Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ledulaz píše:Martina34 píše:za me teda klobouk dolu a velka gratulace… 13 let snazeni,to uz je hodne,tak fuj fuj fuj,at je vse ok… Myslis,ze zabrala zmena CARu?
Ahoj holky mohu se k vám přidat?Po 2.ivf a 13ti letům snažení jsem se také dočkala vytoužených //..dnes jsem 5+5
ahoj moc ti děkuju
!myslím že zabralo skutečně hodně věcí - lázně,akupunktura,výpověď v práci,pejsek,sklidnění a samozřejmě změna caru.Naprosto nesrovnatelný s tím kam jsem chodila před tím,také jiné léky,o třetinu méně léků,zkrátka bylo to celý jiný..
ledulaz píše:Martina34 píše:za me teda klobouk dolu a velka gratulace… 13 let snazeni,to uz je hodne,tak fuj fuj fuj,at je vse ok… Myslis,ze zabrala zmena CARu?
Ahoj holky mohu se k vám přidat?Po 2.ivf a 13ti letům snažení jsem se také dočkala vytoužených //..dnes jsem 5+5
jinak jak jsi na tom ty?kolikátý jsi týden?
Ja bych mela dneska podle posl. MS 6+1 a v pondeli jedu na kontrolu… Poprve na ultrazvuk…a snad uz bude aj srdicko…
ledulaz píše:jinak jak jsi na tom ty?kolikátý jsi týden? Ja bych mela dneska podle posl. MS 6+1 a v pondeli jedu na kontrolu… Poprve na ultrazvuk…a snad uz bude aj srdicko…
Budu držet palečky já když byla byla 6+3 a
bylo
tak držím všechny palečky co mám ![]()
ledulaz píše:
Moc dekuju..... Vsak v pondeli dam vedet…
tak moc držím pěsti aby bylo srdíčko,myslím že bude ![]()
Ahoj, ráda se přidám do uzavřené skupiny říjňátka 2012, Jak se to dělá? Káča
Ale asi neuneumrelo,ale jsme v uzavrene skupine a kdyz budes chtit mezi nas,tak pisni zpravu Bony;-)