 7+4, jsem po kontrole u doktora. Dostala jsem už průkazku. Měříme 1,20 cm a hezky nám bije srdíčko
. Doufejme, že je vše oki ![]()
tak děvčátka: dnes první UTZ - 7,5mm fazolka - doufám, že to bude silný jedinec a udrží se ![]()
bettule: gratulace! my si na to
ještě 14 dní počkáme, ale i tak z naší fazolky máme zatím radost ![]()