Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
gratuluji všem a potřebuji velkou radu ![]()
Včera večer při sprchování jsem měla vevnitř trochu krve a dva dny před tím jsem trochu špinila - vždycky jenom odpoledne. Včera mě ta trocha krve hodně vyděsila. V noci mě bolelo břicho (ale nevím jestli od nervů nebo něčeho jiného). No a dnes se nemůžu vůbec dovolat doktorce a jsem z toho mimo. Na prohlídku jsem objednaná až na příští středu - měla bych být dle PM v 7tt.
Jinak dnes ráno je mě blbě, zvracela jsem a nemlžu se na nic soustředit … ![]()
To určitě nic nebude,neboj.
Co zkusit zajet do nemocnice,tam ti udělají ultrazvuk a budeš vědět víc.Já při prvním těhotenství jsem to měla taky tak a nakonec se mi narodil zdravý kluk ![]()
včera jsem taky špinila a jela jsem ráno do nemocnice, protože můj gyn. tam nebyl, neměj strach a běž někam jinam nebo k ni vezme tě hned
Bony píše:
Dámy založila jsem uzavřenou skupinu říjňátka 2012, tak kdo má vážný zájem se přidat, ozvěte se. Ale prosím jen vážné zájemkyně, které budou přispívat pravidelně!
Děkuji
Můžu se taky přidat? ![]()
Holky děkuji za utěšení, taky doufám že to nic nebude. Jdu jí ještě zkusit jednou zavolat a pak se tam rozjedu…když tam nebude tak snad bude mít záskok nebo zkusím nemocnici. Je to teď hloupá otázka, ale ani nevím kam v nemocnici vyrazit - tam je nějaká gyn. ambulance nebo tak něco ??? Já naštěstí tam ještě nikdy nebyla a tak nevím jak to chodí. ![]()
Bony píše:
Dámy založila jsem uzavřenou skupinu říjňátka 2012, tak kdo má vážný zájem se přidat, ozvěte se. Ale prosím jen vážné zájemkyně, které budou přispívat pravidelně!
Děkuji
Taky bych se ráda přidala ![]()
Jinak já špinim furt,hnědě,mám na vložce ,prý je to normální,ale příjemnémi to není,furt hlídám,jestli se neobjeví krev.Nevím odkud to je
![]()
sisinkaa píše:
Holky děkuji za utěšení, taky doufám že to nic nebude. Jdu jí ještě zkusit jednou zavolat a pak se tam rozjedu…když tam nebude tak snad bude mít záskok nebo zkusím nemocnici. Je to teď hloupá otázka, ale ani nevím kam v nemocnici vyrazit - tam je nějaká gyn. ambulance nebo tak něco ??? Já naštěstí tam ještě nikdy nebyla a tak nevím jak to chodí.
jj nějak tak se to jmenuje ![]()
chelsea001 píše:sisinkaa píše:jj nějak tak se to jmenuje
Holky děkuji za utěšení, taky doufám že to nic nebude. Jdu jí ještě zkusit jednou zavolat a pak se tam rozjedu…když tam nebude tak snad bude mít záskok nebo zkusím nemocnici. Je to teď hloupá otázka, ale ani nevím kam v nemocnici vyrazit - tam je nějaká gyn. ambulance nebo tak něco ??? Já naštěstí tam ještě nikdy nebyla a tak nevím jak to chodí.
A nebo rovnou do porodnice,to bude lepší
Holky, tak právě jsem se vrátila od doktorky - jela jsem ke své, ale ta má dovču, tak jsem skončila u paní doktorky, která ji zastupuje - byla hodně milá, tak se mě ulevilo, že mě nevyhodila hned ode dveří … No a nakonec jsem poprvé viděla mimčo i se srdíčkem
Mám hroznou radost, že je vše v pořádku a doufám, že to vydrží v pořádku až do konce. To včerejší krvácení prý mohla být jenom nějaká cévka, nebo něco takového, ale nedokázala mě říct co, protože tam nic zvláštního nemám. Moc Vám děkuju za podporu ![]()
Ja ted do utery taky spinila ( cca 9 dnu) a snad pry to obcas tak byva… Kamaradka mi uzasne zvedla naladu se svym vysvetlenim: ,,to vis… Prcek si tam uklizi a hazi to ven lopatou… Vzdyt tam bude skoro 9 mesicu!!!,,