Objevení // únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
372
21.2.12 08:48

Ahojky Vandamara :-)No to je právě, že ty hodnoty nevím a proto i nervuju :-( Dr. mi jen řekla, že jsou ty hodnoty hraniční (slabě pozitivní)asi na hraně s mimoděložním těhotenstvím bylo myšleno? nevím :-( a v pátek mám dojít zase na krev. A ještě mě stresuje, že jsem dnes ráno zas testovala a čárka stejná jako před 2 dny, možná kapičku zřetelnější a to mám dnes 7.den zpoždění, jiné holky mají úplné dálnice :think:
Tobě to také dr říkal, když jsi byla na krev?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
21.2.12 08:49

Jee hned se cítím aspoň trošičku lépe :-) děkuji za podporu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
21.2.12 08:55

JJ říkal, a oni hodnoty nejdou posoudit jestli je momoděložní, nebo ne. Některá má mimoděložní a hodnoty stoupaj normálně a některým pomalu. Ale ty jsi opravdu nazačátku, u tebe budou nízké. Já mimoděložní těhu měla jednou a měla jsem saaakra velké bolesti v podbřišku. Jsem lezla po zdi a měla jsem i teplotu. Ted mě chtěli zavřít do nemocnice, právě pro podezření mimoděložního a já podepsala reverz. To totiž fakt poznáš, že to není ok. Já měla při mimoděložním hcg 627 nebo 927, už nevím přesně a to v šestým týdnu. U tebe tyto hodnoty budou až tak za pár dní. Můžeš je mít i nižší, já juknu po tabulce a dám ti jí sem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
21.2.12 08:56
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
21.2.12 09:00

No ty bolesti jsem měla také ale největší předevčírem, to jsem také málem lezla po zdi ale včera už ustupovaly a dnes zatím vůbec, ale teplotu nemám, nešpiním, nekrvácím. Podvědomě cítím, že je vše ok ale radši se nechám ujistit. Vážně jsi mi dodala trochu pozitivního myšlení, moc děkuji :hug: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
21.2.12 09:04

já při mimoděložním slabě krvácela už pár dní po zmeškané MS. A jinak v normál těhu jsou bolesti bříška normál, trochu silnější než při ms. Ale třeba já nikdy o ms bolestech nevěděla. Ted jsem si to užila až až :-D dnes jsem 7+1 a je po bolestech… jen semtam špinim, ale mimčo je ok. Kup si magnesko v lekárně a budeš mit po bolestech taky. To zklidnuje bolest při roztahování dělohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
21.2.12 09:09

Tak to ještě dnes skočím do lékárny budu se modlit ať hcg jde nahoru :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
21.2.12 09:33

držím pěsti a v pátek dej vědět :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1873
21.2.12 10:16
vierra píše:
Ahojky Vandamara :-)No to je právě, že ty hodnoty nevím a proto i nervuju :-( Dr. mi jen řekla, že jsou ty hodnoty hraniční (slabě pozitivní)asi na hraně s mimoděložním těhotenstvím bylo myšleno? nevím :-( a v pátek mám dojít zase na krev. A ještě mě stresuje, že jsem dnes ráno zas testovala a čárka stejná jako před 2 dny, možná kapičku zřetelnější a to mám dnes 7.den zpoždění, jiné holky mají úplné dálnice :think:
Tobě to také dr říkal, když jsi byla na krev?

Ja mela prvni vysledky taky jen tesne nad hranici… Neco jsem nekde cetla o tom,ze kdyz mas do 50 jednotek,tak je test negativni… A ja mela 58… Tak jsme dopichavali prubezne agolutin a neofollin… 2. kontrola uz 300 a pri 3. uz 900… Takze snad bude vse ok a doktorka se sama priznala,ze v to malem ani nedoufala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
21.2.12 10:57

Dám určitě vědět :) Ahoj ledulaz :-) tak možná to mám trošku podobné jako ty, tak budu doufat a hcg snad do pátku poroste. Nejhorší je vždy čekat na ty výsledky ty 2 hodiny mi vždy připadají jak 2 roky :-)To samé bylo včera, měla jsem volat po 2h a když jsem volala, tak vysledky ještě nebyly, volám po hodině, tak Dr. byla obědě volala jsem po další hodině tak jim spadla síť. Musela jsem se smát i když jsem byla nervy…říkala jsem si, že asi ten výsledek nemám znát :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1873
21.2.12 11:13
vierra píše:
Dám určitě vědět :) Ahoj ledulaz :-) tak možná to mám trošku podobné jako ty, tak budu doufat a hcg snad do pátku poroste. Nejhorší je vždy čekat na ty výsledky ty 2 hodiny mi vždy připadají jak 2 roky :-)To samé bylo včera, měla jsem volat po 2h a když jsem volala, tak vysledky ještě nebyly, volám po hodině, tak Dr. byla obědě volala jsem po další hodině tak jim spadla síť. Musela jsem se smát i když jsem byla nervy…říkala jsem si, že asi ten výsledek nemám znát :lol:

Tak budu drzet pesticky… S tim cekanim to znam… Od 8 rano vzdycky vydrzet do 13:00 je k nevydrzeni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
22.2.12 10:57

Ahojky maminy, tak jsem dnes 7+4, jsem po kontrole u doktora. Dostala jsem už průkazku. Měříme 1,20 cm a hezky nám bije srdíčko :srdce: . Doufejme, že je vše oki :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6193
22.2.12 12:20

Super a gratuluji k srdíčku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
22.2.12 12:46

tak děvčátka: dnes první UTZ - 7,5mm fazolka - doufám, že to bude silný jedinec a udrží se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
22.2.12 12:47

bettule: gratulace! my si na to :srdce: ještě 14 dní počkáme, ale i tak z naší fazolky máme zatím radost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí