Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Veriiiim… U nas je to mega bojovnicek… Nebo bojovnice… To se uvidiiii;-)
ahoj holky, tak jsem zase tady, všem přeju, aby to vyšlo, a77 taky zatim tichounce gratuluji a věřím, že bude vše ok. U nás vše při starém. Bolesti levého vaječníku, včera dost silné, dnes jen slabší a stále špinim. Dr mi řekl, at se toho nelekám, ale ten pocit, že se to pokazí tady stále je. Utrogestan jsem přestala zavádět a radši ho polikám, páč jsem se dočetla, že to špinění způsobuje někdy i on. Ale špinim zatim furt. Jediný co je divný je, že to není ani na jednu slipovku denně, je to hlavně vevnitř, ale světlé. Tak snad nám srdíčko už krásně rychle tluče a můžu říct, ža se toho 27.2. asi nedočkám.
vandamara píše:
ahoj holky, tak jsem zase tady, všem přeju, aby to vyšlo, a77 taky zatim tichounce gratuluji a věřím, že bude vše ok. U nás vše při starém. Bolesti levého vaječníku, včera dost silné, dnes jen slabší a stále špinim. Dr mi řekl, at se toho nelekám, ale ten pocit, že se to pokazí tady stále je. Utrogestan jsem přestala zavádět a radši ho polikám, páč jsem se dočetla, že to špinění způsobuje někdy i on. Ale špinim zatim furt. Jediný co je divný je, že to není ani na jednu slipovku denně, je to hlavně vevnitř, ale světlé. Tak snad nám srdíčko už krásně rychle tluče a můžu říct, ža se toho 27.2. asi nedočkám.
ahoj,děkuji za tichou gratulaci..já se modlím,aby to byla pravda a hlavně v pořádku..já mám před sebou ještě všechno..nejdřív objednat se k doktorovi na odběr krve a z ní potvrzenou hodnotu hcg..a ultrazvuk..na ten si asi počkám ještě..dnes jsem měla mít termín menst. ale testila jsem dopředu ,ale jen že mě donutila pro mě neznámá situace zvracení a pak žaludek na vodě..říkám si ,že když ty čárky jsou už před termínem..to by bylo ,aby nebylo..kdy by jste holky volaly ohledně odberu krve dr? příští týden je brzo ,že ? já vím..4-5 dní po vynechání to mě bude mít za blázna,že?
Asi bych jeste pockala… Ale to ti nebrani v prubezne kontrole testama… Budes vedet,jestli tam // stale jsou… Ja se od toho hodne odpichovala…psychicky… Cim silnejsi byl duch,tim jsem se na kontrolu tesila…
dagmariana píše:
Já už netestuju…prostě čekám na ultrazvuk
to je kráása dvojčátka..moc gratuluju!!
ledulaz píše:
Asi bych jeste pockala… Ale to ti nebrani v prubezne kontrole testama… Budes vedet,jestli tam // stale jsou… Ja se od toho hodne odpichovala…psychicky… Cim silnejsi byl duch,tim jsem se na kontrolu tesila…
kdy by jsem se tade měla asi tak objednat ? ![]()
vandamara píše:
moc gratuluju!..i přes krvácení všechno v pořádku ,tak to už bude všechno špatný za tebou a hezký před tebou
)!
a77 píše:ledulaz píše:kdy by jsem se tade měla asi tak objednat ?
No jestli ted mas termin MS, tak pocitej ode dne zacatku te prvni menstruace a az dojdes k cca 6. tydnu,tak uz by melo byt i srdicko videt… Jinak nevim podle ceho ti poradit… Jestli ti bude stacit znat hodnotu hcg z krve,tak na 5. tydnu bych si asi trapne nepripadala… Kazda snazilka na to ceka jako na smilovani a doktori to urco pochopi…
ledulaz píše:a77 píše:No jestli ted mas termin MS, tak pocitej ode dne zacatku te prvni menstruace a az dojdes k cca 6. tydnu,tak uz by melo byt i srdicko videt… Jinak nevim podle ceho ti poradit… Jestli ti bude stacit znat hodnotu hcg z krve,tak na 5. tydnu bych si asi trapne nepripadala… Kazda snazilka na to ceka jako na smilovani a doktori to urco pochopi…ledulaz píše:kdy by jsem se tade měla asi tak objednat ?
díky za názor ,radu i podporu v jednom:o)tak to mám krušných pár dní před sebou
))prostě nezavolám dříve než,týden po vynechané ms..no to bude krušný ještě ,že me zbylo pár testů
)
Tohle je rozumny, stejne to neuspechas… Hlavne drzim pesticky,at to tam je a at se dari!!!!
Taky jsem to spěchala a utíkala včera k dr, ale nebylo nic vidět. říkala jen, že je to nateklý (nebo tak něco). No jsem zvědavá jestli to tentokrát vyjde. Když byl můj chlap asi před dvěma lety na spermiogramu, tak mu řekli že jedině přes umělý - to mu řekli v pondělí a já si v úterý udělala test který byl pozitivní. Ale tenkrát to nevyšlo. Dr říkala že to nemuselo být ani oplozený. No a tak teď čekám, jestli se to náhodou nepodaří i bez toho IVF.
Kačka1977 píše:
Taky jsem to spěchala a utíkala včera k dr, ale nebylo nic vidět. říkala jen, že je to nateklý (nebo tak něco). No jsem zvědavá jestli to tentokrát vyjde. Když byl můj chlap asi před dvěma lety na spermiogramu, tak mu řekli že jedině přes umělý - to mu řekli v pondělí a já si v úterý udělala test který byl pozitivní. Ale tenkrát to nevyšlo. Dr říkala že to nemuselo být ani oplozený. No a tak teď čekám, jestli se to náhodou nepodaří i bez toho IVF.
ahoj,a teď máš zase pozitivní test ?
) já se testila dopředu,jelikož mě bylo dost nevolno už od min pátku.(dnes jsem měla mít termín menst.) a v úterý už byl duch a od středy čárky sílí..modlím se min rok to odešlo jaksi samo (červen) a od té doby nic až teď..bylo by to naše první..jsem taky 77 ročník
)
tak se modlím..tiše
Pozitiv testy mám už od úterý a od začátku celkem silné//-ráno i odpoledne. Mens jsem měla mít zhruba o víkendu, nicméně vždycky před tím začnu špinit a pak to přichází - i tentokrát jsem začla a místo příchodu nic, tak jsem nevydržela a testla jsem se. Mimochodem - na začátku února jsem absolvovala závody na čtyřkolkách - takže si myslím, že kdyby se to nemělo urdžet tak už je to pryč. Doufám teda, že budeme mít malýho čtyřkokáře ![]()
Jinak - při minulém těhu jsem byla hned od začátu protivná (a to i sama sobě) a navalovalo se mi, když jsem pomyslela na jídlo. No a teď vůbec nic, jenom mě začínají pekelně bolet prsa a jsem dost žravá ![]()